35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cricor cu mare drag oricand si fara nici o ocazie....

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! dar vad ca va distrati, calatoriti, incepeti noi joburi! Bravo voua! Felicitari!
Numai eu stau toata ziulica si tot nu-mi ajunge timpul!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Bine v-am regasit fetelor!

Ne-am intors ieri ... A fost splendid, vremea a tinut cu noi ca nu a plouat decit noaptea, iar ziua a fost asa - nori printre stele... am mai vazut si soarele din cind in cind...
Brenda, ai fost un ghid minunat, am fost pe traseul descris de tine, numai beraria lui Sveig nu am gasit-o. Da' nu-i bai, ca am gasit alte berarii... multe alte berarii . Am mai descoperit un restaurant misto de tot chiar vis-a-vis de ambasada romana din Praga. Cine se duce pe acolo, sa-i spun numele ca i-am luat cartea de vizita.
Poze, trebuie sa fac putina selectie si o sa pun link-ul.

Olga, bine ai venit in "cimpul muncii".

Trebuie sa recuperez citeva pagini bune pe aici. Va pup acum ca m-am intors la lucru si m-au asteptat cu bratele deschise ... si pline de munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Bine ai venit Silvana, te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost.Si eu la munca azi ,astept pauza sa merg la cumparaturi ca e ziua la nepoata si trebuie sa ii cumpar ceva .Sambata am baiaram asa ca trebuie sa ma pregatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Sivy,tocmai pe Sveig nu l-ai gasit? Ce pacat.....

Io mi-am facut analizele si de ieri sint in butoi:
colesterol mare,calciu si magneziu la limita inferioara si,ce-i mai rau,bilirubina mare,care indica o afectiune a ficatului.
De aici probabil ca se explica starile mele naspa.
Trebuie sa merg sa fac o ecografie si sa vad mai departe ce am de facut.Joi ma consult si cu medicul.
Pina atunci,m-am bagat la regim alimentar.

Asa ca draga arinnel,nu esti singura......fir-ar mama lor de 35,unde-s vremurile de la 20?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sivi ma bucur ca v-ati simtit bine!
Brenda, de obicei pb la ficat dau oboseli inexplicabile, of, sper sa nu fie nimic grav.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Alma,, am luat si eu cateva zile antiinflamator si ranitidina, ca pansament dar deja ma cam deranjeaza stomacul,poate exista ceva mai eficient si nu stiu eu, medicul oricum nu mi-a dat nimic de protectie, am citit in prospect ca e bine sa iei daca ai probleme.Asa ca l-am opit ieri si azi, o sa reincep daca imi revin.Eu mai iau si alte chestii si e prea mult cred...oricum antiinflamatoarele-s periculoase dar nici sa stai asa fara sa faci nimic nu e bine.

Gabi,cred ca trebuie sa faci si exercitii fizice-daca faci miscare cresc muschii si topesc grasimea.Abia astept sa terminam bomboanele si nu mai luam ca-s ceva de speriat aici.Cred ca le baga ceva care da dependenta

Cricor, ce dragutz ca te-ai gandit la mine, acolo merg si prietenii nostri, eu nu am fost dar o sa mergem odata impreuna desi nu schiez dar am auzit ca e dragutz.E ceva distanta pana la noi si de aceea de data asta au preferat sa se intoarca in Toronto.Poate ne vedem acolo, cine stie cum ne potrivim.

Brendutzy, ce sa mai zic, m-ai lasat masca - nu stiam ca te simti rau , am auzit doar de episodul cu somnul la serviciu.Poate ai grasime pe ficat sau fierea e blocata.Astept vesti si iti tin pumnii sa nu fie nimic deosebit.Oricum, poti sa le refaci, pe mine multi m-au speriat aiurea caci valorile difera de la un laborator la altul.Desi astepti un pic mai mult...cat de varsta de 20 de ani....la mine e varsta la care au debutat toate bolile din prezent- cum am terminat liceul si am inceput serviciul, facultatea etc ...a fost dezastru( si pana atunci avusesem probleme mereu dar nici chiar asa)Cum vorbesc de o afectiune- inevitabil la 20 si ceva de ani mi-a aparut...Te pup si sper sa-ti iasa bine eco !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Arinna si Brenda, mai doamnelor, sanatate multa va doresc!
Aveti grija de voi, iubitelor .

Silvana, abia astept pozele. Ma bucur ca ati avut parte de o vacanta reusita. Zau ca merita sa traiesti pentru asa ceva.

Olga, tot inainte!

Am descoperit si eu de ce ma umplusem de cosuri. N-a fost vorba de "probleme de trup" dintr-acelea, ci de alta natura.
Se pare ca am niste dereglari hormonale datorate ligaturarii trompelor.
Pe langa cosurile de pe fata mi s-a reinflamat un canal de la san si-am dat-o pe antibiotic cateva zile plus ca am stors la greu din san .
Dar acum mi-a trecut si asta-i bine.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sivi bine ai revenit!

Va pup pe toate super dulce... Nu prea am timp sa scru de aia mai rarut si mai dragut.

Am niste zile crunte, condus, training, fugit acasa, luat copilul, culcat, mancare, curat, pilates, iesit afara, hranit copil, hranit barbat, spalat farfurii, jucat cu bebe si dupa 9 seara cand il culc invatat si citit pana pe la 11, 12. Trezit de 3-4 ori pe noapte, in picioare la 5 si apoi de la capat.

Una peste alta astia sunt nebuni ca vor sa ma bage in pita mai repede decat credeam si azi m-au testat si mi-au spus ca sunt un talent nativ in predare.... Sunt clar bolunzi ca eu asa plutitoare nu am fost in viata mea. Oricum eu sunt convinsa ca mai am multe de invatat astia zic ca stiu o groaza si restul vine cu practica. E greu ca naiba, ABA ca metoda e ceva intre dresura, psihologie, psihologie comportamentala, predare-invatare. E nebunie, fiecare lucru care il faci cu copilul trebuie consemnat, sunt la hartii de o iei razna. Copiii sunt incredibil de frumosi dar normal ca vin in ambalaj mult mai complicat. Ne izbim de numeroase crize, probleme comportamentale, intarziere in invatare, lipsa de concentrare si incapacitate de a se relationa la lume din pdvd social.
Asa ca eu acu sunt mai blonda decat blonzii, sunt platinata frate! Sunt speriata ca vor sa ma bage pe cont propriu si full time de luni.
Hai ca v-am plictisit destul.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Olguta, esti o dulce. Las' ca te descurci tu!

Brenda, Dana, Arinna multa sanatate va doresc!

Fetelor, in ultima vreme am inceput sa "aratam" ca o gramada de babute... Stiti bancul ala cu batrinii care se intilneau in fiecare zi in fata la policlinica si se plingeau care mai de care de bolile lor. Eh, intr-o zi unul dintre ei absenteaza, iar cind se intoarce dupa citeva zile zice - "Vai, sa nu ma intrebati... n-am putut sa vin ca am fost asa de bolnaaav..."

Asa ca sus moralul, si hai sa mai inveselim atmosfera pe aici. Va invit la o bere .

Eu de cind am venit tot spal si spal si spal... ca nu se mai termina... Poimiine o sa pun poze ca o sa am mai mult timp. Inca mai am de recuperat ore de somn ca excursia asta a fost asa un tur de forta ca pic ca bb mic seara...

Mergi la inceput