Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau si seara!

Sunt happy ca am profitat de reducerle de la Z si i-am luat lui fii-mea 2 pungi de haine!

Anda77 - pai ce facusi maica de cand nu am vorbit? Ca la 18 nu avea nimik poetul...Scumpul de el!Sanatate infinita! Sa-i treaca repede de tot!Tie iti tin pumnii pentru la noapte, ca o sa ai nevoie!

Alinush- dap, m-am impacat chiar in aceeasi zi cu mami. Pai mai eram io vesela? Mie mi se inneaca cel mai rau corabiile cand sunt certata cu ea.

Roxi- of..biata de tine. Sunt ceva mai bine cu moralul, dar nu grozav. Asta ca de ieri nu am mai facut nimik pentru faculta. Incet si sigru imi bag picioarele in ea.Daca si la noapte doarme cu noi pitica...ma impusc!

Tania- scumpic foc curiosul Che!Tare i-a placut, se vede!

Camelia- woooow, arata mezina cu degetelul un an? Suuuuper! Pupam fata desteapta!

Inutza- of..asta mai lipsea acuma! Musai du-te si cheama preotul. Ceva nu e in regula deloc.Rachelina scumpa poate fi agitata de la dinti, cel mai probabi. Si noi suntem la capitolul asta acuma, dar scandalul e doar noaptea si u la modul cum zici tu, Doamne fereste! Nici nu imi pot imagina cum faci fatza. Bai, dar tot imi sta in minte un gand: toate relele au inceput de cand a venit scorpia de soacra-ta. Nu o parasutezi inapoi? Poate se sparge si ghinionul.

Gata, fug la nani, ca nu stiu ce ma asteapta mai incolo. Pupici!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, pai pediatrul s-a speriat cre'ca cand a intrat in baie sa se spele pe maini:))) de-aia i-a dat asa medicamentatie:))) ca in baie putea tot groaznic, ca-n restul casei, dar nu a diaree , ci a voma. cand am ajuns acasa de la serviciu, putin inintea pediatrului, l-am luat in brate pe nic si a vomat toata masa de la 17 pe el si pe mine. si soutienul mi l-am dat jos, ca era cu voma. si sanii erau cu voma, prin bluza si soutien! si am aruncat hainele mele si ale lui in cada, cu gandul sa dau un dus pe ele, inainte sa le bag in cosul de rufe murdare, ca erau cu mancare nedigerata. M-am scuzat, dar iti dai seama cum puteau alea in baie, cand a sosit pediatrul imediat, de-abia am apucat sa ne schimbam de haine. cred ca de-aia s-a speriat si el:)))
maine ii fac o baita scurta ca nu se mai poate.

noki, cand am vb cu tine, eram in drum spre casa, ti-am zis ca eram in masina, inca nub vazusem clar cat de grava e situatia.
felicitari pt achizitii, sa le poarte sanatoasa saralina!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, nu cred ca a exagerat, doar a dat tratament. si da, asa pute... cand am patit-o cu andrei bine ca nu eram singura acasa... io n-am putut sa spal covorul... ca a facut prima transa in pampers, schimba copilul, spala-l, pana sa iau pampers s-a dat jos si-a facut unu' mare pe covor... al treilea a fost in patut... de cosmar, mie mi s-a facut rau, am vomitat si eu... noroc cu frate-miu, a spalat el... mare minune ca n-am dat in hepatita!
si atunci a fost prima data cand am luat sumetrolim. andrei, nu eu

ina, of, inca o luna cu acrella... presimt ca rachi se va linisti cand va pleca. cum zice si noki, prea au inceput toate cand a venit ea, ca sa fie doar o coincidenta.
desi sunt impotriva medicamentelor, cred ca totusi ar trebui sa-si dea cu parerea un medic... or fi sau nu paraziti, dar nu-i normal, dupa mine, ca un copil sa nu doarma nopti la rand. cu greutatea cum sta?? scade? daca ai avea putin peritol, poate nu i-ar strica. dar trebuie sa se odihneasca.

roxi pai cine te puse sa bagi degetul in gura crocodilului? a mea musca si asa, nu ma risc.

si la noi cred ca dau ceva dinti, fi-mea e trista de 2 zile... azi avea si putina febra... inca are. dar la noi gingiile sunt asa de-o luna. e maraita si inca nu doarme, asa ca-s si eu treaza. noroc ca am dormit nitel acum pe seara. si mai pot sta.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da, mai cristinuta, n-am mirosit asa ceva in 30 de ani! mie nu mi-a fost scarba de rahatul lui fiu-meu de cand l-am nascut, cred ca dk ma pune cineva pot sa-l si mananc, ma scuzati de comparatie, dar asa de tare il iubesc. si vorbesc serios. dar asa miros io n-am simtit in 30 de ani! ceva de nedescris. ma bucur ca a mai simtit cineva, credeam ca poate crede lumea ca exagerez. si de dordia cu stefanel mi-am amintit, cand au avut ei, la sfarsitul anului trecut, problema aia...cred ca de-acolo a invatat stefanel cu "putie"...:)

in secunda 2 de cand a dat drumul in pampers, mirosea in capatul celalalt al cesei ceva care nu poate fi descris in cuvinte, credeti-ma! si va repet, mie mirosul de cachi in pampesr mi s-a parut mereu chiar funny, ca il ador pe fiu-meu, il divinizez! nu va puteti inchipui ce inseamna mirosul de enteroviroza! iti vine sa vomiti chiar dk esti ma-sa!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda..imi pare rau de tot si te inteleg perfect ca asa am patit eu cu Stefan cu voma in jet din 10 in 10 min de nu stiam de unde scoate atata...si jet si la fundic...etc. Dar mie mi-a zis dr. sa nu ii dau decat orez cu morcov fiert, mucilagiu, cea de menta la greu si lapte fara lactoza. Abia cand s-a intremat i-am bagat supa de leg+carne. De fapt eu i-am bagat-o dupa prima zi de kk mai normal si iar a vomat jet si am luat-o de la capat. Atunci i-am dat sumetrolim, smecta, enterol, hidrasec si tone de ceai indulcit cu glucoza pt ca simplu il scuipa deja.
Sanatate muuulta si va tin pumnii sa fie bine!!!!

vai ce m-ai dat peste cap ca mi-am amintit ce disperata eram si ce suspicioasa asupra dr. ca vedeam ca desi manca regim tot diaree facea...si nu ii trecea...offff. un poet bolnavior!!!

Inutza eu nu am avut episoade d'astea...dar....dacai-ai lasa un radio sau chiar tv aprins in camera??? Al meu asa adoarme cu muzica sau reclame. Si daca plange se calmeaza la cate o reclama care ii place. Zic si eu....

Tania, Madutza vazut si admirat pozele!!!

Al meu baiat nu vrea sa invete nik. Am un panou din ala "ferma animalelor" cu fiecare animalut si cum fac....si de la ziua lui tot il stresez si se uita...dar nika frate. Il intreb: unde-i vaca? si imi intoarce spatele si se duce la alte jucarii. Mai nou ma striga tatiiii. Mai spune papa sau papi can vede mancare si bineinteles ca vrea, tiiii la ceai(e un gentleman), zice mama, tati, kk, gaca cand termina de papat, putie cand il schimb de pampers si mai nou incerc sa il invatz unde e nasul gura ochii....si nimik dar daca il intreb unde e putza....duce manutza si rade, desi nimeni nu la invatzat sau nu i-a zis.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda multa sanatate lui Nic si multa putere tie!

Eu zic sa nu-ti faci pb cu si mirosurile . La ei in spital cum crezi ca miroase acum?! Doctorii sunt obisnuiti cu astea, eu asa zic.

ina au dreptate fetele: se poate sa fie de la atmosfera din casa (de la soacra?), se poate sa fie din cauza ca ea comunica f tare cu tine si poate simte ca ceva e in neregula cu tine; se poate sa fie de la masea.
Nu la fel facea si cand cu bona?

alinus la scoala ma intorc in jur de 25 februarie. Pana atunci trebuie sa-mi revin putin dpdv profesional, nu ma pot duce la aia sa le zic de pampersi si de diversificare.
Azi a venit bona prima zi, am aclimatizat-o partial.. sper sa fie bine.

joy si Silvia tot cu aer traieste. Trebuie ca e foarte consistent.

Solutia cu distragerea atentiei e cea mai buna. Daca nu tine si nu tine, ignorat si lasat sa-si faca numarul pana se calmeaza. In nici un caz cedat ca dupa aia invata ca prin scandal obtine ce vrea.

Nici Nati nu vorbeste cine stie ce dar nu ma stresez.
Am incercat in seara asta sa o cantaresc. Asa circ a facut ca tot ce pot spune e ca are in jur de 10 kg, poate o idee sub cam 9.800 sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara!!!

Ina , pupici pentru Rachel, sa nu mai faca greva somnului. Cred ca e foarte greu acum, dar vorba Cristinei cred ca ar trebui sa o vada un dr.

Anda , sanatate multa lui Nichita.Cred ca a fost groaznic sentimentul.Eu ma gandesc cu groaza ca eu sunt panicoasa si nici nu stiu cum as reactiona in stfel de momente.
Am vazut si la tv ca e epidemie de viroze.De la caldura asta care nu e inregula deloc pentru aceasta perioada.

Noki , sa stapaneasca Sarah sanatoasa hainutele!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apropo de denumire, putem pune:
-Colectia de toamna-iarna 2005 (nov-dec)

Sau putem lasa colectia de toamna-iarna si sa scriem pe prima pagina ca sunt copii nascuti in principal in nov-dec.

Ca sa respectam realitatea: suntem mamici care au avut DPN-ul in nov-dec 2005.

---------
Cardul meu de reducere la Z e pe maine. Dragut din partea lor ca au raspandit lumea pe mai multe zile, altfel ar fi fost cam buluceala...
Eu am de luat la doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ce e cu aceste carduri de la "Z" ?
Cat e reducerea si cat timp sunt valabile?

A inebunit lumea cu reducerile astea, am intrat duminica in Terra Nova si abia daca mai era cate ceva pe rafturi! Au reduceri de 70%, era o debandada totala!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, multa multa sanatate poetului!! Si tie multa putere.

Ina, sa dea Dumnezeu sa se linisteasca apele si la voi... si sa revina Rachie acea fetita cuminte pe care o stim cu totii.

Roxi, cum merge camera video?

Noki, felicitari pentru achizitii, sa le stapaneasca sanatoasa pitica ta!

Mergi la inceput