35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si mie mi-au murit toate plantele anul asta nu stiu ce se intimpla.
Brenda nu am vazut nici o bomboana cubaneza cand am vizitat cuba... sunt saraci rau , o saracie cumplita numai resorturile care sunt pt noi sunt mai frumoase ,dar daca iesi afara din ele te depresezi, nu puteam sa imi imaginez ca traiesc asa .Dar cum spunea si Corina foarte prietenosi si de viatza.Mie sincer mi-a placut Cuba mai mult decat Dominicana, dar oricum gusturiile nu se discuta, saptamina trecuta vorbeam cu al meu sa fugim undeva in america de sud ca ne-am cam saturat de frig aici la canada. Ar fi culmea am schimbat deja 3 tari pana acum numai am curajul sa o iau de la capat iar cu o valiza in mana, ce inseamna varsta si incostientza asta,prima data am plecat undeva in europa la 23 de ani eu valiza plina cu lucruriile de copil(ca ale mele numai incapeau) si barbatul, apoi 5 ani mai tarziu ne-am facut bagajul si am venit in canada de data asta cu 6 valize acum deja numai am putere desi nu e exclus daca mi se pune pata. Visez si eu cu ochii deschisi ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Lemoni,, mie imi place cum ziceau romanii- ubi bene ibi patria.Daca umblam fara vize ( eu inca nu)ce mai conteaza unde stam

Ah, de ce nu am intrebat mai devreme fetele din Ca. cum e la gineco,ca peste o ora am prima vizita si n-am cheeeeff.macar bine ca stiu deja ce am, in mare.da trebuie sa intru si pe mana lui.La eco m-a infasurat in halat si hartii, la gineco cum e?
Vin eu cu impresii.Sa vedem ce zice de situatia mea si de o eventuala sarcina ca doar de-aia sunt tanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Lemoni, voi unde ati fost in Dominicana?

Arrina, daca mai apuci sa citesti, nu-ti fa griji, tot asa te infasoara si la ginecolog, iti da un fel de camas de noapte din hartie. Consultatie usoara :).

Corina

Mergi la inceput

Noi am fost la Puerto Plata la Bahia Principe, dragut nu a fost rau, normal Punta Cana e mai frumoasa statiunea ,a si tocmai ma uitam pe site ca sunt 4 restaurante,unul frantuzesc, italienesc si inca vre-o doua daca vrei sa apuci sa maninci la ele trebuie sa faci rezervare, deci a doua zi dimineatza inainte sa te duci sa vorbesti cu agentul de turism de la hotel fugi sa faci rezervare pt restaurante caci altfel numai apuci in 7 zile sa mergi la toate poate sa fie ocupate. Alt sfat in bagajul de mana costumele de baie si un tricou o pereche de pantaloni scurti, nu uita ca bagajele se pierd cateodata si e pacat sa iti ruineze concediul,asa macar esti gata de plaja si ai doua schimburi de haine la tine cu care poti sa stai linistit pana iti gasesc ei bagajele.(sa speram ca nu se intimpla dar mai bine sa fi pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vai ce fain de tine Corina. Te invidiez la scena deschisa. Jobul asta mi-a distrus planurile de Cuba.

arinna bafta si multa sanatate.

Lemonica te pup dulce.

Silvi, Brenda, Gaby, Ana, Dana, Laura, arinna, Lemoni, Corina va pup pe toate uite asa in rand indian.

Brenda fa si tu mama o lista sa vad sa pup pe toata lumea, sa nu pierd pe careva.

Eu iaca m-am intors de la job . Azi dimineata eram convinsa ca nu mai stau o secunda Am obtinut niste raspunsuri, altele voi mai obtine. Cert e ca undeva in mintea mea s-a produs o schimbare radicala. E doar un job si nu merita atata consum. O sa invat sa folosesc si eu societatea asta in maniera in care ma foloseste ea pe mine, sa ma imunizez, sa nu mai simt si sa continui sa caut ceva mai bun. Voi folosi jobul asta ca pe o pargie.

Am decis sa rezist pana gasesc ceva mai bun....Voi fi prietena cu pana trec puntea. La toate uite un mare de la mine.

Ps. A primit taica-meu premiul meu de la Dove. Un sapun, un gel dus si un antipespirant. M-a si pufnit rasul.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Lemoni, jos palaria pentru curajul de a "migra" prin atitea tari. Si inca mai ai putere sa te gindesti la o noue mutare...

Olga, asa trebuie sa gindesti. In fond, serviciul este doar un loc unde mergi sa cistigi niste bani. Daca iti si place ceea ce faci, nemaipomnit. Daca nu, stai cuminte acolo pina gasesti ceva mai bun. In meseria ta mi se pare deosebit de important sa nu le pui pe toat ela suflet ca altfel nu mai poti trai...

Arinna, succes la consultatie! Cit despre planta, du-te la o florarie cu un "exemplar". Ei de obicei cunosc si poate sa-ti dea niste substante cu care sa salvazi planta.

Apropo de viermisori... Stii ce-i mai rau decit un vierme in mar? Jumatate de vierme in mar...

Gabi, pupici la vampirasul tau blond! Costum de mica sirena uite aici

la toate fetele.

Mergi la inceput

Silvana puterea nu o mai am ,mai ales ca numai pot sa mut copii astia dupa mine ca tiganul cu cortul cand erau mici era altceva invatam limba usor nu mergeau la scoala acum mai dificil , visez si eu cu ochii deschisi.
Olgutza imi pare rau ca ai probleme la munca, asa este deobicei la inceput si trebuie sa incerci sa pui la tot . Nu te mai consuma o sa fie ok pana la urma.
Aveti grija de voi si va pupacesc pe toate numai dau nume sa nu scap pe cineva dupa aici.Maine sper sa vin cu veste mare ca imi dau bani de la asigurare la masina si sper sa primesc cat visez eu daca nu mai mult.

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari, am venit.Sunt obosita rau, am mers la cumparaturi dupa, adica kilometri de magazine.La raionul flori si viermi - pustiu.Parca daduse bomba in Wal-Mart.Chiar de acolo luasem planta acum 6 luni.Am luat si noi ceva de stropit, pt mai multe chestiuni- paianjeni, gandacei, urechelnite si alte alea.Pentru pamant nu aveau nimic special.Ne gandim ca maine sa-i schimbam pamantul ca ne-a mai ramas de data trecuta.Am stropit pe tulpina si pamant, sa vedem ce s-o intampla.Ce mila ne e de ea,toate frunzele noi se usuca iar cele vechi au murit de mult.
M-am extaziat la pet shopuri,ador matzele.As cumpara tot magazinul cu jucarii pentru picici.Si pisicile, desigur.
M-am extaziat la jucarile pt Valentine's Day.
Am fost si la magazinul kilometric cu seminte si bomboane- imi plac cele cu boabe de cafea- sunt "fan" cafea, nu beau multa dar sa fie buna si facuta la ibric( de mine)

Am ceva nervi legat de medici, m-au bagat in ceata.
Controlul a fost in hartie initial, care ulterior a fost ridicata - da macar mi-a tinut de cald pana a venit tipul.Tipa de la receptie daduse drumul la ventilator desi nu cred ca era prea multa incalzire in zona. Stau la 19-20 de grade , nu stiu ce au.Am fost intr-o vizita la niste cunostinte in varsta, prieteni cu noi si am venit tusind dupa cateva ore si cu nasul infundat.Mai si aeriseau.Si am fost cu pantalonii grosi buretosi si papuci nu-i frumos da-i sanatos, ca asa vin si ei la noi,asa ca mi-am permis, decat sa stau cu piciarele turceste si inghetate .da e un frig pe jos!Si aveam si o vesta de-asta de tine cald.
Mi-a zis de niste chestii exact pe dos de ce zic romanii.Plus ca, chistul cica e normal si ca apare de la ovulatie.Da de unde ca am avut dureri mari mai ales acum doua luni, cu debut intr-o noapte. Apoi mai mici dar suparatoare, mai ales la ciclu.Ciclul la 18 zile acum o luna.N-a zis nimic de asta.Cica durerile nu-s de la chist.Cica din eco nu rezulta pozitia fibroamelor!!!!Si pericolele care ma pasc daca fac copil la varsta asta( sindrom Down, analize ce se fac pt asta etc) da nici n-a zis ca in Rom ca nu se poate.Stiu ca nu le au cu cezarienelenumai daca fibromul ar fi pe unde iese copilul- dar de unde stie , daca din eco nu vede ???Mi-a dat sa fac analize de sange si am mers tot azi ca mai era deschisa clinica,pentru a vedea daca am ovulatie sau nu.IN martie merg iar si am si progr la papanicolau (la medicul de familie), ca data trecuta avusesem programare si nici nu stia, am stat de vorba despre rezultatele analizelor si la urma dupa ce a iesit din camera i-a zis sotul ca de fapt trebuia sa faca tesul insa el cica - nu-i problema, sa vin in martie.Nici nu mai stia.Si i-am mai zis medicului de fam de problme cu sanii si nimic,nici o reactie.Doua vizite am facut pana acum.In conditiile in care se moare pe banda rulanta de cancere de san si de col.
Dar nu ma las eu pe mana lor nici aici.Daca trebuia sa ii ascult in tara acum eram operata- histerectomie sau mai stiu eu ce.Am scapat facand o chestie( embolizare)despre care astia de aici zic ca nu e indicata daca vrei copii dar nu aveam incotro.Iar la noi e recomandata tocmai ca sa pastrezi uterul si sa faci eventual copii.
In final am iar programare in martie, dupa ce ajung si rezultatele la DR.

Silvana, mi-a placut treaba cu marul - sper sa nu migreze la mere Bietele "gaze"!

Olga, si eu pe tine!Ma bucur pentru decizia pe care ai luat-o!

Corina- cri, n-am mai apucat sa citesc mesajul inainte, asa fost,mi-a dat un cerceaf de hartie ( fara halat ca la eco)oricum mai dragutz decat ce stiam, e penibil sa astepti in pielea goala.I-am zis ca -s la prima vizita si ca e altfel fata de cum stiam( nu treb sa tin picoarele pe chestiile alea si habar n-aveam) si se amuza- cica noi- adica ei- toate le facem altfel.A si a trebuit sa ma descalt si eu si sotul si sa luam papuci! Noroc ca am prins ideea, imi iau mereu sosete si le pun oricum, nu pun eu picioarele in papucii lorNu sufar papucii altuia!Adevarul e ca pe jos era parchet si s-ar fi facut o mocirla de la lume...

Se poate ajunge la un medic si fara trimitere de la med de familie ??In caz ca as vrea sa consult pe altcineva de ex in Toronto sau alt oras.

Va pupMerg si eu la relaxare, ca am mai si preparat masa- friptura de vita si piure de cartofi si salata( cu ajutor, desigur, de la sot dar trebuie pazite si invartite oricum pana ametesti)si am si mancat asa ca-s franta.
Acum trecem la o ingehtata si bombonele cafea invelita in ciocolata.

Off, ce zi !!!!

Mergi la inceput

Lemoni,iti tin pumnii cu asigurarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor!
Olga, imi place optimismul tau!
Arinna, sa stii ca si noi cand am fost in state am suferit din cauza climatului rece pe care il prefera americanii. Eu mergeam la un curs de engleza, afara era o caldura de mureai, dar trebuia sa ma duc cu un pulover la mine, caci altfel muream de frig.
Tin minte acum vreo 3 ani, sotul meu lucra cu niste americani (in ro), iar ei faceau atat de frig in birouri, incat trebuia sa stea cu haina (militara) pe el, in timp ce afara erau 37 de grade. Al meu nici iarna nu sta cu haina pe el, dar dupa ce racise de vreo doua ori, a hotarat ca era singura solutie.

Cat despre medicii de acolo, Arinna, zau, nu prea stiu, mie nu mi-au lasat o impresie prea buna ca si profesionisti. Eu vorbesc din experienta mea, nu vreau sa supar pe nimeni; dar m-am dus cu copilul la ortoped (andrei atunci incepuse sa mearga si mergea destul de urat, la modul ca avea piciorusele strambe), si dupa ce ne-a saltat 250$ a spus ca e normal, ca nu are nimic , asa se intampla la copii mici. Dar era evident pentru mine ca ceva e in neregula. Iar cand am ajuns in tara, chiar si doctora pediatra, care nu era de specialitate si-a dat seam ca ceva nu era in regula. Noroc ca nu a fost foarte grav, dar totsi sa zici ca e normal, cand era evident ca nu e?
in fine, sa nu o mai lugesc, vezi ce faci pe acolo, daca nu , cand vi in tara, te trimit eu unde am vorbit!
Fetelor, cate un pentru fiecare!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput