Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by joy04

BULUCI SUMAMED??? 5 ZILE??? pai nu-i prea tare si prea mult???
in fine, o fi stiind dr ce o fi stiind.

noi suntem bine, adica cu muci - muuuult mai putin - dar cu branhiile incarcate.
toot ne trezim noaptea, pe la 5:00 numai perge cu ceai direct lapte.
aaa...si merge singur singurel!!!!! niic nu ma mai lasa sa-l tin de mana.
dar mai mult o ia la goana, plus ca merge in cerc pana ameteste...

Joy, ii dau 2 ml pe zi din cel de concentratie 200/5ml!Ce sa fac? Cind vad febra aia cum urca imi vine si mie sa ma urc pe pereti!

Felicitari ptr Muciosul mergaretz!Sanatate multa, multa!

Ionikka, daca ar citi soatza mea ce scriu eu pe'aci , wow, m-as alege cu o bataitza buna!
Avantaj Nastase, sotzul nu vorbeste romineste, decit:"stai cuminte, nu e voie,zgircit,sarumina, vrei apica!
Ti-ai dat seama, ce vorbesc eu cu Simon toata ziua!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

LA MULTI ANI IONI, IOANE !!!!

VOTAM "colectia" e original si stiti k eu am boala originalului..

nokila noi portia e de 5 lingurite/240 lapte care le ingurgiteaza cu teina nuk marimea L din aceea mare (peste 6 luni)

roxi, eu puneam la degete "coapte" foi de varza alba sau cartof ras.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am revenit de la plimbari..acum am 5 minutzele libere, profit de ele sa urez si eu sarbatoritilor de azi, vad ca toti va petreceti..sa va distrati bine si aveti grija cu !!!!

Noki eu ii puneam cereale in lapte doar seara, 2 masuri, insa ii dadeam cu tetina din aia cu flux variabil de la Avent..asa ca isi regla ea cum vroia sa bea. Acum insa bea Milumil 3 care e deja cu cereale in el, nu-i mai pun supliment.

ref la "colectia de toamna iarna"...n-ar fi totusi mai bine sa ramane la varainta cu colectia de nov-dec 2005??? Nu ca nu mi-ar place asa, dar sa nu se supere fetele din sept, oct..plus ca, ma gandeam ca asa ne gaseste mai usor cine vrea. Era o idee. Ce ziceti?

Buluci vezi sa nu invete sotul limba romana si sa purceada la citit pe forum..ca esti in pom. Sanatate multa Simonelului!

Imi place tare mult ideea Ionikkai cu "mamici de nov-dec 2005". Nu vreti sa facem un panou si cu noi?? Asa ptr noi..nu ptr public

Sa nu uit...marti facem si noi vaccinul de 1 an (ROR-ul). Spuneti-mi si mie, pls, cam care au fost reactiile dupa el..sa stim la ce sa ne asteptam. Precizez ca il facem pe ala de la stat..TRIMOVAX-ul.

Fug ca vrea si tati pe mail..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uram si noi tuturor ionilor si ioanelor pe care ii aveti acasa!!
petrecere frumoasa astazi!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE ION sau IOANA, SI DERIVATELE ACESTORA

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Votez si eu colectia toamna-iarna 2005!! Super-original. Bravo, Noki!

Si ideea cu tabloul de mamici imi place

In legatura cu subiectul "sani si marime sutien" respir usurata ca s-a inchis discutia ca eu picam sigur in depresie si nu e bine sa incepi anul deprimat, nu? Hehe, ce bine am dus-o eu 10 luni de alaptare, cand imi luam decolteu ma simteam cel putin ca Simona Patruleasa. Si nici macar nu am avut inspiratia sa-mi trag vreo poza mai sexoasa, sa-mi revina moralul cand ma vad acum .

trebuie sa va spun la ca noi SEMNE BUNE ANUL ARE! De la inceputul lui 2007, Stefan nu a mai papat borcanas, numai mancare gatita! Yupiii, ne simtim si noi in randul lumii, asa ca o inteleg perfect pe CRISTINAMH cu victoria de mar+biscuite. Apropo, Cris, m-am distrat tare cu Irisuca imbracata cu cizmele alaturi! Mi-o si imaginam.
Si inca o veste buna: Stefan doarme acum 12 ore pe noapte, de la 21 la 9, cu o trezire la 7 pentru laptic, dupa care adoarme rapid. Sa ma grabesc sa-i zic si eu ex-tero????

Lavi nici o perla noua de-a Silviucai, asa, de an nou?

Nu in ultimul rand
La multi ani Ioanelor noastre!!!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, mai "sezonul" toamna-iarna ar cam tine din sept pana, hat, in februarie, asa ca aceasta colectie mai mult ar bulversa forumul - cine stie cu ce reclamatii ne mai trezim.

Noi am fost ieri la botez, mama, ce frig era in biserica, cred ca doar cateva grade peste zero. Din cauza temp scazute mi s-au terminat si bateriile noi-noutze asa ca nu am facut decat un filmuletz
Insa desi ne-am intors tot ieri, plimbarea a fost ultra-relaxanta - mai mult ptr mine, ca n-am condus
Cand am ajuns acasa, bunicul s-a declarat, in sfarsit, obosit de chiti. Avea si tensiunea 16 cu 10 IN schimb Ilinca a fost tare bucuroasa ca-l vede pe taica-su, nu pe mine ca o certasem de dimineata. Bine ca nu ne-am luat dupa parintii lui Doru si ne-am intors, ca lui chiti ii era tare dor de camera ei.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Evident, nu am citit mai nimic, sorry, nu cred ca mai apuc.

Insa mi-a placut de tania

quote:
nici macar nu am avut inspiratia sa-mi trag vreo poza mai sexoasa, sa-mi revina moralul cand ma vad acum

Chiar, mai

Bravo ptr apetitul lui Stefanel!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ONOMASTICA!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani !!! pt cei sarbatoriti astazi.
Noi suntem in plin proces de trecere pe laptic fulga UHT. Vad ca-i prieste deocamdata. Si mai suntem si in plin proces de eruptie dentera... da trecem noi si peste asta.De votat am votat cu cei de la colectia.... dar parca merege si colectia nov_dec_2005
Cereale... 2 masuri in 250 ml lapte seara.Folosim nesle 5 cereale.
Noki si noi folosim 7 cereale de la Milupa... dar numai cand ii dau laptic cu lingurita... de ex acum cand ii ies dintii si refuza sa bea din bibe.Ai dreptate sunt prea mari si nu trec prin tetina.
Mateea alearga toata casa, se ridica de jos fara sprijin, vb mult pe limba ei si papa numai blenderuit .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

of, gabitza nu mai scapam de blenderul asta? hai ca-ti dau eu un deadline: Valentine's Day!

Am pus si noi POze de la Craciun si Anul Nou

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput