35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza!

Io nu mai pot sa tin pasul cu voi.....
Is pe fuga,nu-s in apele mele,ca n-am reusit cu licenta nimic,e poveste lunga si nu va mai incarc si pe voi.

cert e ca traim in Romania......si mai cert e ca as pleca si maine de aici decit sa stiu ca trece si copilul meu prin toate timpeniile astea....

Pup toata gasca,vin mai tirziu la o cafea si un pahar de vorba.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Arinna, eu stiam ca daca chistul este de la ovulatie, ar trece cu un tratament cu pastile anticonceptionale. Cit despre sarcina, sint atitea analize pe care le poti face pentru a descoperi eventuale probleme fetale chiar foarte devreme in sarcina...

Brenda, poftim la cafeluta calda... Poate te ma inveselsti putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Lemoni, iti tinem pumnii cu asigurarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ceva tentative de ninsoare si la noi azi, dar au trecut repede, nu s-a asternut nimic. E frig in continuare insa...

Arinna, imi pare rau de planta ta, uite aici un link pentru ingrijirea yuccai: http://www.egradini.ro/plante/yucca/yucca.htm Consultatia se pare ca n-a decurs tocmai cum voiai, dar insista, nu se poate sa nu ajungi la o concluzie cu medicii de acolo.

Olga, e neplacut sa te duci la job fara tragere de inima, dar daca ti-ai facut deja un plan pentru a gasi altceva, in sufletul tau ar trebui sa te gandesti numai la asta si lucrurile urate sa le pui undeva, ca nu ingrasa . Ce vacante frumoase ai facut!

Cricor, vacanta placuta, mult soare si distractie, multa muzica frumoasa si placuta urechilor!

Brenda, imi pare rau ca iti faci nervi pentru sistemul asta care mai mult ne incurca decat ne ajuta. Dar o sa razbesti ca esti fata descurcareata!

Silvana, acum ma duc sa vad si pozele de la Praga, n-am apucat pana azi. Am auzit si eu ca e frumos pe-acolo, din pacate nu prea am iesit din tara, incerc si eu anul asta, sa vad cum stau cu finantele. Vreau sa-mi duc copila la Disneyland si cu ocazia asta vad si eu Parisul.

Dana, sanatate multa! Ai grija cu virozele astea, ai vazut ce-arata la stiri. La scoala in fiecare zi controleaza copiii daca sunt raciti si-i trimit acasa daca au ceva simptome. Noroc ca intra in vacanta vineri, ne mai linistim un pic!

Ana, bine ai venit!

Pup toate fetele de la mic la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut pe fuga....am treaba cat China...Sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sunt inca la cafelutza ca si voi astept sa se faca ora 9 sa va dau vestea ca nu a inceput tipa serviciul inca, azi am fost matinala m-am trezit pe la 6 dimineatza ,probabil ca mor de nerabdare sa aflu vestea.
Arinna vad ca ai vesti bune si ma bucur pt tine ,o sa te sun dupa ce termin pe aici treaba sa vorbim.
Brenda mami de ce nu aplici pt canada ca este destul de usor sa ajungi aici ,mai ales daca aplici pe partea franceza.Iti dau info daca esti interesata.
Corina nu vreau sa te speri cu mesajul meu pe privat , dar am intrat in panica cand am auzit si m-am gandit la tine.
Silvana mercic ca te gandesti la mine.
Gaby imi pare asa rau ca nu am pastrat costumele de la baietii mei ca tare ti-ar fi prins bine.Dar sunt sigura ca o sa fie un dragutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Lemoni, multumesc mult de avertizare, nici n-am stiut. Malarie fratioare, asta ne mai trebuie, sun acum la pediatru, sa vad ce-mi zice ametita aia de secretara (daca dau de ea ca vorbeste continuu la telefon, ma scoate din minti).

Olga, da tu nu stii ca nu trebuie sa te consumi la job?? Of, of pai daca le pui pe toate la inima in meseria ta, ce-o sa faci? Hai, cand ne vedem la lunch?

Arinna, cu doctorii eu am mari dubii ca unii dintre ei stiu foarte bine despre ce vorbesc. Din pacate replica cu 'asa e normal, lasam natura sa-si urmeze cursul', etc, etc am auzit-o de atatea ori incat am ajuns la concluzia ca e modul lor politicos de ati spune ca nici ei nu stiu prea bine ce se intampla. Cat despre uite fibromul, nu se vede fibromul, si lui Luca i-au facut radiografie si mi-au zis ca nu stiu daca are pneumonie, dar hai sa presupunem ca da. O prietena medic aici mi-a zis asa "daca tu crezi ca ceva e in neregula si medicul zice ca-i OK, schimba medicul". E drept ca ea e psihiatru si are intelegere pentru oamenii cu obsesii ca mine.

Cu floarea, sa stii ca eu cred ca aia la Walmart fac special sa tot cumparam flori de la ei. Eu am reusit sa ucid toate plantele mari cumparate de la ei.

Brenda, zic si eu ca Lemoni, te ajut cat pot daca vrei sa emigrezi aici. Stiu un cuplu care a aplicat pe partea franceza si a ajuns aici in 7 luni.Acum stau cu noi in bloc.

Alma si eu ma gandeam sa duc copilul la Disneyland, si imi ziceam eu ca mai bine il duc la Paris decat la Miami, macar sa vad si eu ceva, ca si asa nu ne-am plimbat prea mult.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare ...iaca am descoperit si eu subiectul asta, eu am facut 32 ani anul trecut dar cum nu mai am mult pan' la 35 ma primiti si pe mine? Vad ca mai am niste conationale pe aici

Corina, vad ca te pregatesti de vacanta, iti garantez ca-ti va placea Dominicana .....eheeee ce boierie pe tine, sa te gandesti si la cei ramasi prin friguri in tara asta si sa inchini un sangria pt. noi .

Va pup,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Bine ai venit Khristin cred ca ne facem clubul "canadienelor" glumesc dar ma bucur ca ne stringem mai multe pe aici . Poate apucam sa ne si intilnim toate intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Moamaaaaa,ne invadeaza Canada.....ce ne facem?
Mai....eu m-am gindit demult la varianta voastra,insa ginditi-va ca mie mi-ar fi foarte greu singura cu un copil.E mult mai usor cind e vorba de un cuplu,cu sau fara copii,sialtfel cind esti singur cu un copil.
O sa regret toata viata ca n-am facut-o in 1996,cind depusesem actele.

Olga....nu m-ai lamurit cu puscaria aia.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput