35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Olga, lasa ca-i de bine, inseamna ca ai facut impresie buna. Eu ma bucur ca daca esti full time, iti iei pauza o ora si ne intalnim si noi.

Noi am avut sedinta azi, si atata ne-a tras sefu' de urechi... fratioare: ca vorbim la telefon, ca vorbim tare la telefon, ca vorbim prea mult la telefon; ca dimineata ne ia cam mult sa incepem sa muncim, adica el intelege ca-ti iei o cafea, dar asta dureaza 2 minute, ca mai usot cu internet-ul, ca nu prea suntem team players, ca la anul ne da bonus doar daca ne remarcam prin fapte de vitejie (daca doar iti faci treaba, nu-i destul ca pentru asta ai salariu) si multe, multe alte imi venea sa ma ridic si sa-i zic sa ne dea afara pe toti 20 si sa-si ia altii mai buni pe bani mai putini. Ma mai mir ca am riduri si ca ma culc sanatoasa si ma scol bolnava...

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Ah, mi-am adus aminte ca ati vorbit de blugi acum citeva zile... Am pus pe mine o pereche de skinny jeans. Groaznic!!! Parca sint in izmene... Cu bootcut ma inteleg si eu cel mai bine. Mi-am luat o pereche de curind culoarea cernelii - super misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Arinna, chiar acum am bagat la bord ceva cioco cu alune intregi. Mortala, nu gluma...
Dana, mai alaptezi? Sau de la ce ti s-a infundat acel canal?
Sivi, asteptam pozele!
Cricor, stii tu cum e cu sedintele astea, e ca si raceala, te deranjeaza pe moment, dar simptomele trec in 3-4 zile si esti ca si noua. Pana atunci rabda si sufla nasul
Pupici bolnaviorilor!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Din cate stiu eu, Brenda e ok, analizele nu sunt chiar asa rele, asteptam vesti de la ea!
Am mancat azi cam multe dulciuri... o colega ne-a servit cu prajituri cu frisca si bomboane de ciocolata, am baut pepsi, am mancat niste bomoane raffaelo facute de mama . Ajung acasa si ma apuc de pillates, ca nu mai tine.

Sivi, desi sunt slaba, nu-mi plac nici mie blugii-izmene. Spor la spalat!

Corina, sefii vorbesc, sefii aud . Ziceti ca ei, faceti ca voi, ca si cu soacrele...

Olga, ce activitate intensa ai! Mai ca mi-as dori si eu asa ceva, prea sunt comoda, imi trebuie ceva sa ma tina in priza. De maine ma apuc sa joc tenis de masa, avem o competitie in martie si poate-poate ajung si eu in faza finala.

Dana, ti-a dat ceva medicul pentru dereglari hormonale? Si de unde stiu daca sunt dereglata sau nu? Desi cred ca sunt, imi apar cosuri ca in adolescenta, trece unul, apare altul si tot asa. Mai nou, am vazut ca am si pe spate cateva .

Dupa atatea dulciuri m-a apucat somnul...

_
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gabi, nu mai alaptez. Dar pe cand alaptam am facut mastita exact pe acelasi canal care s-a infectat acum.

Mirela, eu de la dr. ginecolog am aflat de dereglarile astea. Am vorbit cu el la telefon si m-a poftit la un control, dar inca n-am ajuns. Poate intr-una din saptamanile viitoare...

Mie-mi plac blugii drepti, croiala clasica. Nu ma impac bine nici cu astia cu talia joasa dar nu prea mai gasesc altfel.
Oricum si eu sunt fan al blugilor.
In facultate nu aveam in dulap decat teancuri de blugi si 2 fuste (una de vara si una de iarna) pe care le purtam in sesiuni .

Fug la terminatoarea asta mica, a inceput sa dea cu lingurita in geamul de la vitrina .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Of, fetelor, poate la voi sefii vorbesc, la noi chiar dau afara. Am asa un job caldut ... doar sefu' asta face valuri in ultima vreme cred ca i se pare ca nu suntem suficienti de dedicati. Cel mai nasol e cand te cheama la vorbitor la el in birou si te intreaba daca esti 'happy' la munca, ca daca nu esti poate ar trebui sa-ti cauti altceva.

Alma tu ziceai de cosuri? Aici reteta tuturor: iti dau anticonceptionale Diane 35.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Buna,gagici!

pai.....ce sa ne veselim mai,virusii umbla,noi ne girbovim....noroc cu sufletul,ca al meu tot de 20 e.....

Mi-e teama cu virozele astea,71 de copii internati intr-o singura zi la Budimex? E de groaza! Sper sa trecem cu bine!

Mda....desi analizele nu-s tocmai buna,doctorul a zis ca nu stie ce am si mi-a dat niste vitamine.....bune si alea,mai vedem noi ce o mai fi!

Pup fetele!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vai sunt speriata de mor. Veneam azi de la munca si pentru ca mai aveam 5 minute si trebuia sa-l iau pe Tony de la bona, normal ca ma grabeam. Ei si la un stop un cretin nu se misca desi era verde. L-am claxonat si ce credeti ca s-a intamplat? M-a urmarit si hartuit pana acasa....Dar asa cu accelerat si se punea in fata masinii mele si frana chiar daca era verde, nu m-a lasa sa fac nici o manevra. Mi-e o ciuda de mor ca nu am sunat politia din masina. Si nu numai ca a vazut unde am parcat dar s-a si intors si urla la mine "c...a idioata" si-mi arata degetul. Eu acum mor de frica pt ca sunt sigura ca s-a intors ca si cum a vrut sa memoreze adresa. Si eu ca o idioata nu-mi amintesc decat culoarea masinii..............

Acum ce mai pot face? Aveti careva idee cum e cu 911 in tara asta, ar trebui sa sun acum chiar daca nu-mi amintesc mai nimic despre masina? Ce pot face acum. Sincer mi-a o frica de mor in propria casa. Si eu am mai intarziat la stopuri si m-au claxonat altii, etc dar nu am auzit niciodata de asa ceva si nici nu m-am izbit de atata agresivitate pana acum., De cateva ori am fost la un pas sa-l lovesc, parca o facea sa-mi puna viata in pericol. Dati-mi un sfat......

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Draga Olga nu stiu daca mai ai ce face acum ,daca nu ai avut inspiratia sa iei nr de la masina! Numai daca doamne fereste il mai vezi prin fatza casei atunci as suna la 911, dar sa speram ca nu e cazul normal ca era un imbecil. Eu nu cred ca se va repeta a fost azi numai o zi proasta si sper sa treci peste asta.
Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Vai sunt speriata de mor. Veneam azi de la munca si pentru ca mai aveam 5 minute si trebuia sa-l iau pe Tony de la bona, normal ca ma grabeam. Ei si la un stop un cretin nu se misca desi era verde. L-am claxonat si ce credeti ca s-a intamplat? M-a urmarit si hartuit pana acasa....Dar asa cu accelerat si se punea in fata masinii mele si frana chiar daca era verde, nu m-a lasa sa fac nici o manevra. Mi-e o ciuda de mor ca nu am sunat politia din masina. Si nu numai ca a vazut unde am parcat dar s-a si intors si urla la mine "c...a idioata" si-mi arata degetul. Eu acum mor de frica pt ca sunt sigura ca s-a intors ca si cum a vrut sa memoreze adresa. Si eu ca o idioata nu-mi amintesc decat culoarea masinii..............

Acum ce mai pot face? Aveti careva idee cum e cu 911 in tara asta, ar trebui sa sun acum chiar daca nu-mi amintesc mai nimic despre masina? Ce pot face acum. Sincer mi-a o frica de mor in propria casa. Si eu am mai intarziat la stopuri si m-au claxonat altii, etc dar nu am auzit niciodata de asa ceva si nici nu m-am izbit de atata agresivitate pana acum., De cateva ori am fost la un pas sa-l lovesc, parca o facea sa-mi puna viata in pericol. Dati-mi un sfat......

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Exact asa am patit eu in Romania.Erau doi!O buna bucata de drum am fost numai eu cu ei si la fel facea-se puneau in fata sa intru in ei, se asezau de-a curmezisul in strada, opreau brusc la cativa metri...ca sa intu in ei, ce isterici sunt!Noroc ca mi-am pastrat calmul, am ridicat geamurile de la masina si am mers tot franand sa nu intru in ei...Nu stiu ce facusem si cica erau sa se lovesca cu altul din cauza mea...In sfarsit, n-am inteles care a fost treba da au scartait rau franele lor...cel din masina cealalta mi-a zis ceva , sa nu mai fac asa parca dar astia s-au pus in fata mea urlad...Noroc ca la un stop mai erau cateva masini ca trebuia sa oprim si poate imi spargeau geamurile la masina...Oricum nu as fi mers acasa, cred ca opream undeva si stateam in masina, ca daca iesi e si mai periculos- in plus, treaba cu adresa.

Dar si eu ma gandesc ca nefiind cine stie ce treba nu o sa mai faca nimic, poate era beat sau drogat, cine stie.Am vazut o "iesire" din asta in Canada,a oprit masina in mijlocul strazii si a dat cu ochelarii de pamant- se certase cu nevasta cred si era si un copil in masina.A luat-o de nebun pe strazi si tipa mergea incet pe langa el, cred ca nici nu stia sa conduca sau nu stia ce sa faca dar era ciudat rau...

Sper sa te linistesti cand vine sotul...ce stress!

Brenda , ma bucur ca vestile sunt relativ bune!
Vorba ta, de unde atata veselie.
Am o durere de cap de la mersul pe -afara la minus 20 de grade

Mergi la inceput