35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 23
arinna spune:
Khristin, 

Nu stiu cum e cu negarea declinului, eu cand aud cuv. asta mi se pare ca nu ni se potriveste deloc, acum, dupa ce ne cunosatem mai bine. Deci cum sa negam ce nu exista ? Mai bine ziceam ceva cu 30 -ascensiunea fara sfarsit
ca vad pe-aici fete luptatoare 

Lemoni 

brendamitran spune:
Uite ca negam,ca io ma simt la ca la 20 de ani.Da? Si nu cred ca se simte cineva altfel....
Olga,mi-a zis Diana,dar am ajuns tirziu la calculator.
Nu-mi place deloc ce aud.Eu cred ca ar trebui sa imnunizezi putin copilasul dupa ce se face bine.Prea o tine lant cu bolile.
Naturiste nu se gasesc la voi acolo?
Si vezi ca este lapte fara lactoza pe care poti sa i-l dai cind sint probleme cu stomacul.
Medicul ce spune>?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Iar va distrati?
olga, of, iar e bolnavior copilul? De abia scapasesi! Ii doresc sanatate si am sa ma rog pentru el! Am dus-o si eu tot asa cand era Andrei la cresa, un an de zile mi se imbolnavea o saptamana pe luna. Credeam ca am cel mai bolnavicios copil din lume! Acum, de cand nu mai e in colectivitate, de un an jumate, nu a fost decat o data racit, dar usor, la modul ca ii curgea doar nasucul. Al tau e la gradi?
khristin, bine ai venit! Mai da vad ca sunteti foarte multe din state sau canada, sau de prin partile alea! Sa inteleg ca dupa 35 de ani, ne mutam acolo?![]()
Brenda, sa nu-mi spui ca si tu vrei sa pleci?
Arinna, imi place chestia cu "ascensiunea fara sfarsit"!![]()
lemoni,
!
Silvana, cricor, alma, ana68,, cate un
pentru voi si pentru toate fetele!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
dana_ene spune:
'Neatza, doamnelor!
Si eu-s la cafea in dimineata asta
si cu ochii pe ce-ati mai scris.
V-am citit zilele trecute, dar mi-am propus sa nu va mai scriu decat atunci cand am vesti mai bune.
Si uite ca acum am
. Asta inseamna ca ma simt bine, mult mai bine. Pana ieri am fost leguma bleaga, dar vad ca tratamentul cu antibiotic, Polidin si antitermice si-a facut efectul.
Chiar daca mai am si azi de continuat tratamentul ma simt si eu in forma.
Slava Domnului!
Olga... vai! Ce rau imi pare de Tony.
Si Oana mea a facut enterocolita de vreo 3 ori pana acum. Si tot ce te pot sfatui este sa-i tii pe langa tratament si un regim alimentar strict.
Tratamentul fara regim e apa de ploaie.
Asta inseamna: ceai de menta (cat mai mult), orez fiert, eventual mucilagiu de orez (daca accepta), morcovi fieti, banane, mere coapte, covrigi, paine prajita.
Cate un pupic
pentru toate fetele !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
silvana.ady spune:
Dana, multam de cafea. Ce buna e asa de dimineata.
Kristin, am fost in Praga. Uite poze aici daca vrei sa te uiti.
Brenda, eu nu ma simt la la 20. Ma simt muuuult mai bine! 
NU va mai insir pe toate dar
la toate fetele.
Cricor spune:
Silvana, pai tu te simti camai bine ca la 20 ca asa arati!!
Cristina plec pe 22 februarie.
Copilul meu e iarasi bolnav. Nu stiu ce sa mai fac cu el,unde sa-l mai duc, am zis eu ca numai vrajitoarele mi-au mai ramas.
Va pup!
Corina
khristin spune:
Haideti c-am intrat de la scoala sa va salut rapid ...
Silvana, de-abia astept sa vad pozele, de-aici nu ma lasa
, si ia spune repede care-i secretul tau, haaa
? Eu una deja visez cu okii deschisi la vacanta, ne-am luat deja bilete pt. RO la inceputul lui iulie si vreo 2 saptamani avem programata excursia pt. Europa 
Corina, eu ii dau Yasminei niste pastilute homeopate, si anul asta n-a racit absolut deloc, desi merge in fiecare zi la gradi, tocmai mi-am amintit ca trebuie sa ma interesez la ce scoala o dau 
Laura, cam asa ceva desi eu am ajunsei pe meleagurile astea cand eram mai tinerea deh....pe la vreo 20 si ceva, trece timpul...tu unde stai in Turkey? Frumoasa tara, btw....ca sa nu mai zic de barbati...supli tare ![]()
Hai ca fug acum, mai vin...
Cristina
noi si poze mai noi
tlaura spune:
quote:
Originally posted by khristin
Laura, cam asa ceva desi eu am ajunsei pe meleagurile astea cand eram mai tinerea deh....pe la vreo 20 si ceva, trece timpul...tu unde stai in Turkey? Frumoasa tara, btw....ca sa nu mai zic de barbati...supli tare
Hai ca fug acum, mai vin...
Cristina
noi si poze mai noi
Vreau sa cred ca glumesti... la faza cu barbatii!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Cricor spune:
Cristina, ce pastile ii dai exact? Eu i-am dat tratamente homeopate, naturiste, ceaiuri si alte ierburi, am mare grija ce mananca, ma stradui sa nu-l cocolosesc, ii duc la patinaj, inot, ski (ca cica sportul caleste). Si uite ca tot la 3 saptamni e bolnav. Iarasi imi iau din zilele de concediu, ma mai mir ca nu-mi raman zile de concediu decat o data la 2 ani.
Corina
arinna spune:
Silvana, asta vroiam sa zic si eu - ca 18 !
Laura, tot acolo ajungem,teoretic,sunt echivalente.
Brendutzy, pai acelasi lucru spuneam numai ca atunci cand aud sau vad cuvantul asta tocmai incep sa ma gandesc. Dar mi-am spus parerea doar.Cuvintele ne pot influenta si e preferabil sa le dai o intorsatura pozitiva, in general vorbind.Citisem eu niste chestiuni demult si am ramas cu ramasitza asta ( iar filosofez
)
Legat de pastile de prevenire a racelii, eu luam -si am luat si aici cu efect bun, dar in timpul racelii- oscillococcinum - homeopat.Are si rol de vaccin si de a trata.