Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by meems
Mai, sa stii ca si pe-aici prin America asta tot cam asa te trateaza medicii, adica sa nu te sperii prea tare pana nu ajunge bietul copil cu un picior in groapa

of... si stresatii nostri care dau antibiotic imediat...

si fi-mea e silfida, avea 9 kg la un an... n-am mai cantarit-o, dar cum nu schimbam hainutele.. nu cred ca e vreo schimbare.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki super colectia toamna-iarna 2005 !!! Sau putem sa-i spunem "colectia noiembrie-decembrie 2005". ca sa fie cat de cat specific, desi nu-i musai.

Daca se mai gasesc adepti si se inscrie pe "buletinele de vot" ma mut si eu cu votul la asta.

Camelia si celelalte doritoare de intarcare pana la urma asa ii faceam si eu Nataliei pe inserat nu-i mai dadeam deloc apa ca sa o prind insetata la ora lapticului. Intai l-a acceptat seara si mai apoi dimineata.
Bafta!
Dar nu va reprosati ca ati alaptat pana cum, ati facut f bine pentru bb. Cu intarcatul - o sa va descurcati voi.

Buluci ne-ai improspatat cu un mesaj simpatic, caracteristic tie.
Sanatate lui Simon!

Si mie imi place de numa' coliva; la noi in Banat se face. Dar eu stiam ca pt coliva jumatate de grau de si macina dupa fierbere, jumatate se lasa.

Cand eram mici mama facea grau fiert, adauga zahar si nuca macinata. Nu era chiar coliva dar era f bun.

Apropo de Banat, sunt in culmea fericirii ca mai am 2 sticle de apa minerala Buzias adusa de la Timisoara, credeam ca mai am doar 1. Stiti cumva daca se gaseste pe undeva in Bucuresti? Dar in Sibiu ati vazut? Ma gandesc ca e mai aproape....
Mie mi se pare ca are un gust unic, poate ca m-am si obisnuit cu ea de mica, dar e cea mai buna, CLAR.
----------
Azi am mutat patutul Nataliei din sufragerie in camera Silviei, de azi inainte dorm impreuna A fost la cererea Silviei
Parca e goala sufrageria acum. Pe de alta parte e un progres. Am depasit etapa bebeluselii, fetele sunt FETE. Mari!

Apropo de Silvia, vineri veneam cu ele de la plimbare. Pe drum ma intreaba Silvia:
-Hei! Dar unde sunt paianjenii?
-Care paianjeni?
-Paianjenii de afara! Cand l-am intrebat pe tata de unde vin paianjenii a spus ca de afara, si unde sunt, ca nu-i vad?

A urmat o lunga discutie despre paianjeni, cine ii mananca, ce fac, cu ce se ocupa, etc.

Mergi la inceput

Noki eu zic ca e OK sa fii perfectionista cu facultatea, decat sa o faci in dorul lelii si sa nu te alegi practic cu nimic din ea mai bine n-o faci. Cunosc eu pe cineva care e maaare amatoare de adunat diplome si hartii (pe metoda pestelui prin apa) dar in practica ...

Slalomul bb-facultate ... e o treaba tare dificila. Dar nu imposibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Meems, da, din pacate sunt statica!Sper ca foarte curind sa-l skimb cu unul dinamic!

Am intrat sa vad si eu poze din contul comun dar nu sunt actualizate cu Craciunul si Anul Nou.Banuiesc ca ati dat linkuri la adresele voastre si daca n-am fost pe faza n-am reusit!Cele care nu le aveti la semnatura ,puneti si voi linkurile in contul comun, acolo la friend's Photos!Daca vreti,biensur!

Ce am observat asa fugitiv:
Felicia s-a mai ingrasat, slava Domnului, s-au pus sarmalutzele pe ea!Iti sta mult mai bine!
Biculina, a slabit si-i sta foarte bine cu fusta mini!Poza aia la pom e tare dulce!
Camelia, mi-a placut enorm toaleta ta de revelion(sau Craciun)Si mai ales poza in care te gindesti la pitica ta!Sanatate multa la bolnavioara!
Meems, de voi numai zic,ador revelioanele in genul asta de gasca tanara,imbracati casual!Iar ciufulita mea nora e o scumpa !
Ana lu Ripley,parca nu face parte din grupul piticotilor de nov dec, e inalta ca un bebe de un an juma!Ripley, m-ai tampit cu pregatirile tale!Sa va fie de bine!
Ina, esti o doamna tare distinsa in poza aceea prim plan cu Rachelina!
Offf, imi pare enorm de rau ptr ceea ce ti s-a intamplat!
Ionika, tare frumoase poze,iar tu arati asa de fresh!Imi place coafura ta!Ce familie tinerica si frumoasa!
Ioana, n-am gasit poze noi in contul comun cu voi si okioasa mica!

Mai vreau sa vad poze si sa revin cu comentarii dar e 2.15 am, iar maine nu stiu ce fac cu muciosul meu!Imi vine sa-mi dau palme si apoi sa ma cind se apropie vremea de dat medicamente!isi pune fermoar la gura!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Ana lu' Ripley e scolarita, clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Imi place de mor colectia de toamna iarna 2005... sau de nov-dec. Pana acum ar fi 3 voturi. Se mai baga cineva?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Imi place de mor colectia de toamna iarna 2005... sau de nov-dec. Pana acum ar fi 3 voturi. Se mai baga cineva?

Cristina & Elise-Stefania

3 plus Noki, care a propus denumirea, nu? Deci suntem 4 so far

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Azi parca se mai arata soarele si la propriu, si la figurat! Asta pentru ca azi-noapte Titilika nu s-a trezit deloc-deloc!

Cu denumirea de "colectie toamna-iarna 2005"- mi se pare mai ok toamna-iarna, decat nov-dec, pentru ca sintetizeaza perfect realitatea: avem bebelaci nascuti in oct-noi = TOAMNA si dec-ian = IARNA.
In felul asta nu sunt omisi nici prichindeii de octombrie, nici prichindica de ianuarie, si formam o gasca mare de toamna-iarna. Nu?

PS - stiu ca am zis ieri ca nu mai discut pe tema asta, dar uite ca mi-a venit ideea "colectia" si spre marea mea surprindere a placut, cel putin la prima vedere. O fi oare sclipirea aia de compromis de care se zicea ca e nevoie?

Oricum, raman cu vot dublu pe moment, pana se exprima lumea ce si cum si nu modific la cabina de vot pentru ca nu stiu parola, etc si nici nu are rost sa ma agit, ca se trezesc imediat fetele pricepute si o fac ele.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, SANATATE, BUCURII SI NOROC TUTUROR MAMICILOR SI COPILASILOR CE AZI ISI SERBEAZA ZIUA !

imi place mult cum suna "colectia de toamna iarna 2005"

noki, eu stiu ca cerealele agita daca le dai in bibele de seara, i-ai modificat cantitatea curand( observ ca vrei sa o faci si acum), crezi ca se trezeste din cauza ca ii este foame?

fetelor, stie cineva ce pot sa pun pe degetul de la mana care s-a umflat, coace si e rosu si dureros??
Multumesc!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, aseara i-am pus in bibe cereale de-alea 7 de la Milupa. Si m-am chinuit la greu cu ele ca dintr-o tetina cu curgeau, din alta curgeau prea tare si se inneca. Dar acuma coincidentza sau nu, nu s-a trezit deloc azi-noapte. Io cred ca nu-i ajunge laptele peste noapte. De-aia vreau sa bag mai multe cereale.
Pentru deget, incearca slanina peste degetel si bandajat cu totul. Va coace si se va vindeca repede. Metoda verificata d emine in copilarie. E drept ca adormeam cu degetul la nas savurand mirosul de slanina afumata, dar chiar facea treaba..

Nu ma uitatzi pleeeease cu CEREALELE!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput