Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
ionikka spune:
Maria: eu i/am dat lui Aron nurofen, 2.5 ml dimineata si seara. De 2 zile ii dau de fapt! Si el e cu muci din 26 dec. Iti dai seama?
Si nici el nu mananca. Mai las un pic si m/oi duce la dr.
Dar, a iesit o maseluta azi noapte. Ca atata am pandit/o. Si nu stiu ce sa zic, o fi coincidenta sau? al meu tot timpul se raceste cand ii ies dinti noi.
Hm?
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)
crissy77 spune:
Madau, spor la numarat puncte si la alungat kg de prisos. Io n-as avea rabdare...
Buluci, chiar imi era dor de postarile tale. Sanatate lui Simon. Tare frumusel.
Dordia, vazut Stefanel cu moate si fara moate. Parca-i sta mai bine fara.
roxi, sa stapaniti sanatosi camera si sa faceti multe poze cu ea.
Noki, eu nu ii pun cereale in biberon. Si mie mi se paruse ca facuse Sarah falcutze.
Lavi, . Silvia e o scumpa de vrea ea sa doarma cu surioara ei.
Felicia s-a ingrasat???? Mie nu mi s-a parut.
Ionikka, eu stiu ca nurofenu se da pentru febra si durere. De ce i l-ai dat pentru muci? Pe noi ne-au tinut mucii si 2 saptamani...
Noki, schimba cerealele. Incearca alea pt 4 luni de la Milupa, din orez. Eu i-am luat Nutriben 5 cereale, dar sunt dulci, schimba gustul laptelui. Si oricum nu se omoara dupa ele.
maria_alexia, pe noi ne-au tinut mucii si 2 saptamani. Daca nu vrea mancare solida poate are pb la gat. Zic si eu, ca nu ma pricep la boli.
Elise nu a mancat ieri mai nimic. Nu mai are febra de 2 zile dar tot mofturoasa este. Cred ca-i iese o masea. Si mie par alb...
Uitam sa va zic ca Elise a invatat sa zica lapte. Bine, nu zice chiar LAPTE ci APPPPCHI. Asa dulce suna...
Cristina & Elise-Stefania
maria_alexia spune:
Ieri citeam prin ziare ca e mare epidemie de viroze. Si ca sezonul asta se poarta combinatia antiinflamator + antitermic, nu numai antitermic, cum era pana acum. Deci ar avea sens Nurofenul, dupa mintea mea...
Maine mergem si noi la doctora, sa vedem ce zice...
Sunt si eu curioasa ce-i veti raspunde lui Noki, referitor la tetine pentru hrana groasa, caci exact aceeasi problema o avem si noi. Cu exact aceeasi tetina + cereale .
Sa va spun ce prostie am facut? Aseara am lasat biberoanele la fiert, in bucatarie la demisol vreo... 2 ore . Noi eram sus, fara nici o grija. Asa ca azi nu mai avem biberoane deloc si de azi-noapte aerisim la greu sa iasa mirosul de plastic ars.
In curand plecam la tura de cumparat biberoane & accesorii, poate veniti cu niste sugestii pana atunci. Ce-mi doresc eu: unul pentru lapte simplu, dar cu flux rapid, si unul care sa mearga si cu cereale. Cred ca o sa iau Chicco, de Nuk m-am saturat .
Cu asta, cred ca intru direct pe primul loc in topul oalelor arse cu pilaf, vita si ce-o mai fi.
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Buluci spune:
MariaAlexia si eu am stat mult in dilema pina i-am dat antibiotic, dar nu stiu ce sa zic, Simon face febra foarte mare si e tare vioi kiar si la 40.Pofta de mincare nu a avut decit primele 2 zile, acum ii revine, slava Domnului!Cind papa sunt cea mai fericita, ptr mine asta e un semn ca mergem spre bine!
Asera ii auzeam bronhiile incarcate cu de toate, sforaia ca un om mare, bietul de el!
La noi antibioticul isi face efectul imediat:
Ser fiziologic la greu,un sirop fluidifiant,si antibiotic Sumamed 5 zile!Speram sa ne facem rpd bine si sa ies cu el in aer liber!
Sanatate Cristianului!
Meems, ziceai de nora-mea ca nu merge!Nici Simon!Cred ca o lasa pe Rianna, ladies first!
Lavi,Roxi, Cristina Negara,Noki,Leea, Camelia !
Sunt plina de admiratoare pe-aci, dar mi-as fi dorit admiratori!
Dati-mi si mie parola pe mess(offline)!
Dar "io cu cine votez"????
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
joy04 spune:
buna dimineata si
LA MULTI ANI
IOANA 77, IONIKKA, Ioana Florentina(RALUD), Smaranda-Ioana (BIC), Daria Ioana (MIMI DUMY), Raluca-Ioana(SIMINAF), Oana Daria(ELA), Mateea Ioana(GABITACO)
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
BULUCI SUMAMED??? 5 ZILE??? pai nu-i prea tare si prea mult???
in fine, o fi stiind dr ce o fi stiind.
noi suntem bine, adica cu muci - muuuult mai putin - dar cu branhiile incarcate.
toot ne trezim noaptea, pe la 5:00 numai perge cu ceai direct lapte.
aaa...si merge singur singurel!!!!! niic nu ma mai lasa sa-l tin de mana.
dar mai mult o ia la goana, plus ca merge in cerc pana ameteste...
NOKI tetinele astea de la nuk pe marimea M, L, S sunt din acelea rotunde, nu??? ca nu stiu decare vb.
noi avem tot nuk, dar din cele ortodontice, pentru lapte masura 2 si aceeesi problema o am si eu cu cerealele. vreau sa-i pun mai mult seara dar nu ia cu tetina cu gaura mai larga pt cereale, scuipa imediat.
asa ca-i pun 2 masuri (sau 2 1/2) la 200 ml lapte de cereale cu orez de la NESTLE.
dar mai pun un picut de apa calda in bibe, pun cerealele si agit bine, ca altfel mai raman netopite ca sa zic asa si se infunda tetina.
am treaba si am musafiri astazi asa ca fug.........
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
madau spune:
Intrat, votat, fugit afara cu pitica!!!!
Revin mai incolo
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!!
repede si eu cu raspuns pt Noki: eu ii dau cereale in lapte seara si ii dau Grau cu miere sau Orez cu 3 fructe de la Nestle!!! Ii pun 5 masuri de lapte in bibe de 250 plin ochi. Cu tetina....eu am procedat asa: Am luat una tetina de lapte d-aia peste 6 luni si am gaurit-o pana la dimensiunea optima pt el. Bafta multa!!!
Mi-a placut si mie la nebunie propunerea lui Noki asa ca.....astept sa se inscrie in campanie ca sa imi schimb votul!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Hai ca am uitat sa urez si eu La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume!!!
Si pt sotul meu ca si el este Ion asa ca...ma duc la gateala ca am musafiri la pranz. Daca mai am timp mai intru dar...cred ca la noapte cand termin cu culcat copil si ma linistesc si eu!!!
Va multumesc mult pt aprecierile la adresa Stefanelului meu iubit!!! si el va !
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
ionikka spune:
Joy, ce draguta esti! Si ce LMA detaliat! Bravo tie!
Multumim mult!
Cristina: sti de ce i/am dat nurofenul? Pentru ca ultima data cand a avut rosu in gat l/am tratat cu nurofen, dr. fiind cel care l/a prescris si i/a trecut. Fara alte medicamente. Asa ca, m/am gandit ca il ajuta! Acu' sper ca am facut bine!
Noki: eu ii dau puiului seara, laa cina cereale ca nu stiu ce ssa/i dau sai tina de foame! 5 lingurite cu lapte praf cam 150 ml. Atat! Pana am mers la dr. asta ii dadeam de la milupa, de atunci ii dau nestle din toate. Fara cacao! Inca nu i/am dat cu cacao si nici nu ii dau in curand.
Buluci: auzi, ar trebui sa intram si noi undeva, intr/un grup, unde activeaza si barbati...dar muuulti, asa am putea primi si noi complimente de la admiratori. n?ar fi fain? Dar cum? Auzi, si n/ar fi fain sa fie si un panou cu mamicile? "mamici sexy de nov-dec-2005"!!!
Sau mai bine nu...ca ce? suntem mamici in toata regula, acu sa ne iubeasca sotii...Dar asa: un compliment mic mic mic tot n/ar strica.
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)