Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
leea_cv spune:
Meemse o chestie care se face si se da de sufletul mortilor prin sud si prin Moldova parca.Nici la noi nu se face.E preparata din grau decorticat (arpacas, altfel spus) fiert,amestecat cu nuci macinate si intregi,zahar,vanilie si esenta de rom. E foarte buna la gust.De obicei se face in zile de sfinti,parastasuri ...si se imparte din ea la vecini si prieteni,care in schimb spun celebrul"bogdaproste"
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
Siminaf spune:
Coliva. As face si eu, ca tare-mi place, dar habar nu am acum....
Fug sa trimit poza de Craciun!
dordia2000 spune:
Leea nu au stat neatinse bolurile ci dimpotriva, au devenit jucariile favorite timp de cateva zile pana a vazut ce bine se mesteca la ele si ca mai iese si ceva gustos din poleiala...asa ca le-am confiscat si le-am urcat undeva sus unde nu le-a mai vazut si a uitat de ele dupa ce a bocit putin.
Cadourile nu erau numai pt el...ci pt toata casa!!!
Meeems ms pt aprecieri !
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
crissy77 spune:
Cami, doar atat cantareste Daria? Si eu ma plangeam ca a mea e slaba... Ce titulatura ti-ai tras!
Leea, si la noi se face grau fiert (suna mai bine decat coliva) frecvent. Chiar zilele astea a facut soacra-mea ca sa puna pe masa la sfintit.
Siminaf, pui arpacas la fiert, lasi sa fiarba bine-bine, scurgi apa (daca a mai ramas ceva), adaugi nuca macinata (sau taiata bucati) amestecata cu zahar, miere de albine, esente si gata. A, se mai pune si mac macinat (nu radeti, la noi se fac si cozonaci cu mac).
Cristina & Elise-Stefania
ionikka spune:
LA MULTI ANI ! Ioanelor si Ionilor! Chefuiala mare la voi! Maine se impart cadourile! Ha ha! Sper sa aveti parte de multe!
Am 'rasfoit' ce s/a scris...f fugitiv! Vad ca inca nu e decis "castigatorul!"
Cami: de/abia ti/am vazut pozele de Craciun cu scumpa aia mica. Doamne ce frumusica e si ce face la baitza frate! Mammma mamma! Mai, si cum sta e a singura acolo! Al meu daca las mana de pe el merge direct sub apa. Foarte frumos! Si tu esti frumoasa tare!
ok.
Noki: ce vad eu acolo? O mamica tanara si sexy foarte suparata! Lasa ca trece momentul asta nasol si o sa fie bine! Oh Doamne! Si eu am din astea. Mama ta te va ajuta cu Sarah...sa vezi numai..si termini tu faculta aia. E pacat sa o lasi balta! Ai nevoie de un somn bun dupa toate calatoriile si putina relaxare! Du/te la cosmetica la un masaj bun! Iti va cadea bine! Te pup si fi tareeeeee! Saralina e o scumpa si merita tot efortul!
E greu cu maselele astea si cu toate. Sunt momente naspa si la noi din cauza lor. Nu manaca nimic tzantzarul asta! Ce naiba ma fac? Iar incaruntesc!
Hai...ca va pup! Pe toate!
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)
roxisialexia spune:
Fetelor eu m-am distrat copios in aceasta saptamana, mi-a facut mare placere sa particip la alegeri mi-am depus si eu votul final, nu de alta dar de luni revin la treaba si nu o sa mai pot sa fiu asa activa.
In alta ordine de idei, alexia e bine a invatat sa zica kaka si nu mai asta spune, daca o intreb daca a facut kk da din cap a negatie( dar ea e kk toata).Cand ii spun ca trebuie sa mergem sa facem cip cip fuge si imi cere cutia cu jucariile de apa, apoi le arunca una dupa alta in cadita si la final se tine de cada si vrea sa se arunce si ea dupa ele..
Ieri am fost pe la mama si am asistat la o imbrancire intre fii-mea si cainele maica-mi, fii-mea dadea sa iasa din camera si cainele sa intre si se impingeau reciproc(locul era ingust), am savurat momentul la maxim.
Si de ieri sunt posesoare unuei JVC -GR-D239E, insa nu am avut timp sa vad ce poate
leea eu as fi fericita sa faca si alexia asa ca T, a mea e super dependenta de mine la somn si nu e tocmai o fericire.
noki.un imens buchet de flori trimt catre tine , un pupic si o imbratisare, incerca sa le impaci pe amandoua si daca sta nu se poate, fa ce iti dicteaza inima.te sustin in orice directie, tu stii ce este cel mai bine pentru linistea sufletului tau.
buluci, bine ai revenit! am vazut pozele cu chipesul in frac cu sosetele rosii..scumpic foc.Sanatate multa micutului mucios.
alina, cum se mai simte amalia?
diana am vazut pozele cu blondinul cel chipes, e baiat mare!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
ionikka spune:
Cristina: si Aron e mic si slab. Inca nu si/a triplat greutatea de la nastere, cum se spune!
Si sa sti ca eu ma cam stresez ca nu mananca destul!
Are cam 9.600, 700! Dar e foarte activ!
Ahh! Am uitat sa va zic! Azi a tras o ora de Salina cu tacsu! I/a adormit in brate asa rupt a fost! Dar a fost foarte incantat! Ma mir pentru ca el de/abia adormea cu tzitzi sau leganat. Si acum incepe cu dormitul in te miri ce pozitie. Lasa ca e bine si cu obositul copilului! De/acuma il obosim mai tare ca ca de nu ne oboseste el pe noi!
Va pup! Somn usor! Ma culc!
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)
Noki_Lara spune:
Bau din nou!
Joy, Camelia, Ina, Madau, Leea, Meems, Roxi, Ionikkamultumesc din suflet pentru incurajari!Sunteti niste dragutze toate.Meritati o infinitate de pajisti de floricele!
Cu mama m-am impacat - era si ea nervoasa, obosita etc. Ma va ajuta si pe viitor ca si pana acuma. Problema e ca pe minut ce trece imi dau seama ca facultatea e problema mea cm mare. Se apropie sesiunea, am stive de invatzat, ;ucru care ma deprima teribil si combinata treaba asta cu faptul ca Titi nu doarme bine, rezulta o stare super-naspa in care le vad pe toate negru. Daca as reusi sa nu fiu asa de perfectionista si sa merg mai la minima rezistentza cu ea, ar fi excelent. Dar nu prea vad cum sa reusesc treaba asta. Asta ar fi solutia de compromis. Daca nu, renuntz si gata. Sa vedem. mi-am dat termen de 2 saptamani.
Dar am si alta mare problema, care cred ca e legata de faptul ca se scoala pitica noaptea. Am tot incercat sa-i pun mai multe cereale in laptele de seara. Am incercat cu Milupa 7 cereale -gama Getreidebrei, fara mirodenii, gusturi etc. Dar NU trec prin tetina Nuk M. Asta seara le-am pus cu tetina Nuk L, dar se inneca cu ele, ca venea prea cu spor.
Deci intrebare - scuze infinite, ca stiu ca s-a mai discutat in jurul temei, dar vorba aia, acuma ma intereseaza pe mine, pana acuma nu a fost o problema...: cate linguritze de cereale punetzi in lapte???? Ce fel de cereale? Si cu ce tetina beau prichindeii?????
Astea fiind zise, ia sa si raspund cate ceva:
Camelia- suuuuper pozele mezinei! Mi-au placut mult!
Bulucel- ce figura de baiat ai! Si cum l-ai asortat!
Dordia- da' chiar ca la voi a poposit Mos Craciun cam mult!Se vede ca ati fost cuminti. F misto pozele, mai ales cele de final cu artificul!
Cami+Ionikka- sa fi vazut cu cat avant am pus-o in seara asta pe Titi pe cantar. Credeam ca am luat cel putin jumate de kil! Cand colo, 100 de grame amarate...9.200 avem cu totul! Deci in cu voi!
Roxi- hi hi hi, mi-o imaginez pe pitica dand catelul la o parte, ba inca tragandu-i si cateva injuraturi pe limba ei!
Camelia- cand Sarah a fost ragusita nu i-am dat nimik si a trecut de la sine. Nu te stresa. Trece.Sanatate infinita!
Coliva- e dulce-le meu preferat! Sunt innebunita dupa ea. pacat ca e asociata cu un eveniment asa de trist. Negara, mi-am salvat reteta!
Aaaa..si sa va mai zic una tare: ma gandeam si io ieri pe drumul Bistritza-Bucuresti tot la o chestie gen "...de nov-dec 2005". Asta fara sa fi citit ca s-a propus. Dar ideea mea era ceva de genul, ca la marile firme de moda : "colectia toamna-iarna 2005".
Destul de original????
In final, urez
LA MUUUUUULTI ANI, PLINI DE BUCURIE, SANATATE, VESELIE SI NOROC TUTUROR MAMICILOR, PRICHINDEILOR SI TATICILOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA DE SF. ION!!!!!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Buluci spune:
Am incercat sa va citesc din urma, dar e cumplit de retinut si raspuns in acelasi timp!
In primul rind am vizionat multe poze cu bebelusii gashtii vesele si mi-au placut la nebunie!Sunt toti frumosi, chipesi, voiosi, super gatiti de sarbatori,parintii de-asemenea!
Am vazut ca se voteaza pe-aci, tare mult mi-a placut gindita cabina de vot, ce sa mai ...numai fete destepte in grupul nostru!Si stiti ce se spune despre oamenii destepti:ca mai sunt si o leaca nebuni, asa ca votez ptr gaska nebunica!!
Va multumim ptr aprecieri la adresa muciosului!
Nu e in apele lui deloc, cu muci aposi pina in briu, ii horcaie pieptul intr-o veselie, strnuta, oki rosii... ce sa mai o intreaga poveste!Nu cred ca mi-a luat in greutate din decembrie, s-a ascutit si lungit!
De cind am fost in suedia nu mai sunt asa disperata cind se imbolnaveste!In suedia daca te duci cu copilu la doctor si are febra sub 39 te trimite sa plimbi copilul in aer liber, doar daca dupa 3 zile continua febra atunci se intervine.
Ma duc la farmacie sa cer ceva de tuse si-mi zice farmacista ca daca copilul nu tuseste foarte rau, sa-l las asa ca il ajuta mai mult sa scape de secretii dar daca tuseste de numai poa sa respire sa merg la doctor!Nu poti cumpara antibiotic fara reteta, nici macar seringi , ser fiziologic in fiola!Am gasit ser fiziologic sub forma de sprey cu pulverizator, foarte practic de administrat.
In general a fost frumos, dar din momentul in care te procopsesti cu plod nu poti sa te distrezi la o petrecere,sa vorbesti, sa dansezi in voie, nici macar sa maninci in liniste!A dormit in seara de revelion afara , in carucior, caci in restaurant era galagie ,deci imaginzti-va eu o ora afara apoi faceam cu skimbul cu soatza!
Tranzitul ne-a timpit pe toti 3, iar simon a facut show in avion, vroia sa doarma si nu putea!Multumim lui Dumnezeu ca ne-am intors cu bine!
Din suflet multumesc ptr urari!Si-mi cer mii de scuze ca am ramas in urma cu urarile!
Meems, multumim ptr subiectul deskis ptr Simon's Birthday!Pupici de la Craciunelul Simon ptr suava Craciunitza!
Sper sa tin pasul cu voi si sa impartasim cit mai multe in Noul An!
Pe bune, mi-a fost tare dor de voi!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
meems spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Dar ideea mea era ceva de genul, ca la marile firme de moda : "colectia toamna-iarna 2005".
Destul de original????
I love it!!!
Buluci, vad ca ai revenit la steagul static. Sper sa-si revina Simon cat mai repede, ca e tare nasol cand piticii astia ai nostri nu se simt bine... Mai, sa stii ca si pe-aici prin America asta tot cam asa te trateaza medicii, adica sa nu te sperii prea tare pana nu ajunge bietul copil cu un picior in groapa
Leea, multam de explicatii