Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

vreau si eu user-ul si parola pe PM plsssssss!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

siminaf, e vorba de rubrica cu craciunei din tablou. poza poate fi oricum, numai sa fie in "tema", un brad, o caciulita rosie, o bluzita.. etc...
din poza eu tai oricum doar capsorul de STRUMF si-l pun la panou. asa ca nu-i nevoie sa trimiteti direct portret.

ah, si uitam sa adaug ca iar am un babuin in casa. iris a facut kk si a dormit asa dupa-amiaza... acum nu sta in fundulet, nu suporta s-o spal... am inceput "operatiunea olita" de la distanta, o las sa se uite la andrei... si fac aceleasi gesturi ca atunci cand ii schimb ei scutecul de kk. cred ca ma imbat cand o face si fi=mea la olitza! scap de pampersi... o sa-mi fac un stalp de-ala ca robinson crusoe, dupa 3 ani, 6 luni si 15 zile de arici si elastice...

ps. pt mamicile de fetite... pai strumfii.. erau numai baieti...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Gabitaco io am sapat pe site-ul ala cu regulamentul pt Pampersi si am gasit in cele din urma o adresa de mail.I-am intrebat cum intru in posesia cardului.Acu astept,nu stiu cit,raspunsul.Vai Maria, ce mi-ai facut...Am picat intr-o ureche.

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care mi-au trimis PM!!!
Am modificat!

Veste mareeee!!! Lui Stefan i-au incoltit caninii de sus. Adica se vad 2 puncte albe si la pipaire devin ascutite si tari. Asa era li la maselutze si....pana la urma avem doar una iesita complet cu cele 4 colturi. Cealalta de jos...e doar umflata!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, ti se pare ca e pufosica! As vrea eu sa fie mai grasunica! Daria mea are cam 8.5 kg ...e argint viu , nu prea "pune" pe ea!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Poze de sarbatori pt cine vrea sa vada!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Cami imi dau seama acu ca Daria e chiar zvelta la 8,5 kg.Deci mi se paruse.
Dordia sa-ti creasca Stefanul cu tot cu canini. Si io am impresia ca T are oarece puncte albe.Dar sint prea sus.Deci nu pe creasta.Oare sa-i iasa aiurea?Ca sa muri de ciuda.ceilalti 8 sint asa de frumusei.
Joy ziceam de ceapa.Defapt se bea laptele in care s-a fiert ceapa.

Mergi la inceput

Ai lui Stefan sunt exact pe creasta! Desi imi e greu sa cred ca ii ies acuma dar....tot ce se poate. Sunt f ascutiti la atingere ....parca ii simt! Sau poate...or sa zaca in stadiul asta pana le vine randul?

14.11.2005

Mergi la inceput

Fetelor,stiti ce am facut io si mincat azi ca proasta? Coliva.Mi-era o poooftaa. Da nu m-a lasat mama sa fac pina ce n-a venit un sfint in calendar.Si pe Ion l-am considerat porivit.Deci am facut si am balotat de numa.Sper sa nu stau toata noaptea pe tron.I-am dat un pic si lui T.I-a placut foooarte tare.Dar nu cred ca-i tocma indicat.Pe aici nu se face coliva,deci cei carora le-am dat sa guste au fost siderati.habar n-au ce e si la ce foloseste.

Maaama ce de cadouri pt Stefanicisi el alege doua portocle. Chiar au stat bolurile alea cu bomboane neatinse???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! de Sf. Ion pentru Ioana77 si pentru Ionikka, cat si pentru piticoate de Bic, Siminaf, RaluD, gabitaco

Buluci, e mortal Simon asa imbracat in tuxedo si cu papionul lui rosu! Pupici de la Rianna pt. bolnavior.

Noki, ce dulce e Sarah! Sa te simti mai bine...

Dordia, ce haios e Stefanelul tau cu codite

Ina, pupici pentru Rachie. Poate din cauza dintilor nu doarme noaptea... Ai incercat s-o lasi sa si planga putin? Ca daca tre' sa stati cu ea in fiecare noapte pana pe la 3-4... va termina repede. Ma bucur ca si tie ti-a placut mult ideea cu "... de nov-dec" ca deja incepusem sa ma simt ca o ciudata pe-aici...

Leea, ce e aia ce-ai mancat tu azi?

Mergi la inceput