Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
leea_cv spune:
Ma puse dracu sa ma joc si mi-am pus glow-ul asta oribil.Nu-mi placeeeeeeeeee.Pot sa-l scot cumva?
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
Madutza10 spune:
Salutare!!
Fetelor ,mi-a fost dor de voi ,de forum ,..mi-am mai aruncat un ochi la ce-ati mai scris dar n-am avut timp deloc sa raspund...
News-uri:avem 2 masele,mincam mai bine dar nu ce ar trebui ,sintem la 5 masuri Junior ,2-3 Nan fara lactoza si ne comportam bine ,avem personalitate din belsug si nu mai ascultam de nimeni si cam atit ...
Simbata ,,am luat finutzu' acasa'' ,am fost tare emotionata ,nu -mi pot inchipui deloc ca si fi'miu a fost atit de mic ,ba chiar mai mic ..
Seara i-am facut eu prima baitza dupa care mi-au tremurat picioarele inca vreo ora dar am scos-o la cap pina la urma ,n-a patit copilu ' nimic :)
Cam atit despre noi ,sper sa doarma baiatu' cat mai mult sa pot citi din urma ..,revin!!
P.s. Mi-a intirziat CM vreo 2 zile(ceea ce la mine nu-i normal) si nici urma sa apara ,mi-e teama ,am emotii ,uneori la gindul ca ar fi ce cred ma cuprinde fericirea dar momentan nu mi-as fi dorit ,eu sper sa nu fie sarcina pentru ca mi-ar fi imposibil sa ma descurc cu amindoi deocamdata ...
Uitati-va ce mic e finutzu
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
meems spune:
Ionikka, superbe, absolut superbe pozele cu Aron!! Ma inscriu si eu la shooting, sper ca in vara sa fiu prin Cluj si poate punem de-o intalnire.
Negara, insanatosire grabnica Elisei!
Stefi, sanatate!
Ioana, vad ca fetele noastre continua sa se asemene. Si Rianna e cuminte, la fel o pot lasa si eu in patut dimineata si nu protesteaza, ba e chiar fericita acolo cu iepurasul ei. Inca nu umbla nici ea, dar a primit de ziua ei o mergareata din-aia si impingand la ea face si cate 5-6 pasi. Dar daca o lasa din maini se arunca in fund in secunda urmatoare. Pana mai ieri-alaltaieri intelegea ft. bine cand ii spuneam "nu-i voie", acuma vad ca ma mai incearca uneori sa vada daca e pe bune sau nu. Na, ca am laudat-o destul
Camelia, sa-ti traiasca printesa, sunt tare frumoase pozele voastre!
Noki, m-a uimit povestea cu fetita din parc. Pai Rianna nu zice nici mama, vorba Leei, dar nu-i nimic ca are timp o viata intreaga sa tot vorbeasca (nu-i asa, Crismh?) Acuma bolboroseste doar pe limba ei, dar nu cuvinte care sa fie intelese. E bine si-asa.
Ela, mie mi se pare ca Dariuca ta seamana cu tati. Haioasa faza cu rasul pana la miezul noptii.
Ok, ma duc sa-mi culc odorul ca s-a intins lata intre jucarii.
tania-z spune:
Pentru ca abia azi le-am primit, am pus in album acum Poze de la intalnirea de gradul III dintre Stefan si Mos Craciun
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Cristinamh maaare dreptate ai!!! Suntem un popor de nesimti si...nu mai zic mai departe...ca nu imi vin cuvinte frumoase pe limba!!!
O intrebare off topic: a fost cineva pe patinuarul din parcul Titan??? E ceva de capul lui??? Cat e intrarea si inchirierea??? E aglomerat???
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Tania nu merge link-ul!!! Imi da eroare!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Tania, nici eu nu pot sa vad pozele ! Doar prima o vad ...hai ca mai incerc!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
tania-z spune:
Of, ceva e bushit pe la yahoo, ca nici eu nu mai pot intra
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Buluci spune:
Ionika, ne-ai bagat pe toate in boala cu pozele tale!
Leea,te-a binecuvintat Dumnezeu cu un copil extraordinar de frumos(stiu ca nu merge superlativ absolut la adj frumos )dar vreau sa scot in evidenta acest lucru!N-am mai vazut de mult poze cu el si acum mi se pare total skimbat,mi-a placut poza cu colon(dres, parca-i zice in romaneste), ce bulanase pufoase are!
Madutza, ce-ai facut tu de sarbatori??rusinica!!!!
Noi in suedia parca picasem in love again, dar de-aia hot,hot!Din pacate nu aveam protectii cu noi si ne-am iubit asa ca "adolescentii in parc", dar in dormitor!!A fost tare romantic!
Alinush, are fica-ta niste oki patrunzatori,wow, e o dulcisima!
Si eu am patit la fel cu frigul la soacra-mea, aveau 21 de grade in apartament si ei ziceau ca e cald!Eu am si racit in prima zi, apoi Simon.Imagineaza-ti, la mine in apartament sunt 26 acum!Am facut tzurturi acolo!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
Buluci spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Ma puse dracu sa ma joc si mi-am pus glow-ul asta oribil.Nu-mi placeeeeeeeeee.Pot sa-l scot cumva?
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
De ce ,mai? e kiar dragutz!
Daca mai ai puncte, il poti skimba!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon