35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 24
OlgaTarziu spune:
Foarte scurt...
Trebuia sa merg azi la job, full time si sa fac 2 lectii inregistrate si fiind evaluata. Mno si merg eu la client, clientul bolnav, sun la firma toata firma bolnava, copii borasc si fac kk pe rupte. Deci misterul de unde a luat boala fiu-meu e dezlegat, nu? Organismul meu a fost mult mai tare si a luptat, ca am febra 38 dar in rest rezist eroic.
Acuma asta mic a vomat iar azi noapte si a avut diaree.... De data asta voma a fost galbena de zici ca a dat fiere afara. Altceva cred ca nici nu mai avea prin stomacutz bietul.
E a 4-a noapte de nesomn. Cred ca ma intind pe jos si zacccccccccccccc
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
Cricor spune:
Olguta, ai grija sa bea destul apa. Ai incercat sa-i dai pedialite (sau cum s-o scrie)ca cica reface sarurile din organism. am mai auzit ca si gatorade e bun, daca nu-ti ia pedialite (ca fi-miu).
Arrina, de asta stiam si eu, de oscilo.... ii dau, tot ia toate alea.
Corina
arinna spune:
Olga, probabil ca trebuie foarte bine hidratat acum, oare trebuie sa-i dai apa fiarta ( asta de la robinet zic eu ca e rea,pute a clor de la o posta uneori, poate fierbi niste apa plata)ori ceaiuri tot asa, de care are voie, cu apa bine fiarta. Menta e si buna la gust,cred ca e mai important decat orice mancare.Imi pare foarte rau, deci e epidemie.Nu mai stiu , antibiotic i-au dat?ca ala cere mancare si cred ca acum e foarte greu cu mancatul...
Iti tin pumnii sa treaca cat mai repede perioada de varf...
arinna spune:
Corina, am scris amandoua odata :) Acum, daca stai intre persoane bolnave, cum sunt copiii intre ei cand e cate o epidemie, e chiar greu sa nu iei una alta.Eu iau tot ce-i rau in ce priveste infectiile.Ma plac mult.Fac vaccin iarna si asa scap de gripe.In copilarie tot asa eram, raceam des.
Lemoni spune:
Voi cele cu bebici imi aduceti aminte de tinerete, doamne ce mai zacea si al meu in fiecare weekend venea acasa cu o boala .Off ce rau e cand plange si tu nu poti sa-l ajuti mi se rupe sufletul.
Pana la 6 ani am avut probleme cu cel mare si apoi ma gandeam cum se face de e sanatos, la inceput ma gandeam ca am schimbat clima in canada si poate de aia ii merge bine, dar avedarul abia tirziu a venit numai mergea la cresa ,gradinitza iar cand a fost de scoala facuse deja toate bolile posibile. Asa ca inca odata multa sanatate va doresc .
Silvana esti o frumoasa mama , acum am vazut si eu pozele .Tanara frumoasa si devreme acasa!(sti tu vorba mea)
Acum trebuie sa ma apuc de curatenie am spalat pe jos , am sters praful, fimiu m-a ajutat cu aspiratorul dar am o problema mare, am spalat ieri vre-o 4 masini de rufe, apoi le-am pus la uscator, dar cine mi le impatureste sa mi le puna in dulap?Ca e patul plin s-a inventat asa ceva? ca tare nu imi place.........
Va pupacesc
silvana.ady spune:
Lemoni, gind la gind cu bucurie - apropo de impaturit rufele. A fost pe la generale un subiect cu ce ne-ar place sa se inventeze. Si toata lumea scria de medicamente, masini de teleportat, de citit gindurile... numai eu am scris de o masina de impaturit rufele
. Nu-mi mai adu aminte de spalat ca eu, cu astea mici a le mele, daca nu fac 12 masini de spalat pe saptamina, nu fac nici una
.
Cum spuneai tu? Tinara, frumoasa si devreme acasa? Tinara - pentru asta sint aici cu voi toate
. Frumoasa -
si mersic (si voua Arinna si Cricor). Dar ce devreme acasa zici tu?! Nici vorba. Vin in fiecare zi la 19:00. Imi iau fetele de la ai mei si fuga, fuguta acasa sa mai apuc sa stau cu ele putin ca la 20:30 incep sa se pregateasca de culcare si la 21:00 sint in pat. Asa am niste mustrari de constiinta citeodata ca stau atit de putin cu ele... Ce sa zic, incerc sa-mi scot pirleala la sfirsit de saptamina...
Ce bine de tine Lemoni ca are cine sa te ajute. Eu imi caut cu disperare o femeie (de juma' de an nu mai am) si chiar ieri am vorbit cu una si vine de saptamina viitoare 
. Uf, am scapat de o pacoste.
Olga, ai grija de tine ca sa poti avea grija de Tony. Aici sint niste saruri care se dau dupa ce vomita bb pentru refacerea florei stomacale. Poate sint si la voi.
La noi s-a terminat saptamina de lucru. sic!
Pupici la toata lumea.
silvana.ady spune:
Lemoni, am gasit emoticonul potrivit pentru maldarul de rufe de pe pat -
(numai ca lipsesc rufele
)
Lemoni spune:
Inca sunt in pauza ,am gasit o punga de bomboane de ciocolata si balotez, asa aveam chef de ceva dulce , acum asa manca toata punga. Noroc ca nu am apucaturile astea zilinic ci numai din cand in cand ca altfel as ajunge obeza.
Silvana am aceasi problema cel putin 6 masini pe saptamina, e adevarat ca atunci cand fac curat pe fotoliu le arunc la spalat poate tot din cauza ca imi e lene sa le impaturesc sa le pun la loc.
Uffffff asta e, cineva ma sfatuia cand copii erau mici sa le arunc in mijlocul camerei sa le strangem impreuna si sa zic ca jucam un joc.a mers cativa ani dar acum cine se mai joaca cu mine..........haaaaaaaaa.
brendamitran spune:
Bueeeeyyyy.......nu va vaitati,mey,ca-i frumoasa treaba cu rufele,ce naiba? La 20 de ani?
Lasa sa se vaite aia mai batrini decit noi.
O discoteca,ceva?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
khristin spune:
Silvana, acum am apucat sa ma uit la pozele tale si am vazut ca Praga e superba iar culoarea ta de par e tare chic 
Corina, pastilutele sint de la Hyland's...sint fie impotriva tusei, a gripei, sint mai multe categorii....la noi au mers, dar cred ca cel mai mult i-a ajutat ei calirea de la gradi....ca nu prea mi-a fost mie bolnava de 3 ani si de cand merge la gradi ![]()
Olga, ce lectii pregatesti tu? Io tocmai scapai de o evaluare, urmeaza a doua, noroc ca am ajuns cu obrazul gros-gros, nu prea ma mai pot stresa nici sa vreau
Laura, cand am fost eu in concediu in Kusadasi acum vreo 7-8 ani chiar vreo 2 ani la rand, zau ca asa i-am vazut
....adevarat ma uitam atunci mai mult spre 20 decat 40 ![]()
Fetelor io una incerc sa scap de niste nesuferite de kile, ca am inceput numaratoarea inversa pana ce ajung in RO, si nu se face sa ma-nfatisez oricum, nu? ![]()
Cristina
noi si poze mai noi