Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

ina, ii pui cereale seara in bibe?Ce face ea pana la 5 dimineta, te intreb de cereale pentru ca stiu ca agita, si a doaua cauza ar fi eruptia dentara si din cauza asta sa fie agitata.Insa nu e de neglijat si urmatorul aspect, poate avea viermisori...spui de lipsa poftei de mancare si atita agitatie dintr-o data e de mers la doctor, parerea mea.Iti tin pumnii sa se rezolve curand, si nopti linistite iti doresc.

anda, chiar ma intreb ce este cu tine ca nuaimai scris de mult.Nu ma asteptam sa intri cu asa vesti rele, ii doresc santate multa scumpului nichituta sa isi revina curand.Si referitor la intrebarea ta, la pampers nu se simte nu devine mai moale?

diana mii de multumiri pentru propunere, o sa vorbim pe mess mai multe.

alina de deget m-a muscat alexia, insa atit de tare ca este super umflat si sta sa coaca.
AM vazut pozele cu miss..superbe, si atat de mult imi place de ea cu ochelari de soare..s-a integrat perfect in peisaj. obrajorii ei dulci.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Roxi, degetul tau muscat e infectat. Muscatura de om e urita ca evolutie. Mergi la doctor neaparat! Dar nu la unul de cartier, parierist, ci la unul bun. Poate fi si chirurg.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca am ajuns si eu la PC, dupa o zi absolut epuizanta..sper sa apuc sa raspund ceva, ceva..ca ma cam trage Miruna de maneca

Faza cea mai tare...m-am oparit la 2 degete dupa amiaza cand faceam mamaligutza ptr pitica...am ditai bashicile si ma ustura de mor...nu pot tine nimic in mana, nici macar pixul . Nu stiu cum ma descurc maine cu ea, nici nu pot s-o tin in brate

Anda multa, multa sanatate poetului, iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede si fara urmari. Nasol rau cu enterovirozele astea, pe noi ne-a ferit Dumnezeu pana acuma, si sper sa nici nu avem vreodata!
Nu stiu ce sa-ti zic cu kk, dar daca te apropii cu nasul de fundulet cred ca ar trebui sa-ti dai seama, eu asa o "amushin" pe Miruna.

Ina exact asa facea si fimea acum 2 sapt, ea care dormea bustea, se trezea de coispe ori pe noapte si tragea un tipat de ni se face parul maciuca..saream efectiv din pat buimaci. Of...eu i-am dat Peritol 2 seri si s-a linistit..cred ca era de la dintele care tocmai a erupt. Insa pot fi si viermisori, aia "actioneaza" noaptea cu precadere, ori tu zici ca nu mai are nici pofta de mancare... Fa-i o coprocultura sau ceva. Insa poti incerca si slujba ai de care ziceai..de deochi i-ai zis????

Madutza ce facusi cuscra???? Mai "produci" un ginerica mic???

Buluci cazurati in oala cu romantism ha??? Frumos, n-am ce zice..bravo!!!

Ionikka dementiale pozele cu Aron, inca o proba a talentului tau, daca mai era nevoie...dar si piticul are talent la pozat

Tania nu vad pozele

Fug pana la pitica sa fumeze tati o tigara, si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,multa sanatate lui Nichita ,stiu prin ce treceti ,a avut si-al meu enteroviroza ,tare greu a fost si s-a refacut tot asa de greu ,multa rabdare iti doresc!!
Buluci ,mi-as dori si eu niste clipe ,seri romantice cu al meu sotz ,chiar Hot :))) dar de cind am nascut nu mai stim ce's alea ,mai ales ca baiatu' de vreo 2 luni doarme numai cu noi in pat ,altfel nu mai inchide nimeni un ochi:((( ,mai fugim in alta camera ,ocazional si cu grija sa nu se trezeasca plodu' dar am decis sa merem un weekend la munte singuri ,singurei sa ne facem de cap!
Ina ,asa s-a comportat Orlando cind i-au dat maselele ,nu mai dormea ,urla chiar daca era linga noi in pat ,nu avea pofta de mincare ,..eu zic sa cauti maselutza cu pricina ,sa nu patesti ca mine : pediatra a descoperit-o ,mi-a fost asa rusine ..dar e vina lui ca nu ma mai lasa deloc sa ma uit sau sa-l pipai in guritza!Good luck!

Am fugit la somn ,va pup !

Am pus citeva poze de la Revelion la semnatura dar numai cu adulti ,puiu meu a stat acasa ,iar noi am petrecut in doua locuri

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Cuscra pai cu ASA burticoi..cred si io ca intarzie CM

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aoleu, nichita geme si plange o data pe minut, p-orma atipeste, peste 1 minut-maxim 2 iar trage 2 plansetutze, iar atipeste, imi e si frica sa ma duc la el in camera sa nu-l trezesc de tot. saracu, ce sufera, el doarme bustean de obicei. abia la ora 0 ii mai dau un antitermic...
avem noapte lunga...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Of...acum cand aveam si eu chef sa ma uit la poze...ma saboteaza Miruna...ii e somn. Asadar, la bibe cu mine, va doresc o noapte cat mai linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda sanatate multa poetului!

Noki gata mami nu ma mai certa ca votez pt colectia de cum vrei tu, ca suna bine si asa:))
Bravo, deci ai scapat de scandal, da' Sarah merge singurica deja cu tricicleta? Ca io am zis ca i-o cumpar de pasti sau poate mai incolo. Te-ai reconciliat cu mamitu? Ca e pacat sa renunti la scoala cand ai sansa sa o ai pe mami care sa te ajute!

Cristina Negara inca nu ati scapat de antibiotic? Of, sanatate multa lui Elise.

Camelia Wowwwwwwww ridica un degetel la 1 an? Pup Dariuca! Stai ca de maine ma antrenez si io cu missa ca tare imi place ideea :))

Ioana cool, nu te enerva. Daca te ajuta iti spun ca si aici e plin de rahati de caine, si de tot felul. Poate nu la aceeasi scara dar sunt O GRAMADA!

Ela am vazut noile pozici, ti-am mai zis cred de ochii Dariucii, nu ma mai repet, insa trebuie sa iti spun ca mie mi se pare ca seamana cu tati...deocamdata . Dar ce mare mi se pare, parca ar fi un copilas de cel putin 2 ani! O scumpa ce mai!

Leea nu mey cum sa imi suga degetul? Pai ce mai incape pe langa tetina? Doar il tine strans pana adoarme, dar suntem pe drumul cel bun nici ieri si nici azi nu l-a mai luat s-a multumit cu papusica Tania, cu Bumba si cu Bumbalou, ca acu si-a facut prieteni.

Bulucel multamim de complimente dar deh, ce sa fac ca si Simonelul e luat, nu?

Taniuk io mor dupa voi, cred ca o sa ma bat cu Ripley pt Che cel frumos...da' si pt o cuscra blonda si sic ca matale!

Lavi cum a fost la scoala azi?

Feli merci, nici missa nu a stat mult cu coronita,doar pana si-a dat seama ca o are...adica pana a terminat din farfurie:D

Of Ina draga parca crizele de somn ale lui Rachie seamana cu cele de la inceputuri cand tot asa facea, nu? Ce e curios ca isi schimba asa de radical obiceiurile...poate chiar or fi dintii, la ea e mai dureros. Sau poate ii transmiti tu o stare de neliniste, avand in vedere perioada dificila prin care treci...Mii de pupici si sper sa isi revina la sentimente mai bune. Cel putin la noi e constant de cand s-a nascut cere apa si tetina, deci mi-am facut un ritm.

Apropos de dinti, azi am descoperit ca fii-mea are 2 masele!!! Va jur, io credeam ca intai trebuie sa i se umple gura de dinti si apoi vin si maselelel deci nici nu am controlat-o vreodata...ei bine sunt mari si late la ea in gurita de nu imi vene a crede!

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Wow Roxi atat de tare te-a putut musca Alexia????? Nici nu stiam ca poate un copil ...fie el si de colectie sa faca asa ceva! Banuiesc ca era in joaca, nu?

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Ina: hai sa/ti zic eu ce am facut.
Copilul nostru nici nu e sau a fost sfant, cuminte adica. Dintotdeauna s/a trezit noaptea de 100 de ori. Eu i/am scos somnul de la 10, 11 a.m. Acum doarme 2 ore de amiaza. Si pana seara scoatem untul din el!
Seara cade rupt si se mai trezeste la 4 si apoi la 7. In orice caz...pt mine e ok acum. Ca dorm si eu 5 ore legate.
Poate are prea multa energie. Si chestia cu parazitii poate fi o problema. Sotia medicului meu de fam. a fost internata la psihiatrie din cauza lor.
Noi ii mai facem masaj lui A seara. Sti cum? Ca si cum ai framanta cu ambele maini un aluat. Intai ii facem la manute, dupa aia la spate( aici mai mult asa...mangaiat) si pe urma la picioruse. Si zicem ingerelul de 20 de ori...si gata! Bine, acum asta cu ingerelul...sa nu razi de mine! ...e trucul nostru. Nu/i reteta! E bonus in "sfat".
Si asa se relaxeaza la masaj! Da sa sti ca nu il facem f fin! Ah, nici dur dar asa mai ferm! Sa/i scoti surplusul de energie! Ii place!

Ah, si dintii...cine nu mai stie ce probleme fac! Of Doamne!

Roxi: cerealele agita seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

simina, iti multumesc mult pentru sugestie, nu am stiut ca poate fi asa de rau.

alina, ii masam gingiile ca plangea mititica de durere si m-a capsat asa de tare si nu imi mai dadea drumul nici cum, am incercat sa o gadil..nimik,am reusit intr-un final insa dupa cum observi s-a lasat cu buba mare.

feli, tu ai aceeasi problema ca si mine cu vecinii idioti.te inteleg, am zile cand imi vine sa le sparg usa, ca politia vine degeaba.

cami, am vazut pozele cu papusa ta in roz, e domnisora mare .Si de cand ma tot tin sa iti spun si de pozele de la revelion( dar de batranetile astea), mi-au placut foarte mult..stiti sa va distrati...minunat!

tania, frumos foc micutul Che si seamana cu mami.

nokiuta, deduc ca azi esti mult mai bine .Si pupici d-rei atlete, sa aiba grija cum circula...conform noilor norme

ionikka, editez bine ca te-am vazut, vroiam sa stiu cu ce aparat faci tu pozele?despre cereale, nu e caz general insa asupra unor copii au efectul asta(eu am incercat cu alexia odata si nu mai dormea si avea noaptea agitata si de atunci am renuntat)

Am avut o zi fantastic de grea, alexia e maraita non stop...sunt rupat de oboseala.Va pupic, o noapte linistita tuturor!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput