Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
bianca_mo spune:
neata!
si mie imi place colectia de toamna iarna, e original...daca se mai schimba voturi, il schimb pe al meu...
o zi buna si sanatate tuturor!
EDIT: LA MULTI ANI, ION SI IOANA!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ionikka spune:
Iuppi!
Colectia de toamna iarna mi se pare super!
Imi place asa ca o sa/i dau votul meu daca e cazul!
Noki: vezi ca trec toate! Bravo pt somnic, si pt impacare. Foarte rapida. Maicamea daca se cearta cu mine sau oricine nu/i trece decat peste o luna! Mie da...dar n/am cu cine!
Si mie mi se pare ca aveti o relatie frumoasa, nu? Cel putin tu vb foarte frumos de ea.
Buluci si Melku: mersi mult la amandoua de cuvintele frumoase. Sunteti foarte dragute!
Buluci: si eu am o prietena care a dat 70 euro pe o consultatie intr.o statiune austriaca ca sa/i zica ca poate sa/si plimbe copilasul cu 39 temperatura afara in zapada. Asa ca...Nu ma mir! Eu cand i/am zis la matusa/mea care e pediatru ca nu i/am dat antibioticul la copil s/a luat de mine. Ca nu fac bine si ca trebuie sa am incredere in medicul copilului. Si el nici n/avea febra! Dar stiti toate despre ce e vb!
Hai ca va pup!
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)
crissy77 spune:
LA MULTI ANI! Ioanelor, Ionelelor, Ionicelor si copilasilor care fac parte din colectia de toamna - iarna 2005 si poarta acest nume. Sa aveti petrecere frumoasa, sa cinstiti un paharel si pentru noi si sa vi se implineasca toate dorintele.
Cristina & Elise-Stefania
Siminaf spune:
Uite ca incercai sa ma loghez si eu ca sa votez si nu reusii! Deci nu e parola de la contul comun!!! Si ce ma fac, ca vreau sa votez!!!! Pina-mi raspunde cineva, sigur ma duc la culcare si miine cind ma trezesc o sa fie totul hotarit si gata!.....
crissy77 spune:
Profit de ultima zi de concediu a sotului si mai bantui un pic pe forum.
Am numarat voturile pentru colectie. Pana in prezent sunt 7: Noki, meems, Lavi02, negaracristina, roxisialexia, biancamo, ionikka.
Eu cred ca are sanse sa castige colectia. Asteptam sa se trezeasca fetele si sa mearga la vot.
Cristina & Elise-Stefania
mamica noiembrie-decembri spune:
Sinteti niste duuuulci!!!! Am citit ambele mesaje cu parola! Multzam fain de tot! Acum votez!!!
Edit, ca acu' vazui: sint logata cu mamica... si de fapt is Simina....
Siminaf spune:
Mai, dar si paginatia e schimbata de la mine la mamica de.... Cum vine asta nu stiu. Poate din setari. Ca nu pricepeam de ce nu e la fel.
Am votat si am modificat si numaratoarea, ca sa nu cream dificultati. Sper sa iasa asa cum am votat acum. E SUPER!!!! Si foarte ORIGINAL!!!! Dar sa votam odata, sa nu ne fure altii ideea!!!
Bravo, Noki!
maria_alexia spune:
La Multi Ani, Ioanelor! Sa ne traiti, sa infloriti!
Roxi, cred ca unguent cu ichtiol ar fi bun, sau Betadina as pune eu...
Bulucica, bine ai revenit! Sanatate multa lui Simon!
Ma tot gandesc la ce spui tu cu tratamentele din Suedia...
Cristi face saptamana de cand e racit (=plin de muculeti, fara alte probleme) si-i dau doar cu ser fiziologic la greu. In ultimele seri i-am dat si cate putin Panadol, dar parca nu mai progresam deloc. E tare infundat, nu mai vrea mancare solida... Nu e in regula.
Voi cat de repede ati trecut peste episoadele astea de muci? Sa mai astept sau sa trecem la ceva tratament?
Noki_Lara spune:
Siminaf- hooo...stai sa vedem daca castigam. Atuncea abia poti sa-mi zici bravo!
Intrebare-intrebatoare: stie cineva unde s-a mutat magazinul Orchestra din Careefour orhideea? Poate in Plaza? Sau Feeria?
Strig iar dupa sfaturi privitoare la CEREALE!!!!!!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!