35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu am o alta masina la spalt , si e 7 seara ,nu nu ma plang ca nu le spal de mana, dar cred ca 6 am bagat numai astazi daca nu mai multe.
Ma laudam ca baiatul meu nu e bolnav ,si ce credeti> are infectie la ureche trebe sa intram pe antibiotic.Da ii trece pana se insoara.
Khristin ti-am admirat pozele si esti o dragutza ,nici nu mi se pare ca esti grasa asa ca nu te mai stresa.
Eu ma chinuiam cu 2 kg le-am dat jos ,apoi le-am pus la loc, numai pot sa am ca la 20 ,49 de kg asta e ce sa fac incep sa schimb "placa ".
Sotisorul meu atunci cand ne-am luat imi zicea ca tare ii place os pe os. Acum ne place carne pe carne.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Khristin, eu am batut Kusadasiul 2 veri la rand, si crede-ma nu am vazut nimic! E adevarat ca nu ma uit si la cei de 20 de ani, poate doar ca la copii mei, dar nu i-as putea vedea ca si barbati. Cred ca aia de i-ai vazut tu, erau prin vizita!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Brenda, io, io dau de baut. Da nu acum, in citeva zile - sper. Unde-i lemnu, sa bat in el? Si nu va spun acum despre ce e vorba ca sa nu fac ghinion... Asa ca petrecerea o lasam peste citeva zile, ok?

Kristin, merci . Noi te sustinem din umbra cu kg-mele ca sa fii gagicuta misto pentru vizita in patria muma . Da sa stii ca tu esti misto si acum.

Lemoni, ce-ai facut cu culoarea de par? Ti-ai schimbat-o?
Sanatate baiatului! Care-i bolnav? Ala mic sau ala mare? Ca treaba cu "ii trece pina se-nsoara" e cam periculoasa cu ala mare . Miine, poimiine te face soacra mare

Va pup, ca ma duc sa mai bag o masina la spalat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io astept cinstea aia.......
uliuuuuuuu,ce chef o sa iasa!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare ....

Tare harnice mai sunteti...si io mi-s in urma rau...
Va urez sa aveti un weekend placut si sa auzim numai de bine!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sa ma vait si eu cu rufele?
Si la mine merge masina cam de 6 ori pe saptamana

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Gaby in afara ca suntem frumoase mai suntem si harnice ! Numai una si una pe aici.
Silvana si eu astept cheful ala de care vorbesti.Ala mare e bolnav asa o chestie ciudata, o zgarietura la ureche mica de tot care cica i-a facut infectie.
Un weekend placut va doresc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Lemoni, Silvana, voi sinteti niste dragute , si daca n-as fi cantarit cu vreo 10 kile mai putin in urma cu ceva timp si nu m-as simti prea comfortabil in propria-mi piele nu mi-as face nici o problema, da ashaaa.... Noroc ca mi-am luat o banda de alergat si cu asta ma ocup in fiecare seara

Altceva gagicilor cu ce va mai laudati, in afara treburilor casnice?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ma inscriu si eu la slabit! Am un Gazelle free stile de care-s foarte incantata numai ca uit sa ma sui pe el desi e in mijlocul casei.Ce sa fac sa-l vad ????

Khristin, si eu aveam in vara cu 6 kg mai putin

Lemoni, ghivecelul " chinezesc" f gustoas si de regim!!!!!!!N-as mai manca altceva.
Cu ocazia asta am vazut si eu ca "aragazul"meu fara gaz se numeste"frigider"

http://i124.photobucket.com/albums/p14/rennitza/Diverse/PA020019.jpg
http://i124.photobucket.com/albums/p14/rennitza/Diverse/PA020024.jpg
http://i124.photobucket.com/albums/p14/rennitza/Diverse/PA020027.jpg

Mergi la inceput

Arinna hai ca mi-ai facut pofta cu pozele tale!
Arata declicios..si sunt sigura ca daca o sa imi faci si mie poza o sa ies o frumoasa dupa !hihihiAsa ca te astept pe la mine

Mergi la inceput