Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

tania: super! Ne vedem!
Ripley: Daaaaa!

Ia sa vad daca am priceput ce mi/a zis D/na Prof. Cristina Sefa de Panou in leg cu semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ionikka, Dariuca nu e data ... e libera si fara obligatii!!! Multumesc pentru aprecierile adresate mezinei!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Am vizionat pozele lui Alinush,Ionika si Camelia si...aveti niste copii superbi!!!
Ionika...nu am cuvinte ce superbe sunt pozele din Studio!!!

Va pup si revin mai tz!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ionika superbe foto ai facut, iar Aron un fotomodel deja, ia uite toate fetele sar pe el:). M-am distrat pe cinste la pozele cu el incaltat in cizmele ce ii ajungeau pana la "podoaba"

Dordia vazut pozicile cu Stefanelul tau cel dulce! Tare haioas e cu coditele lui!

Ioana am ramas fara cuvinte cand am citit cat de cuminte e Maria ta!

Ela m-am uitat si la voi in album dar nu am vazut pozici noi, m-am mai delectat inca odata cu cele de la 1 an!

Ma mai uit cand am timp si revin.

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...fost in parc cu bufnitza proprie pe tricicleta. Domne, sunt happy, in sfarsit nu mai am scandal cand le vedem pe ale altora, ca deh, avem si noi pe a noastra!

Pisi- la multi ani si tie! Sper ca Boscu a eok si a trecut totul ca un vis urat. Cu angajarea, intram la povesi pe mess.

Catutza- io am tinut dieta 3-3-3, deci regm disociat cu 3 zile d emancare identica. Incepi cu carne, apoi branzeturi, apoi fructe si legume. Si tii cat d emult timp poti.Io am dat jos fara efort maxim intr-o luna junate 5.5 kiel, dar cu trisat la greu, mai ales week-endurile. din pacte datorita porcimii pe care am comis-o la Bistritza, am pus 4,5 la loc.Dar de azi am inceput din nou, sper sa dea aceleasi efecte.

Alinush- pai sa stii ca iei na-na la fundic, ca nu ai citit corect. Propunerea mea a fost de "colectia toamna-iarna 2005-2006"

Ioana- suuuuper printesa ai! Mama, de ar fi si Titi a mea pe jumatate asa de cuminte![emoticon nostalgic]

Sa va zic ceva haios: Adila a invatat-o pe Sarah ca dupa ce bea apa sa faca "haaaaa" asa..oftat de satisfactie, ca in reclamele la Cola sau bere. Acuma e fana: cum bea apica, face asa...e atat de haioasa!

Si sa va mai zic una tare de tot din parc - io-s socata, pur si simplu: e o fetitza de un ani si 3 luni care vorbeste de toate, cuvinte lungi, intregi. Si raspunde la intrebari si cere. Dar ca un copil mare, numai ca in miniatura. Ex: "Karina, mergem acasa? NU! Bine atuncea, vrei apa? Da, mami! Karina, ti-e somnic? Da!" Iar apoi a pus-o ma-sa in carucior si s-a culcat. Alta mostra de povesti: uite, mami, cutu! Mami, fluturele! Etc, variatii pe tema.
Pai cand ma gandesc io la cele cateva amarate de cuvinte pe care le zicem si noi...
E drept ca fetitza are si o sora care la 4 ani e mai matura, inteleapta si desteapta ca unii de 10-12. Deci familie de genii, nu alta!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'Neata si de la noi.
Am vazut poze. Superbe toate. Amalia cu coronita si ochelari, Aron cu pantaloni si fara, Dariuca cu mot si fara mot. Superbe poze, superbi copii, mandri parinti.
Ionikka, ziceai ca-i slabut Aron. Mie mi s-a parut chiar grasut.
Lavi, suntem un grup de bebelusi de nov-dec 2005 cu tot cu mamicile, taticii, fratiorii si surioarele aferente. Asa ca ne intereseaza ce se intampla cu fiecare din ei.

Dupa 5 zile de antibiotic Elise a inceput sa tuseasca, sa stranute si sa-i curga nasul. Noki, , parca si Sarah a avut un episod din asta cu febra la inceput si apoi muci si tuse.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Negara- of...la noi a fost asa: febra mare - 39.3 fara nici un alt simptom. Dr a zis ca e viroza in stare incipienta. Nu i-am dat antibiotic, i-a trecut febra cu antitermice si peste cateva zile poc! a inceput sa curga nasul, dar finutz, nu rau, a facut iar putina febra. Intre timp terminasem medicatia si cand a inceput acuma nasul, i-am dat iar antitermice dar numai vreo 2 zile. si a trecut asa...de la sine. Apoi a ragusit si pentru asta chiar nu i-am dat nimik. La noi a fost lejer, nu cred ca suntem chiar model de boala. Mai bine suna doctorul si vezi ce-ti zice. Pupici infiniti si sanatate multa!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumim tuturor fetelor pt aprecierile la adresa lui Stefan. Same here!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
LA MULTI ANI! spre rusinea mea n-am mai scris de la Craciun.
LA MULTI ANI IONICILOR SI IOANELOR!2007 sa va aduca liniste,sanatate, dragoste si tot ce va doriti sa vi se realizeze!!
Va rugam sa nu va suparati pe noi, ca nu intram mai des, dar cind doarme piticul sunt prea multe de facut!cind e treaz e imposibil sa deschizi calculatorul, deoarece lesina de plins daca nu-l lasi sa:butoneze la tastatura,sa se joace la butoanele calc.,sa roada mouse,etc.Nici n-am zis ca nu mai scriem deloc!!
Incerc sa citesc, sa ma pun la zi..si mai scriu

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, intrebare... vinde cineva pompa de san de la AVENT?? ca ma un doritor... n-ar vrea sa si-o ia noua.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput