35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Olga, poate l-a vazut vreun vecin si a retinut mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Arinna, Olga ce experiente groaznice!

Olga, sper sa nu ai probleme cu idiotul ala. Doar asa, ca idee, in epoca asta cu telefoanele mobile cu aparate de foto, puteai sa-i faci o poza la masina, nu trebuia sa te chinui sa-i memorezi numarul... Ma rog, sper sa nu mai ai nevoie...
Pot sa-ti spun ca aici au fost destul de multe cazuri in care oamenii s-au injunghiat pentru un loc de parcare sau pentru cine stie ce vorba aruncata la intimplare - ca si cind n-ar fi destuli teroristi sa ne omoare...

Apropo de dulciuri, la noi la serviciu este un obicei ca cine se intoarce din strainatate sa aduca la birou dulciuri din tara respectiva. Mai, si nu stiu cum se face ca in fiecare saptamina vin cel putin doi cu bomboane/ciocolata, plus ca de zilele de nastere aducem torturi/prajituri... si uite asa se duc pe apa Simbetei toate incercarile mele de a ma tine departe de dulciuri...

Arinna, mergi cu caciula si tot te doare capul, sau faci pe fudula...

Brenda, virozele astea din ultima vreme sint intr-adevar de speriat. Atit de "violente" si periculoase. Ai grija de tine!

Pe mine ma cam dor ochii, poate e doar de oboseala ca azi m-am cam "chiombit" la calculator prea tare. Sper sa nu ma pasca vreo infectie ca n-am chef deloc.

Mergi la inceput

Pai aveam caciula, normal, si gluga la intoarcere.Si fular la nas ca nu-l mai simteam .Si mainile inghetate in manusi groase.Culmea ca la -10 e mai rau ca la -20.Nu-mi explic.Inr-o zi la -15 am iesit la plimbare si la sanie si era bine iar in alta zi la -9 nu puteam sta in fata usii.Azi am mers la engleza si erau -20 de grade( cam 15 -20 de min de mers pe jos)dar a fost rezonabil iar la intoarcere erau -15 si am suportat mai greu.
Oricum fara pantaloni ca de ski, ciorapi grosi, sosete groase, manusi ,geaca dubla nici nu se discuta la mers pe jos.

Cred ca o sa caut o caciula ruseasca pana la urma , asa aveam odataAm vazut niste tentative pe aici dar vreau imblanita toata ca e jale la mersul pe jos.

PS macar am niste bujori in obrajori.......... parca am stat langa soba.

Voi ce creme folositi cand e ger, sa nu se usuce fata ????????

Mergi la inceput

In noaptea asta o sa se simta -27 din cauza vantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata, fetelor! Desi nu scriu in fiecare zi, sa stiti ca va urmaresc din umbra!
Olga, Arinna, imi pare rau de ce ati patit; din pacate genul acesta de indivizi sunt peste tot. In locul vostru m-as fi oprit in fata unei sectii de politie. Aveti grija, fetelor!
Eu de cateva zile ma simt tare rau. (ca in bancul Silvanei; eu eram mosul!)
Am o stare general atat de proasta, fara a putea spune concret ce ma doare (in afara de umarul drept care ma junghie in fiecare seara, de nu mai pot)! Ati patit asa ceva? Oare ce sa fie?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua ....

Primiti una trecuta de 35????

Apropos de ce scriati,cu senzatiile de ameteala si de a nu sti ce vrei....si eu am patit-o alaltaieri....aparent fara motiv...mergeam in deriva si nu ma puteam controla sa merg drept .Si pe cuvantul meu d-onoare ca nu m-am spalat pe dinti cu vodca si nici una mica nu am ciupit de dimineata....Culmea e ca si cateva din colegele mele de servici au fost cam ca mine,inca si cu migrene...
Laura...eu una ma stiu meteodependenta:cum se innoreaza putin,cum ma dor genunchii,coatele,umerii,incheieturile...nu conteaza,toate o data sau cu randul..."romantismul" infloreste mai ceva ca florile primavara,in mine....si nu trece decat cand se schimba si vremea...M-am obisnuit,dar uneori devine sacaitor si ceva mai dureros...
Brenda te pup si poate mai vorbim,ok?

Va doresc tuturor un week end frumos si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Ana bine ai venit pe aici! Sa-ti traiasca copilasii ca sint tare dulci.

Mai, eu v-as spune ceva dar sint convinsa ca o sa ma uriti. Daca suferiti de geruri, va astept pe la mine prin tarile calde - azi au fost si pe aici cam 17 grade, dar cu plus

Arinna, daca stiam ca-ti trebuie caciula ruseasca, iti luam de la Praga ca erau o gramada pe acolo.

Am pus poze din Praga. Vizionare placuta. Pina la urma mi-am luat blana la plimbare ca am mai fost cu niste prieteni si noi gagicile am hotarit sa ne fandosim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ana, bine ai venit!!

Silvana, am vazut pozele, ce locuri frumoase ati vazut, tare mult mi-au placut. In ce locuri traiesc unii oameni... Auzi, dar esti sigura ca esti la subiectul potrivit varstei? Esti sigura ca ai 35 de ani??? Atati mult, mult mai tanara.
+ 17 grade sunt la voi? Ma si mir c-ati avut haine groase sa mergeti la Praga. Azi dimineata au fost -24 , nici masina n-a plecat din prima,a trebuit sa racai geamurile, imi inghetase capul, urechile, oribil. Pana si copilul care nu sufera de frig, a facut in jurul incheieturilor de la maini o iritatie de la frig si-l manaca saracutul.
Banuiesc ca la Arrina e si mai frig.

Arrina vezi ca sunt niste caciuli captusite cu par de raton parca.

Plecam in vacanta!!? Ne-am luat in sfarsit biletele, plecam pe 22 februarie… abia astept, n-am mai fost intr-o vacanta de 2 ani. Sant asa de bucuroasa cand ma gandesc ca n-o sa fac nimic o saptamana, nu trebuie sa gatesc, sa pun masa, sa alerg cu masina de nebuna pe autostrazi sa ajung la timp la gradinita, la inot, patinaj, etc, etc.

Fetele care sunteti singure, cum va descurcati fara ajutor? Am asa o admiratie pentru voi, nici nu va puteti inchipui. Sotul meu a lucrat o satamana pana la 12-1 noaptea, saptamana aia am crezut ma mor, nu am avut timp nici sa-mi aud gandurile si am doar un singur copil. Inainte sa adorm, ultimul meu gand era, “Doamne, oare cum fac mamele singure???”

Olga, te-ai mai linistit?

Corina

Mergi la inceput

Corina . Anul asta fac 37 in vara, asa ca sint definitely la subiectul potrivit. Haine groase ne-am luat in mod special, blana era de la soacra-mea, cizme - noroc ca sint tare la moda acum... si pina la urma am avut noroc ca nu a fost frig in Praga . Unde pleci in vacanta?

Apropo de frig, mergeam cu Danielle intr-o dimineata la gradi si batea un vinticel rece, si imi spune - "mami, mi-au inghetat (pina aici in ebraica) obrazele (asta in romaneste)". Mi s-a parut asa de haios... asa cum se chinuie sa vorbeasca in romaneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va pup pe toate si merci. Eu inca nu sunt bine...Il caut pe nebunul in masina rosie peste tot, sunt stresata, mi-e ciuda ca am fost clar o victima. Asat e inadmisibil pentru cineva care a lucrat 3 ani in puscarie cu detinuti. Dar acolo imi faceam munca si eram protejata.

Azi am lucrat de la 9 la 12 cu un copil de 11 ani de la sfarsit am crezut ca ma arunc de la etaj. Nu raspunde la comenzi, trebuie ajutat la toaleta, nu stie nimic, plus musca, loveste si trage parul....
Abia astept sa vina sotiorul sa infing o bere ca simt ca pleznesc.
Oricum maine sunt singura cu Tony, al meu sot lucreaza.
Am slabit saptamana asta 1 kg, cu toate ca am mancat in draci... Nu sunt bine si atunci eu pierd greutate pe rupte. Doar ca mai am un pic si arat ca dezosata aia de Angelina Jolie( pe care o consider oribila)Asat ca sa va faceti idee ce confort psihic am. O sa vad daca in cateva saptamani nu ma simt mai ok si daca ma consuma atata de tare cred ca renunt... Trebuie sa-mi gasesc ceva mai linistit.
Stiti care e problema? Eram atat de tare inainte de a-l avea pe Tony. Acum sunt mult prea soft pentru genul asta de munca, poate e momentul sa ma reprofilez ca sufar ca un caine.

Va pup si revin.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput