35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 13
OlgaTarziu spune:
Ma lemoni, Cricor, arinna mai bine va aruncati pana aici sa bem o bere impreuna. As fi baut si n-am cu cine.![]()
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
brendamitran spune:
Si iooooooooooooooo?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Ma lemoni, Cricor, arinna mai bine va aruncati pana aici sa bem o bere impreuna. As fi baut si n-am cu cine.
Olga
- Friedrich Nietzsche
Sa stii ca ma aruncam daca eram mai aproape si vreme mai buna.
Azi trebuiau sa vina niste prieteni la noi din Toronto si le-a fost frica de drum ca seanunta vreme rea .la noi a nins mult, in doua zile s-a pus zapada cat pentru o saptamana, aseara nu vedeam pe drum din masina era rau... Am iesit la sanius seara ,pe la 6, la -16 grade
)A fost foarte frumosa toboganealaBrendutzy, la tine ma arunc eu peste un an
Ne vedem tot acolo.
Cum se zice "ramane cum am stabilit"M-am ingrasat si n-am chef sa renunt la biscuiti si bomboane( ceea ce nu mancam defel in tara aici sunt pe dos)De la Craciun sunt teroare.
Cred ca cea mai buna treaba e cea cu "trupul", cum zicea Lemoni.Te scapa si de dureri de spate.
Iau antiinflamator de trei zile si nu-mi vine sa cred ce bine e fara dureri mari- n-am mai gustat asa ceva de un an jumate.Acum ii inteleg pe drogati
brendamitran spune:
Dap,dar sa nu faci un obicei din asta,ca nu-i de bine.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
Arinna, sper sa te faci sanatoasa cat mai repede!
Cat despre obsesia pt dulciuri... no comment... Noroc ca ex-ul ma tot enerveaza ca as fi cat Casa Poporului de mare....
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
alma spune:
M-am imbracat si eu in fusta dupa nu stiu cat timp... da' e lunga si un pic in clini, imi tine de cald
. In rest blugi si pulovare, tricouri, cand vreau sa fiu mai eleganta si sa para ca am picioarele mai lungi, pun tocuri.
Olga, succes si multa bafta la job! La multi ani! bine ai venit in randurile noastre, cele peste 35 de ani. Chiar daca la inceput o sa fii obosita, o sa vezi ca gasesti resurse si pentru job si pentru copil.
Dana, multa sanatate tatalui tau! Imi pare rau ca nu se simte mai bine, dar poate cu ajutorul tratamentului situatia se va imbunatati.
Silvana cred ca s-a intors de la Praga. O asteptam cu povesti! Si cu poze, sigur.
Arina, bolile nu sunt numai pentru batranete, ne mai pocnesc si la tinerete. Mama mea are artrita reumatoida, se simte mai bine cu medicamente, dar din pacate exista si efecte adverse ale lor. Sper ca ce iei tu sa fie mai putin toxice pentru organism. Si tin pumnii pentru un bebe scump!
Brenda, daca zici ca numai ai atipit un pic, nu cred ca au vazut cei de-afara ce faci tu, poate scriai cu ochii mai aproape de registru, eeei!
Lemoni, eu n-am permis de conducere nici acum, la 36 de ani. Sper ca anul asta sa ma apuc si eu. Bine ca a trecut totul cu bine, ca fiarele se mai indreapta.
Gabi, daca au inceput sa cada fustele de pe tine, e de bine, nu? Desi cauzele care au dus acolo nu sunt tocmai placute, stiu. Poate o sa se plictiseasca si el sa faca rau si va lasa in pace.
_
Poze noi
Gabi_K spune:
E bine ca pica fustele. am vrut eu sa slabesc, dar nici chiar asa, 20 de kile...
Insa in ciuda faptului ca am slabit, am pe mine grasime de la excesul de dulciuri
si asta ma enerveaza la culme!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Cricor spune:
Arrina, am fost ieri la Blue Mountain, cand am trecut prin Barrie m-am gandit la tine. Am fost sa schieze sotu' si copilu', eu am facut figuratie pe langa fi-miu.
O saptamana buna tuturor!!
Corina
Cricor spune:
Olguta, eu veneam, dar am citit abia azi.![]()
Sa ne zici cum a fost prima zi la munca.
Corina
OlgaTarziu spune:
Salut!!!!!!!!!!
Azi am fost si eu prima zi. E greu dar nu ma plang. Bine ca am gasit asa repede. Doar ca e tare greu sa mergi si sa fii cu mintea acolo stiind ca ti-ai lasat copilul plangand. Dar condusul ma termina ca dimineata e o aglomeratie de crapi. Cica 401 adica autostrada de aici e cea mai aglomerata din continentul american. Asta ca sa va faceti idee cum se circula in Toronto...Fac drum de 35 de minute intr-o ora.
acum am ajuns acasa, repede am facut pilatele, acum fac mancare ( ciorba de spanac, dovlecel gratinat si carnaciori la cuptor), spal haine.... Doamne si mai am atata de citit si maine o iau de la capat. I-am zis barbatului ca-l urasc ca m-a trimis la lucru.
Olga
- Friedrich Nietzsche