Incalzirea globala

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

www.greenoptions.com/2007/05/03/tip_o_the_day_unplug_that_cell_phone_charger" target="_blank">Nu uita sa scoti incarcatorul de telefon din priza!

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Gabi,am citit un pic in blogul tau,felicitarile mele!
Daca am gandi toti asa..........

P.S.E o chestie acolo cu apa curgand,care m-a dus cu gandul la risipa de apa care se face la fantanile din Centrul Civic din Bucuresti....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Daniela_b despre selectarea si reciclarea gunoiului exista acest subiect : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102634&whichpage=1 Si mie mi se pare buna ideea unui subforum dedicat ecologiei in care sa strangem toate subiectele dedicate.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Brenda, merci!

Dimineata am vazut o interventie interesanta a unui domn (nu stiu cine era, probabil jurnalist) in emisiunea de dimineata de la TVR. Vorbea despre firmele de salubrizare din Bucuresti si tara, si cum acestea, fiind legate prin diferite grupuri de interese si politicieni, folosesc preturi abuzive. De exemplu, tona de gunoi este preluata la groapa cu 100 Ron, iar firma X din bucuresti factureaza asociatiile de locatari cu 600 Ron/tona. Pe o piata normala ai putea sa alegi un alt prestator, dar la noi nu... pentru ca firmele sunt impartite intre ele pe zone. Iar pe piata nu poti intra asa, de capul tau.
Probabil tot oamenii astia impiedica si implementarea unor sisteme de sortare. Afacerea lor nu ar mai fi asa de profitabila... dar sunt sigura ca vor gasi ei o modalitate dar asteapta sa fim obligati de catre vreo norma 'de afara'.

Oops! am vrut sa postez la subiectul cu gunoaiele.... scuze!

Mergi la inceput

Da,e bine postat si aici......suntem multe prea departe de civilizatia din alte tari,pai sa ne gandim cu Romtelecomul,cat de greu au razbit si inca se mai chinuie alte telefonii fixe sa isi faca loc pe langa Romtelecom?
Si exemplele ar putea continua......

Pana una,alta,dureros este ca nu se face ceva mult mai amplu cu treaba asta cu reciclarea!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

vad ca Tariceanu a luat atitudine cu privire la gunoiul din Bucuresti.......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Da,e bine postat si aici......suntem multe prea departe de civilizatia din alte tari,pai sa ne gandim cu Romtelecomul,cat de greu au razbit si inca se mai chinuie alte telefonii fixe sa isi faca loc pe langa Romtelecom?

daca nu esti salariata romtelecom nu inteleg de ce ii lauzi,ca daca nu ar fi regulamentul multe as spune!

Mergi la inceput

Ce anume din postarea mea te face sa crezi ca ii laud? Citeste mai bine,te rog.Ma refeream la "puterile" pe care le detin diverse firme la noi pe piata,in diverse domenii,chestie care impiedica diversificarea si dezvoltarea alotr firme,poate mai bune,poate mai ieftine....
Era un raspuns la postarea altei forumiste,in legatura cu gunoaiele....citeste cu atentie,daca nu,nu te mai grabi sa dai raspunsuri.

P.S.Apropos,eu la Romtelecom am renuntat demult si cu mult drag!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

b.nica cred ca nu ai inteles ce vroia sa spuna Brenda. Nu e o lauda, ci din contra. Vorbeam despre firmele care isi permit sa isi bat joc de consumatori fiindca au 'spate' si nu permit intrarea altor firme pe piata. Asa e/era si Romtelecomul. Nu stiu cum ai inteles tu ca asta e lauda... In fine, sa lasam deoparte vobariile off-topic si amenintarile, ca nu isi au locul aici.

Azi au loc evenimentele Live Earth. Daca am timp am sa urmaresc concertele de pe net.

Am gasit si niste argumente contra Live Earth care, daca stai sa le analizezi, chiar au sens...

Mergi la inceput

eu stau si ma intreb uneori ce ecou au eforturile astea disperate de a se face ceva....?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput