Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Am ajuns aseara la 19 acasa, dupa 8 ore demers ok si fara probleme. Apoi am facut inca 3 ore curatenie generala, ca deh, sunt 2 zile de sarbatoare si pana luni nu puteam innota in jeg.

Io-s intr-o stare psihica extrem de proasta..sunt certata cu mama -ea are impresia ca io nu-s suficient de recunoscatoare pentru cat ma ajuta etc. De fapt toata problema e legata de facultate. pur si simplu nu mai pot face fatza. Mama nu poate avea grija de Sarah suficient timp cat sa pot io sa-mi fac treaba cum trebuie dpdv scoala...asa ca cred ca voi renuntza la ea. Cu extrem de mare parere de rau si regret, dar asta este.

In plus Sarah a dormit extrem de prost SI in noaptea asta. Nu stiu ce s ama mai fac cu ea. se trezeste de n ori, nu ma lasa sa plec de langa ea. Pe de alta parte daca o iau in patul mare tot nu doarme...dezastru, ce mai!De-aia sunt si atat de obosita...

Cu votarea..io sincer m-am saturat rau de tot de tema asta. Mi-am dat votul la "Prichindei" si nu voi mai disuta pe tema asta, ca deja ne intindem si debine extrem de plictisitor.

Am pus niste poze din utimele zile cu noi, pentru cine vrea sa ne vada: Poze Sarah

Va pup pe toate si va doresc un week-end placut!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gata, m-am sters de pe lista cu copilasi, am ramas ope lista de strumfi.
cu parere de rau spun asta, dar PRICHINDEI imi place fff mult, dar sunt multi prichindei in subiectele de la scutece.
asa ca STRUMFI e ok, numai are nimeni.

doar daca pana votam noi, iau altii ideea.

NOKI pai cum mama sa renunti la scoala???? incearca sa faci un efort, macar pana se mai ridica Sarah. adica si apoi o sa fie greu dar nu chiar ca acuma. io zic sa te mai gandesti.
pleaseeeee.
cu dormitu' noaptea....stai ca-si revine ea. poate e vreun DINTOS de vina, sau pur si simplu pana-si reintra in rutina mai dureaza

trimit o pajiste de si o mare de -icuri si mai gandeste-te.

ps: misto poza asta

CAMELIA ca si Catutza, zic sa-i dai niste ceai caldut...nu stiu altceva ce-i poti da.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Noki, te inteleg perfect! E greu, mamico! Eu iti tin pumnii sa faci cea mai buna alegere pentru tine si puiul tau!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ioana,Alinusa, multumesc de intrebare, Rachelina este bine in general insa nu mai vrea sa doarma noaptea de vreo cateva saptamani.
Am pus-o pe seama dintilor, a burticii, am facut fel de fel de schimbari dar nimic nu a ajutat. Dupa-amiaza doarme bine - dar nu o lasam mult- insa cand o punem seara in pat parca o punem sa stea pe foc, incepe sa urle cum iesim din camera ei. Am incercat s-o luam cu noi in pat, nu a mers.Programul ei de culcare este intre 3-4 dimineata, pina atunci unul dintre noi ne jucam cu ea ( sintem impartiti in schimburi). Nu mai vrea sa pape mincarica cum papa inainte, daca as tine-o numai pe mandarine sau portocale, ar fi super fericita. Ce mai, schimbari totale la noi, nu mai stim ce sa facem.

In rest, eu sint ocupata pina peste cap in luna ianuarie ( si sper sa fiu asa si in urmatoarele luni) si imi prinde tareeee bine.

Ref. la votare, eu nu stiu parola asa ca pentru cine intra pe-acolo sa ma puna si pe mine la *** de nov.-dec. " mi-a placut ideea mult mai ales ca eu ma gandisem la una asemanatoare "born in nov-dec.2005 " dar am lasat-o balta, era/este deja prea multa confuzie.

Nokisoru' scump si drag , nu te pripi cu hotararile, pls!!! Asteapta un timp pina te impaci cu mama ta, ca sa nu-ti para rau mai tarziu. Stii ca noaptea este un bun sfetnic.

Vreau sa fiu prima care ureaza tuturor Ioanelor, Ionicilor un calduros " La multi ani!" sa aveti o zi superba - la propriu si figurat- sa va bucurati de ea si multe indreptate catre Ioana_77

Mi-as dori sa fie vara acum, sa vin in ro si sa ne vedem, macar si pentru o ora. Tare mi-este dor de voi, toate.

Rachel (Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si de la noi LA MULTI ANI ! tuturor celor ce poarta numele de Ion/Iona! Sa aveti parte de o zi minunata alaturi de toti cei dragi!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow ce liniste pe aici!!!

Noki imi pare rau ptr starea ta de spirit deloc buna, crede-ma ca te inteleg perfect ref. la scoala, si eu incepusem a doua fac, apoi am intrerupptr ca ramasesem gravida, iar in toamna mi-am dat seama ca nu ma voi descurca si cu ea si cu Miruna, asa ca am decis sa mai astept. Asta e...o s-o luam noi de coada cand s-o putea, or sa mai creasca fetele, s-or mai linisti apele...io-s optimista. . Fa cum crezi tu ca e mai bine ptr tine, si mai ales ptr Sarah, in fond ea e cea mai importanta.

Ina daca ai stii cat imi doresc si eu sa vina caldura, sa stam pe afara cu orele, sa mancam in parc, sa ne vedem...abia astept!

In rest..barbata-miu a ajuns azi la concluzia ca ar trebui sa mai slabeasca nitel, vreo 6-7 kg (e nebun..dar ce sa-i fac), asa ca am facut liste cu WW si le-am lipit pe frigider..poate tin si io vreo saptamana odata cu el..as mai vrea sa mai dau si eu jos vreo 3 kg. Sa vedem ce-o iesi...

Nu stiu daca apuc sa intru maine, asa ca preventiv, urez si eu LA MULTI ANI ION/IOANA SI ALTE DERIVATE, SA AVETI O ZI EXCELENTA SI PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

repede repede cat sta sotul cu cupilu!!!

vad ca gashka n-are succes asa ca ma grabesc sa ingros randurile strumfilor!!!. era bun shi prichindei dar...nu-i original

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Acum faceam si eu ordine la poze...
CristinaMH, cum e cu poza la brad, trebuie portret sau de actiune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Iar nu intru mai multa vreme, iar pierd actiunea....

Despre ce poza la brad este vorba?!? Ca trimit si eu!!! Dar nu stiu cind s-a spus! Va rog sa ma luminati si pe mineeeee!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Buluci sanatate maxima lui Simon.Taaare frumusel fecior ai.
Cami,Maria si nu numai io ma tot mir fa fetele voastre nu vor sa stea sau sa doarma fara voi.Ba mai mult,parca mi-e ciuda.T nu are nici o treaba daca io dispar din peisaj.Ramine cu oricine.Doarme cu ricine.Maninca cu oricine.
Joy si eu am avut o multime de nopti de genul asta.Laptele cald,baut inghititura cu inghititura nu te ajuta?Sau,mai bun efect are o ceapa mica fiarta in lapte.Nu e delicios,dar ajuta.
Noki fruntea sus!
Gabitaco pe prima pagina a scutecului astuia e un link dat de Mimi cu mai multe informatii despre pampersi si ursuleti.
Cami multumim de aprecieri.Cite kg are Daria?Ca pare cea mai durdulie dintre bebei.

EDIT: Pardon.Leea sint.Ma logasem sa votez si asa am ramas.

Mergi la inceput