Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Aaaa, pai si Daria mea raspunde deja ... o intreb "Dariuca, vrei ceai? / da!" "vrei sa facem nani? / da" !Si mai nou cand o intreb "Cati ani are Daria?" ridica un degetel, manca-o-ar mama de fata ! Gata, m-am laudat destul !
Pe "nu" nu il stie inca!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
hai ca sta chiti cuminte, sa ma uit si eu la poze.
Deja de ieri le-am vazut pe cele ale Dordiei mama, ce plete avea, si ce baiat serios e acum, imi place de el!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pitic-03 spune:
Fetelor e chiar tare "colectia de toamna-iarna" si daca mi se permite o parere:e misto!ma incadrez!!daca mi se ia in considerare ,cu asta votez.
Noi am facut vaccinul (infanrix) pe 29 dec odata cu vit D3 pe care i-a facut-o in fundulet, si ne-a dat d-na dr sa luam si Fe hausman, sana sol(vit) si pt imunitate imunogrip.A facut ca reactie la vaccin febra care nu scadea decit cu supozitor.Pe 31, dupa somnul de dupa amiaza s-a sculat cu dureri groaznice de picior(respectivul cu vaccinul).A schiopatat vreo 3 h dupa+durerile de rigoare.
Diordia: sa-ti traiasca Stefanelul ca e dulce tare!!
Numai vrea sa suga lapte din biberon!!O sa incerc toate variantele(schimb laptele din bibe in canita cu cioc-cu care bea ziua apa/sau\schimb laptele praf-nestlejunior- cu mili) oricum nu-l las fara!!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
ioana_77 spune:
Bei, traim intr-o tara plina de rahat!
Scuzati, dar sunt asa de ofticata!
Pai fusei o tura pe-afara cu Maria si bineinteles ca as fost atrasa de toate chistoacele, pungile, ambalajele, etc, etc de pe jos. (Alexandrina, inca nu se tavaleste, dar nu mai are mult) Pai imi inchipui ca in tarile civilizate copiii se mai uita si la peisaje, nu la toate porcariile de pe jos. Nesimtit popor, oare cand vom avea si noi strazi si tufisuri curate?
Inteleg sa se agate copilul de frunze, crengi, pietre, astea-s parte din natura, dar chiar sa avem acces nelimitat la toate gunoaiele, beax!
Ionikka, superbe pozele, poate nu primisei destule laude! Na, ca m-ai mobilizat, tre' sa-i mai fac si eu un shooting Mariei
Noki, hehhe, pai pana ajungem si noi la asemenea performante lingvistice, mai trece un an, cel putin. Lasa, sa fie sanatosi, ca 'or avea toti timp sa vorbeasca.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
joy04 spune:
PISI -ci lui SEBI. sunt sigura ca te-ai stresat rau, na, doar este mic...io am facut operatia la 14 ani jumate si mi se patre ca a fost horror.
da el uita repede durerea...sper ca-i bine acum si ca a trecut cu "barbatie" peste.
ps: la vois e lucreaza si sambata????
ALEXANDRINA nici la mine numai merge cjestia cu selectatu', asa ca scriu direct cu alea alea.
PITIC bine ai mai venit cu vesti...
IONIKKA uite asa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos]ARON 20 dec 2005[/url]
doar ca, dupa MY_PHOTOS pui ghilimele, io nu am pus ca sa vezi cum este , si o sa scrie numai ARON 20 DEC 2005.
NOKI pai vb fff bine fatuca aia...si al meu abia rupe 2-3 "cuvinte"...
fug la bucatareala...de aia nu am intrat pe conf.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
IONIKKA stai ca inainte de adresa, adica de http, mia pui asa:...nu stiu de ce nu-mi apare.
in concluzie cam asa: aron
gata
ce naiba mah, chiar daca nu am pus adresa aopare????
ela27oana spune:
alina-poti sa te uiti acum la poze am pus cateva
,poate imi zici si mie cu cine seamana daria,sunt 2 poze ,in una cu mine ,in alta cu tati
joyyyyyyyyyyyyy-a tras daria un plans,din ala de ziceai ca jelea,cand a avzut ca plecati voi,am mai mers putin cu claudia si ne-am intors,se mai linistise,dar cand am trecut pe la tine prin fata blocului numai ca nu a sarit din carut si tine-o in jale pana acasa,stai sa mai teaca un 1,2 si cred ca nu o mai iau de la tine
Ela si Oana-Daria
osteffy spune:
buna!
noi am lipsit putin ....si trebuie sa recuperez ce ati scris voi ....citesc ami tarziu ,acum doar scriu putin ,putin ,caci am treaba si ma grabesc.
suntem bine ,am avuty musafiri si colac peste pupaza mi-a fost si mie rau ieri ,bine ca azi m-am simti mai bine ........
offffff........nu ma lasa rares ,revin mai tarziu.
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
leea_cv spune:
Nu mai Buluci nu inseamna ca esti expirata.Voiam doar sa zic ca nimeni pe lumea asta nu te va admira si iubi mai mult decit puiul tau.
Lavi ai fi scapat prea usor de patutul din sufragerie.Trebuie eforturi si pt asta.Doar nu era sa treaca evenimentul neobservat.
Alinush ce face mai exaxt Amalia cu degetul tau?Nu-mi spune ca il suge pina adoarme.Il stringe in mina doar.
Mimi maaaama ce fata mare ai.Faci cursuri cu ea toate ziua?Cum de stie atitea?Sanatate!
Ionikka de-a dreptul superbe pozele.Originale idei.Nu i-a inghetat putza in timpul sedintei foto?
Mada parca ziceai ca Miru a fot constipata vreo sapt de la lapte.In timpul asta cum ai rez problema?Cu supozitoare?Stiu ca apoi ai trecut pe Milu.Dar in sapt aia intreb.
Ela mie imi vine sa rid numa cind mi-o imaginez pe Daria rizind in timp ce-si numara degetele.
Noki pai io ce sa mai zic? daca fetita aia rosteste cuvinte elaborate la 15 luni,eu ma impusc.T nici mama nu zice.De altele sa nu mai vorbesc.
Pitic mai hai p-aci.Il lasi pe Tudor al meu singurul Tudor (din cite imi amintesc) din familie?
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
cristinamh spune:
leea,
quote:...pai iti spune o mama cu experieta , sa vezi ca nu-ti vb copilu la 3 ani... ai rabdare cu el. o sa-ti doresti sa fie iar mutulica!. nu-l compara, ca nu face bine la neuron.
eu ma impusc.T nici mama nu zice.De altele sa nu mai vorbesc.
ioana
quote:, curat de acord!! abia astept legea aia cu acordul asociatiei de locatari pt detinerea patrupedelor! io m-am saturat, in fata blocului, fiecare frunza ascunde un rahat. si nu zic de trotuarul comun, ci de aleea blocului, NUMAI a blocului!iar azi cand veneam acasa mi-a sarit tandara. aproape ca am tipat la un nene, care fumase in lift. auzi mai , sunt io nebuna ca ma iau de el, ca el doar si-a aprins tigara, n-a fumat! da' nu vreti sa stiti cum era in lift! l-am facut nesimtit si prost-crescut, fara ocolisuri. dar simt ca nu mai pot! pe noi nu stiu cine trb sa ne civilizeze! si la romani nu coruptia e problema , cum zice UE, ci nesimtirea...
Bei, traim intr-o tara plina de rahat!
hai ca m-am mai racorit. da' ma gandesc serios sa lipesc ceva afise in lift, ca ala nu este loc de fumat!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
leea_cv spune:
Cris
poate numa asa ne-ar putea civiliza cineva.Io de parerea asta is.la noi trebuie dictatura militara.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE