Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

M-am uitat peste poze de n-am mai putut dar am profitat de vremea calda si am dat o tura de parc cu tati.

Madutza sa-ti traiasca finutzul! Da, mai, nici mie nu-mi vine sa cred ca asa mica a fost Ilinca.

Ionikka adaug si eu: superbe poze!

Alinus wow, ce printesuca ai avut de Revelion! Bine ca statea ca mantzocaria pe cap, Ilinca ar da-o imediat jos.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buluci, te invidiez ... si eu as vrea sa retraiesc dagostea aia "de inceput", asa puternica, oarba si inocenta!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci in pozele astea Simon e tati tot! Mai, dar ce fata are in poze, de parca ar zice "hai, nu ma mai lasati in pace? Cate poze faceti"
In schimb, in costumul de Mos era in forma, intrase in rol

Camelia mi-a placut cum aratai in rochia de Rev, mama-mama, ce sexoasa erai!

Uitandu-ma peste mai multe poze, eu am impresia ca fetele seamana din ce in ce mai bine ca mamele si viceversa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetele, am intrat scurt azi sa va spun sa AVETI MARE GRIJA ZILELE, SAPTAMINILE ASTEA! nu mergeti cu puii in aglomeratie, nu va apropiati de nimeni in parc.
Nichita era ok la pranz, in 2 ore a facut 39 de grade, voma si apa in pampers!
da-i cu nurofen, nimic, baga supozitor cu algocalmin ii zic bonei, baga fata, nimic, febra tot 39, suna pediatrul, fugi de la serviciu, ala s-a prins instant, a zis vin imediat. l-a consultat, nimic la plamani, nimic in gat, nimic in nas: ENTEROVIROZA.
Am intrebat bona dk a lasat cumva pe cineva azi sa-l ia de manute in parc, dk l-a lasat sa se sterga de banci si alte alea (el p-orma baga mana in gura imediat) si pediatrul a sarit sa raspunda: nu, andreea, nu-i nevoie sa-l ia cineva de mana, e suficient sa treaca prin fata lui, sa-i rasufle la 2 metri! Am 120 paturi in spital, zice, si 300 de copii in prezent, inghesuiti, 80% cu enteroviroze mai grave.
Cat a stat la noi, vorbea cu o colega la telefon de copilul unui cunoscut, se ruga de aia sa-l inghesuie intr-un salon de-al ei ca "la mine nu mai e niciun locusor nici pe izolare nici in rest" zicea... copilul avea 4 luni, voma, diaree, febra, deshidratare si astepta in camera de garda...
zice ca toata romania are enteroviroza.
nu va inchipuiti cum e poetul: ochii rosii (lipsa muci), arde ca soba, pute pestilential ca nu pot sa-l spal, doar il sterg si-l schimb de haine dupa vome si diaree (God, cum miroase diareea asta, n-am mai vazut la el asa ceva), se kk incontinuu, geme....of...suntem pe tratament cu: Nan fara lactoza, cereale doar de orez, supa de legume cu piept pui si branza vaci(atat e voie de mancare) plus panadolul, nurofenul si picaturi de algocalmin ca antitermice si smecta, sumetrolim, ceai de menta, metoclopramid.
i-am cumparat o galeata de masinute ca sa poata manca un bibero de menta cu nan fara lactoza, ca altfel plangea rau. l-am linistit nitel cu masinutele (cred ca 50 de masinute i-am luat, ca ma durea sufletul ca stiam cum e cand ajung acasa, imi spusese bona)

ma duc sa-l mai controlez in somn, dar nici nu-mi mai dau seama dk sa-l deranjez sa-l schimb ca pute in toata casa, oricat am aerisit. mai, nu exagerez, e un miros de lesini, n-am pomenit asa ceva, ce virus e asta de descompune in halul asta...sa vad cum ma prind dk s-a kkt iar...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA sanatate infinita si multe -icuri poetului.
nici nu vreau sa ma gandesc cum se simte saracutu'.

da de ce nu-l poti spala???
chiar si cu fabra un dus ii poti face.
adica daca se permit dusurile la temperatura corpului si apoi scazi temperatura apei gradual ca sa-i poti scade febra, macar un pic de dus... - zic io.

si inseamna ca-i un pic mai rau decat o enteroviroza normala daca totusi i-a dat sumetrolim.
sanatate infinita

ziceau astia la tv ca-s 200 virusi necuprinse in vaccin;
sa ne rugam sa vina frigu mai repede, ca eu una nu m abucur deloc de vremea asta.

ati vazut ce ziceau ca se va intampla peste 100 ani cu Europa??? ca wse va rupe in 2 cu clima.
sus "frig" si jos parjol. frig insemnand cu cateva grade mai cald decat acum.
ma gandeam ca nepotii mei or sa aibe zile grele rau si or sa cunoasca un Pamant ...vai de el saracu

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

joy, merci.
mai, cum ma prind dk s-a kkt fara sa-l scol din somn, in conditiile in care pute in toata camera lui a diaree de cateva ore, desi am aerisit? si tot arde rau...cred ca bag algocalmin picaturi intr-o seringa ceva...

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

bon soir gagici!!

mi-a tras-o sotzul, se uita la Apocalypto, pare misto dar e deja la jumate...las k il vad eu zilele astea!!

cum e cu slabitul...heheheh relativ simplu, va zic pe PM cui vrea, dar nu-i cura pt pofticiosi! oricum, nu faci foamea deloc si vorba ceea, e testata treaba!

azi, cand am pacalit-o shi eu pe mama sa stea cu piticu sa bag shi eu de un shopping mic prin obor a fost pana aia de curent..huooo electrica!

mai, mi-am mai revenit citind postarile voastre, nici fi-miu nu vorbeste nimic, nici macar mama nu zice, doar pleoscaie cand vrea apa sau mancare.

ma cheama datoria, s-a trezit piticu...mey, de cand cu repartitoarele astea mie imi troznesc rau caloriferele, d'aia si se mai trezeste, a mai patit cineva?

pupat, noapte buna!!!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor,

Am vazut toate pozele, sint prea multi copilasi de mentionat insa concluzia este aceiasi: sint superbi toti! niste comori!

Un gand bun si frumos de sanatate pentru ginerele meu scump si drag, ii doresc sa isi revina repede-repede , maine dimineata sa fie ca nou si pupicei multi pentru el si mama lui.

Noi sintem bezmetici, rachie refuza sa mai doarma noaptea,mai nou ora mea de somn este numai dupa 5 dimineata iar cand ma trezesc pe la 9-10 zici ca m-a lovit trenul, nu mai sint buna de nimic. Am incercat tot ce-i omeneste posibil ( inclusiv sa o lasam sa planga Meems )si se pare ca nu merge.
Nu stiu cat timp o s-o mai ducem asa. Am fi fost dispusi s-o luam sa doarma cu noi in pat pina merge la liceu, pina se marita, numai sa ne putem odihni si noi putin, dar nu-si gaseste locul. I-am pus patutul/tarcul langa patul nostru, nici asa nu vrea.
Cum o lasam singurica in camera ei, urla ca din gura de sarpe, dar un urlet de animal ranit, de ti se face parul maciuca, ai impresia ca ii este frica de ceva-cineva ( desi veioza este aprinsa mereu).
Dintr-un copil excelent, cu ore de somn la greu, s-a transformat intr-o zombie, doarme cateva ore pe noapte/zi, nu mai papa la pranz ca iainte, ce mai,este data peste cap complet-complet, nu-mi mai recunosc copila. Sintem trei adulti care incercam sa o obosim ( cu randul) si ea este cea care ne dovedeste pe noi.

Mi-au sugerat niste prieteni sa chem preotul ( au ei niste supozitii pe care incep si eu sa le cred de-acum) daca nici dupa o slujba nu merge, chiar vom fi in lipsa de idei si solutii.

va pup pe toate,

Rachel (Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

cuscra, stii ce as mai face eu, dk zici ca ai epuizat celelalte variante: pe rachel o pui in pat cu voi in camera, dar in patul ei. te intinzi si tu la tine in pat (patutul ei-lipit de ala mare), deci nu pleci din camera niciun moment de cand o pui in pat. eventual cu cateva jucarele in primele seri. si incepi sa canti incet:))) nu rade, am reusit eu asa. la noi era (mai este inca, uneori) problema mare ziua cu somnul. dupa ce la inceput, a urlat mai abitir decat de obicei, ca ma vedea si vroia sa-l iau in brate din patucul lui, incet incet s-a calmat si p-orma a adormit.
rachel s-a speriat de ceva sau traverseaza o perioada mai dificila (din variate motive) si are nevoie de prezenta non-stop.
si fa si slujba aia in casa.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ina, ii pui cereale seara in bibe?Ce face ea pana la 5 dimineta, te intreb de cereale pentru ca stiu ca agita, si a doaua cauza ar fi eruptia dentara si din cauza asta sa fie agitata.Insa nu e de neglijat si urmatorul aspect, poate avea viermisori...spui de lipsa poftei de mancare si atita agitatie dintr-o data e de mers la doctor, parerea mea.Iti tin pumnii sa se rezolve curand, si nopti linistite iti doresc.

anda, chiar ma intreb ce este cu tine ca nuaimai scris de mult.Nu ma asteptam sa intri cu asa vesti rele, ii doresc santate multa scumpului nichituta sa isi revina curand.Si referitor la intrebarea ta, la pampers nu se simte nu devine mai moale?

diana mii de multumiri pentru propunere, o sa vorbim pe mess mai multe.

alina de deget m-a muscat alexia, insa atit de tare ca este super umflat si sta sa coaca.
AM vazut pozele cu miss..superbe, si atat de mult imi place de ea cu ochelari de soare..s-a integrat perfect in peisaj. obrajorii ei dulci.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput