35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 25
Lemoni spune:
Eu am o alta masina la spalt , si e 7 seara ,nu nu ma plang ca nu le spal de mana, dar cred ca 6 am bagat numai astazi daca nu mai multe.
Ma laudam ca baiatul meu nu e bolnav ,si ce credeti> are infectie la ureche trebe sa intram pe antibiotic.Da ii trece pana se insoara.
Khristin ti-am admirat pozele si esti o dragutza ,nici nu mi se pare ca esti grasa asa ca nu te mai stresa.
Eu ma chinuiam cu 2 kg le-am dat jos ,apoi le-am pus la loc, numai pot sa am ca la 20 ,49 de kg asta e ce sa fac incep sa schimb "placa ".
Sotisorul meu atunci cand ne-am luat imi zicea ca tare ii place os pe os. Acum ne place carne pe carne.........
tlaura spune:
Khristin, eu am batut Kusadasiul 2 veri la rand, si crede-ma nu am vazut nimic
! E adevarat ca nu ma uit si la cei de 20 de ani, poate doar ca la copii mei, dar nu i-as putea vedea ca si barbati. Cred ca aia de i-ai vazut tu, erau prin vizita!![]()
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
silvana.ady spune:
Brenda, io, io dau de baut. Da nu acum, in citeva zile - sper. Unde-i lemnu, sa bat in el? Si nu va spun acum despre ce e vorba ca sa nu fac ghinion... Asa ca petrecerea o lasam peste citeva zile, ok?
Kristin, merci
. Noi te sustinem din umbra cu kg-mele ca sa fii gagicuta misto pentru vizita in patria muma
. Da sa stii ca tu esti misto si acum.
Lemoni, ce-ai facut cu culoarea de par? Ti-ai schimbat-o?
Sanatate baiatului! Care-i bolnav? Ala mic sau ala mare? Ca treaba cu "ii trece pina se-nsoara" e cam periculoasa cu ala mare
. Miine, poimiine te face soacra mare 
Va pup, ca ma duc sa mai bag o masina la spalat 
brendamitran spune:
Io astept cinstea aia.......
uliuuuuuuu,ce chef o sa iasa!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Ana68 spune:
Salutare ....
Tare harnice mai sunteti...si io mi-s in urma rau...
Va urez sa aveti un weekend placut si sa auzim numai de bine!Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Gabi_K spune:
Sa ma vait si eu cu rufele?
Si la mine merge masina cam de 6 ori pe saptamana![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Lemoni spune:
Gaby in afara ca suntem frumoase mai suntem si harnice ! Numai una si una pe aici.
Silvana si eu astept cheful ala de care vorbesti.Ala mare e bolnav asa o chestie ciudata, o zgarietura la ureche mica de tot care cica i-a facut infectie.
Un weekend placut va doresc la toate.
khristin spune:
Lemoni, Silvana, voi sinteti niste dragute
, si daca n-as fi cantarit cu vreo 10 kile mai putin in urma cu ceva timp si nu m-as simti prea comfortabil in propria-mi piele nu mi-as face nici o problema, da ashaaa....
Noroc ca mi-am luat o banda de alergat si cu asta ma ocup in fiecare seara 
Altceva gagicilor cu ce va mai laudati, in afara treburilor casnice?
Cristina
noi si poze mai noi
arinna spune:
Ma inscriu si eu la slabit! Am un Gazelle free stile de care-s foarte incantata numai ca uit sa ma sui pe el desi e in mijlocul casei.
Ce sa fac sa-l vad ????
Khristin, si eu aveam in vara cu 6 kg mai putin![]()
Lemoni, ghivecelul " chinezesc" f gustoas si de regim!!!!!!!N-as mai manca altceva.
Cu ocazia asta am vazut si eu ca "aragazul"meu fara gaz se numeste"frigider"
http://i124.photobucket.com/albums/p14/rennitza/Diverse/PA020019.jpg
http://i124.photobucket.com/albums/p14/rennitza/Diverse/PA020024.jpg
http://i124.photobucket.com/albums/p14/rennitza/Diverse/PA020027.jpg
Lemoni spune:
Arinna hai ca mi-ai facut pofta cu pozele tale!
Arata declicios..si sunt sigura ca daca o sa imi faci si mie poza o sa ies o frumoasa dupa !hihihiAsa ca te astept pe la mine