35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 17
silvana.ady spune:
Olga, chiar ma gindeam ce oameni deosebiti trebuie sa fie cei care au puterea sufleteasca de a lucra cu copii cu probleme. Doamne, mie imi vine sa pling numai cind ma gindesc. Cred ca asa o munca te seaca de toate resursele sufletesti. Jos palaria pentru cine poate! Olga, 
arinna spune:
Laura, eu am patit, cum nu,incerca sa pui niste muzica clasica - ceva valsuri vieneze, ceva oldies ori Shakira
sa vezi ca-ti trece.Poate chiar si umarul![]()
Cateva sugestii :
http://www.youtube.com/watch?v=ORWaIMZOoug
http://www.youtube.com/watch?v=pIqhUCZgwXQ&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=xmsV9R8FsDA&NR
http://www.youtube.com/watch?v=AsfQcAksBHw&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=vo0cQd1O2OQ
http://www.youtube.com/watch?v=Lr848PoaRZk
http://www.youtube.com/watch?v=hjNWZzw1x4o
Cricor,da, e mai frig de regula aici , suntem spre nord...in iernile normale pana acum nu mai vedeam strada de nameti ridicati de masinile speciale...cativa m inaltime se fac.Acum ninge iar, linistit...Nu stiam ca poate sa ninga si la -18 grade,auzisem ca peger nu ninge.Nu prea stiu unde sa caut caciuli mai ca lumea,inca n-am vazutmam ceva dar vreau toata din blana, sa nu am treaba cu gluga si cu vantul...Am una dar e gen sapca din blanitza nenaturala dar imi ingheata urechile, mai ales daca e vant.
A, daca e de raton nu vreau,
ca sunt fan animale cu blana ( si fara)
Ana - fantastika-
multumim pentru urari,si tie la fel!
Sivi, foarte frumoase pozele!
arinna spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Va pup pe toate si merci. Eu inca nu sunt bine...Il caut pe nebunul in masina rosie peste tot, sunt stresata, mi-e ciuda ca am fost clar o victima. Asat e inadmisibil pentru cineva care a lucrat 3 ani in puscarie cu detinuti. Dar acolo imi faceam munca si eram protejata.
Azi am lucrat de la 9 la 12 cu un copil de 11 ani de la sfarsit am crezut ca ma arunc de la etaj. Nu raspunde la comenzi, trebuie ajutat la toaleta, nu stie nimic, plus musca, loveste si trage parul....
Abia astept sa vina sotiorul sa infing o bere ca simt ca pleznesc.
Oricum maine sunt singura cu Tony, al meu sot lucreaza.
Am slabit saptamana asta 1 kg, cu toate ca am mancat in draci... Nu sunt bine si atunci eu pierd greutate pe rupte. Doar ca mai am un pic si arat ca dezosata aia de Angelina Jolie( pe care o consider oribila)Asat ca sa va faceti idee ce confort psihic am. O sa vad daca in cateva saptamani nu ma simt mai ok si daca ma consuma atata de tare cred ca renunt... Trebuie sa-mi gasesc ceva mai linistit.
Stiti care e problema? Eram atat de tare inainte de a-l avea pe Tony. Acum sunt mult prea soft pentru genul asta de munca, poate e momentul sa ma reprofilez ca sufar ca un caine.
Va pup si revin.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
Olga
, in cateva zile o sa-ti revii,tipul nu are nici un motiv sa exagereze...si nici tu nu aveai cum sa actionezi altfel cand trebuia sa opresti de n ori la 1 m ca sa nu-l lovest- cred ca vroiau -si in cazul meu si in al tau-sa-i lovim din spate ca sa aiba motiv sa sarca la noi si sa ne faca probleme...Niste anormali.La mine se puneau de-a curmezisul, ma depaseau si se puneau brusc perpendicular pe masina mea, iar mergeau, iar franau si tot asa cateva statii de tramvai prin Buc...Asa si mie mi-era frica sa nu-mi ia nr de la masina...mi s-a intamplat si sa-mi gasesc masina mutata invers, exact in acelasi loc, ori f putin mai in spate langa un stalp, cum eu niciodata nu o gaseam sau pe trotuarul de vis a vis!pana la urma cica niste muncitori care lucrau la nu stiu ce casa de rugaciuni de nu stiu ce credinta vroiau sa -mi intepe cauciucurile ca de ce o las acolo, dar eu habar nu aveam ca-i deranjeaza( asa e sa fii femeie singura cel putin in anumite situatii)De nu ma credea nimeni, ziceau ca e de la oboseala si stress si ca am uitat eu cum am asezat-o.Altul a sunat la politie cica si a aflat a cui e masina parcata in fata curtii la el- chipurile credea ca e furata dar nu mai gasisem loc la bloc de Revelion- m-am trezit cu el, n-am raspuns dar a iesit vecina mea si i-a spus ei..apoi l-am sunat eu ca si-a lasat mobilul si l-am intrebat daca pot sa o las pana a doua zi ca era noapte- si cica da, da tre sa-i dau o cafeaNormal ca acum sa nu te mai simti bine nici la serviciu dar o sa treaca...AM mai vazut faze d-astea in Canada, unul a iesit din masina la stop si a inceput sa dea cu picioarele in cauciucul altuia care nu stiu cu ce-l deranjase la drum...O familie de canadieni mai in varsta a patit-o in state,l-au de pasit pe unul si s-a tinut dupa ei tot drumul, noroc ca au intrat intr-un hotel cumva si il vedeau pe tp umbland prin parcare sa-i gaseasca! Altadata s-au ratacit au nimerit intr-un cartier periculos si un politist le-a zis " ce dracu' " cauta acolo si sa plece cat mai repede ca-s in pericol...Iar despre multi adolescenti nascuti aici- canadieni- se stie ca sunt ciudati rau,cum treci pe langa ei maresc viteza ca sa nu-l depasesti pe banda alaturata ori daca e doar o banda, de ex, sotul meu a vrut sa-l depaseasca pe o strada ingusta si a intrat normal pe contrasesn si copchilul nu l-a lasat sa treaca, mergea in paralele cu noi si marea viteza, a trebuit sa trecem la loc in spatele lui...
brendamitran spune:
Neatza!
Haideti la o cafeluta si la o vorba....
Olga,ai procedat asa pentru ca erai speriata si ti-ai pierdut autocontrolul,ceea ce e firesc cind te sperii foarte tare.
Daca mai apare tipul,e foarte simplu,suni la politie,caci ai posibilitatea sa-i iei numarul.
Insa nu cred ca va ajunge pina acolo.
Cred ca esti stresata si de noul job,e greu la inceput,asa ca uite,toate se aduna.
Unde ai lucrat in puscarie? In tara? Eu lucrez in acelasi domeniu....
Arinna,brrrrr......ce friguri pe acolo mama,ma ia cu tremurat numai cind citesc.
Inseamna ca noi chiar sintem "fericiti",desi e ingrijorator ce se intimpla....
Sivy....huhhh.....ce amintiri mi-ai trezit cu pozele alea.....taaaaaaaare as vrea sa mai merg acolo si sigur o voi face intr-o zi!
Ana,bine ai venit!
O sa te simti bine aici,fetele sint super gagici de gasca,asa ca n-o sa-ti para rau!
Gagici,io am invitat-o pe Ana pe aici,e o mai veche cunostinta de pe forum si o tipa de nota zece(nah,ce prezentare i-am facut....)
Io am patit o chestie nasoala cu o infectie provocata de o rana la gingie,nu se stie de unde,dar am tras niste dureri groaznice,ca nici saliva nu mi-o mai puteam inghiti.....nu mai intru in amanunte ca am obosit deja.Cert e ca bag antibiotic acum,placerea mea......
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Lemoni spune:
Mai fetele eu m-am cam saturat de boli ca numai asta citesc pe aici. dureri de sale si toate cele............ noi suntem asa frumoase si sanatoase ,si de aceea ne-am strins aici!In fiecare zi intineresc si la viatza ma gandec , ce am facut si ce voi face...............mereu in suflet sa-mi aduca pace, frumoasa eu voi fi mereu 'desi este numai in sufletul meu!
dana_ene spune:
Lemoni, ce-mi faci, mai? Sa nu ma plang???
Tocmai vroiam sa va povestesc ce nashpa ma simt, ma doare capul ingrozitor, imi curge nasul si ma doare-n gat (sāc, ca pana la urma tot am spus!).
Afara e ger si bate vantul foarte tare. Leacul "perfect" pentru capul meu
.
Olga, ce situatie! Sunt sigura ca poti suna la politie daca ti se pare ceva suspect.
Am stat si eu in Canada o perioada si stiu ca sunt foarte eficienti.
Chiar si administratorului de bloc poti sa-i povestesti, ei discuta periodic cu politistii care patruleaza prin cartier.
Arinna, ah si tu? Chiar trista experienta.
Ana
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
silvana.ady spune:
Lemoni, maaaama ce "poiata" avem pe aicea... Nu stiam unde se ascunde geniul poeziei... 
Brenda, imi pare rau de
. Daca mai ajungi prin Praga, am descoperit o circiumioara misto de tot chiar vis-a-vis de ambasada Romaniei. Asa draguta, cu tot felul de animale impaiate si luminari din care cursese o gramada de ceara... si o ciorbita de cartofi cu cirnaciori... un deliciu.
In rest pot sa spun ca vacanta asta ne-a rupt "shalili" ca plecam de dimineata pe la 10 din hotel si ne intorceam seara la aceeasi ora...si picam ca mustele in pat ca nu mai eram in stare sa facem nici o miscare (a se citi
) ![]()
Dana, multa sanatate si tie.
brendamitran spune:
neatza,hai la o cafea sau la un ceai la gura sobei.
Sivy,dar a meritat zic io,ai ce vedea acolo si parca nu te mai saturi....e un oras minunat.
Nush daca merg anul asta,dar ai mei vor sa mearga cu Diana....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Brenda, Praga e intr-adevar un oras deosebit. N-am fost in Paris (nici nu ma atrage in mod deosebit
) dar Praga emana un aer placut care te atrage - stradute micute, arhitectura deosebita, poduri romantice...
Multam de cafea!
tlaura spune:
Va pup, fetelor!
Arinna, multumesc pentru melodii! Acum ma simt mai bine (nu stiu daca datorita lor), dar asta nu conteaza. Nu ma mai doare nici umarul.
Ana, bine ai venit! Crezi ca e "romantismul"? In halul ala sa ma doara? Atunci e nashpa!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze