35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

khristin,bine ai venit!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Brenda eu stiu fete care au venit singure , sau care au venit si cu copil si le merge foarte bine aici in Canada nu este regula depinde de la caz la caz, dar nu este asa greu cum pare.Plus noi suntem aici o gramada care te putem ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Brenda am vorbit cu fica-ta pe mess... Acum nu mai esti. Eu am lucrat la o fundatie care avea programe de consiliere, reprofilare, educative, sprijin material pentru detinuti si familiile lor. Tot acolo aveam un centru cu copiii care aveau 1 sau ambii parinti condamnati.

Ma fetele eu am voie sa ma impusc?

Copilul mi-e foarte bolnav. Are enterocolita. A vomat azi noapte de la 3 la 9 de 8 ori si a avut 3 scaune moi. Normal ca am stat acasa cu puiul, stat acasa care pica foarte fain la 1 saptamana 1/2 de angajare.
Acum ii dau apa cu lingurita la 5-10 minute ca altfel o vomita toata. Incerc sa-l tin hidratat si ma rog sa nu-l mai vad suferind. E prima oara in viata lui cand vomita si e super speriat si tipa, si urla si credca-l doare si burticul. Si cere lapte si nu am voie sa-i dau, etc

Vai ce viata de kk am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (unde-i smile-ul cu taiatul venelor?)

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am uitat sa va spun ca mi-a vomat patul lui de 2 ori, al nostru de 2, l-am schimbat de 5 ori si de azidimineata spal haine.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Olgutza saraca de tine te-as suna dar stiu ca nu ai timp de mine.
Sanatate maxima la baiat.
Am primit si vestea de la asigurare si e buna de tot ,cu bani care mi da o sa iau o alta masinutza sa speram mai noua si mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Brenda, da e mai greu singura e drept, nu imposibil. Depinde si de noroc. pe de alta parte te-ai descurcat tu singura in romania, razbesti si aici sigur. Ah, si aici stiu o tipa care organizeaza intalniri la clubul de singles. Am fost si noi cu ei ca-s tare veseli si de viata. Prietenii nostri casatoriti au imbatranit prematur, ca si noi doi de altfel.

Khristin, salutare... o sa plecam toate de la subiectul cu Canada, incetisor, incetisor.

Olga, sanatate multa pt. Toni, iau copii astia toate alea, mai ales asa micuti. Al meu tuseste, mi-e groaza ca iarasi ajunge la otita sau la puff-ere. Cand ai timp /chef, da un tel.

Lemoni, felicitari, pai.....poate ne intalnim cand uzi masina.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Kristin, bine ai venit .

Olga, imi pare rau de baiat. Sanatate maxima ii dorim. Tare se sperie micutii cind vomita prima oara . Mie Danielle mi-a spus ca a facut kk pe gura cind a vomitat prima oara .

Lemoni, dai de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Khristin, bine ai venit!

Lemoni, chiar mi-era dor de tine , poate vorbim vineri ca maine sunt la engleza si mi-e mancata toata ziua.Acum nu stiu daca-s bune vestile da nici foarte rele nu-s, sunt ambigui
O, dar vad ca ai rezlvat cu asigurarea, bravo!!!

Chiar ca ne intalnim aici apartinatoarele de de Ontario- parca , nu ?Din alta zona se pare ca nu e nimeni.Asa da, intalnire!Poate o facem la Colingwood ca si asa n-am fost inca, e frumos si iarna si vara cica- si am vazut si ceva imagini la TV.
Laura, asa si al meu, sta in frig la serviciu.Cred ca ii invata de mici asa, sa fie caliti, cine stie.vara e tragic, din caldura si umezeala aia groaznica direct in congelatorul din magazine sau serviciu.Eu fara sepci, bentitze si alte alea nu plec de acasa.Si pt soare si pt curent.
sper sa fiu ok pana vin in tara- macar am alternativa.ma sufoc in situatia asta in care nu am acces decat la un medic .desi stiam ce ma asteapta, toti care auzeau de canada si de problemele mele imi dadeau tot felul de exemple rele cu oameni care au plecat in Rom sa se opereze ca aici asteptau cu lunile , ori greseli facute de medici.Nu ca la noi ar fi mai buni, sunt chiar pe dos-te panicheaza si iti dau tone de medicamente.Plus o gramada de bani- aici macar nu platesc unele chestii.Nu mai stiu ce sa zic...
Silvana,cica e mic - 2cm, mare e de la 4 in sus, si il lasa sa treaca singur .ce nu mi-a placut la gineco e ca a zis ca nu e durerea de la el , ca e normal ?si ca nu poate sti din eco unde sunt situate fibroamele.Si era cam speriat de varsta mea in ce priveste sarcina si nu de fibroame.Exact pe dos decat in Rom.- vorba lui, ei pe toate le fac altfelmai intelege ceva din asta.Iar med de fam a uitat de ce m-a chemat.

Crico, poate in Tor sunt mai multe optiuni, aici nu am decat una.pai la eco in tara spuneau ca e lateral, fundic, posterior, istmic etc etc, iar asta nu isi da seama.De ce nu stiu eu engleza bine ca-l luam la intrebari.Asa ii raspundeam eu dar pt vorbit mult il lasam pe sot - si asa la mana a doua nu e la fel.El se lansa in chestiuni despre varsta down si ce teste se fac pt asta.

Cred ca trebuie sa-mi aleg patria dupa sistemul sanitar

Noroc ca afara e superb, ne ingroapa zapezile...........Ploua alb...

Alma, multumesc pt link,scria de un paianjen negru, am si vazut ceva asemanator pe planta ieri, a fugit in pamant cand am dat cu solutia.Larvele tot mai sunt( cateva) dar cred ca si ele mai rau s-au dus in jos decat sa moara.Cica poate fi pamantul infestat, am mai citit pe net si "animalele" sapa galerii in radacina :((dar de ce dupa atatea luni? Si cica sa o tin la rece iarna - am o camera neincalzita, dar noi o tineam in sufragerie si-s 23 de grade :(

Bredutzy, Canadaaaaaaa

Vai Olga, ce e pe capusorul tau in ultimul timp, imi pare tare rau ca cel mic sufera,si tu la fel, sper sa inceapa sa se amelioreze starea cat mai repede!!!!De unde sa fi luat asa ceva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Scrisesem un mesaj mai lung pe care l-am sters din greseala Multumesc mult de primire, va ofer o virtuala

Silvana, am citit un pic din urma, unde ai fost in vacanta?

Corina, ai dreptate, ne-au invadat quebecoasele ...tu cand pleci?

Arinna, bine ai venit in Canada, e adevarat ca e foarte diferit de RO, dar incet-incet te obisnuiesti

Brenda, nu regreta prea multe, viata si asa e scurta, asta inseamna ca niciodata nu e prea tarziu sa te razgandesti

Olga, insanatosire grabnica micutului....eu te inteleg perfect, parca ma vad pe mine acum vreo 3 ani cand se imbolnavea fiimea si-mi luam sick days se uitau cei de la fostul serviciu crucis la mine, asa ca asa m-am hotarat sa devin profa aici, si nu se compara, yessss

Lemoni, sint de acord cu intalneala, poate de data asta si reusim canadiencelor ...unde spuneai ca ai mai emigrat?

Am uitat sa va intreb ce era mai important... Cum negati voi inceputul declinului ?

Cristina

Mergi la inceput

Apoi va invit la bauta hai . pt moment nu imi iau alta masina ,mai astept pana in vara cred oricum sunt eu stresata de condus si plus imi e frica sa-l mai las pe fimiu sa conduca asa ca am nevoie de putina liniste .dar cinste oricum fac ca mi-am recuperat macar bani ca tare imi era frica ca imi dau astia sare in ochii.

Mergi la inceput