Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am reusit sa va prind din urma. Am fost saptamana trecuta la munte, la putintica zapada.

Eu am propus Generatia..., cand m-am trezit de dimineata mi s-a agatat in minte. Eu nu am cautat denumire de subiect, asta a venit spontan.

Ilenutza, ma bucur tare mult pentru tine, cu toate ca am reusit sa te intrec la prima runda, acum am ramas cu buzele umflate . Cred ca e serioasa problema in subconstientul meu daca deja am visat ca mi-a revenit CM

Vreau sa intreb si eu ceva in sensul problemei ridicate de Joy. Eu daca-l incalt pe Mihai si iesim afara per pedes nu-l intereseaza decat toate pietricelele, floricelele, frunzele si mai ales mizeriile din cale. Am incercat sa-i atrag atentia la alte lucruri, dar nu prea functioneaza. Si cel mai nasol e ca vrea sa se lase pe jos. Cum se procedeaza?

Fetele, pe vremuri cand scriam un mesaj daca selectam un text si apasam un buton de modificator (precum bold, italic, etc) textul selectat era incadrat de codul corespunzator, acum la mine nu mai merge chestia asta. O fi doar pentru utilizatori fideli?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

IONIKA-ABSOLUT SUPERBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Pisi, eu sunt interesata de o slujba dar e musai sa fie in Reghin, daca se poate de acasa ar fi perfect. Nu stiu cu ce lucrati voi acolo dar fetele pot sa ma recomande ca o persoana foarte responsabila.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

reusit vazut poze-TANIA,ALINA SI DORDIA-TARE FRUMOSI COPILASII SI PARINTII LA FEL
UN PUP DE LA NOI

OFFFFFF S-A TREZIT GAZA ,MA DUC LLA PAPA
MAI VIZIONEZ DISEARA POZICI

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

gata treaba cu aspiratorul, of, am un chef de nu mai pot.

Cami, pai sunt deja in a doua saptamana cu intarcarea, ii dau Nestle Junior.
SI vad ca mi-e ok cu brocriptinul, portie intreaga.

Alexandrina, eu o las sa ridice de pe jos diverse chestii "plauzibile", gen pietricele, frunze, crengi si ma impotrivesc la altele gen chistoace, hartii, etc. Nu stiu de ce, dar simt ca asa e ok si ca o sa se plictiseasca la un moment dat (un an, doi trei)

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Si nu se tranteste pe jos cu/dupa ele?
PS: la noi la provincie este multe noroaie pe strazi ca nu asfaltat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Multumim la toate!

Si voi puteti, cu putina imaginatie si muuuuuuuuuuulta rabdare!

Camelia: ai o fiica... Doamne! Frumoasa foc! Si mie imi place muuult poza care i/a placut lui Noki! Oh!
Sa sti ca Aron e din 26 dec cu muci...adica, poate sti, ca am tot zis. Faza e ca i/am dat nurofen 3 zile...astea ultimele 3. Si cu Mar Plus in nas toata ziua! Si e bine acum! Si l/am si dezbracat la putza goala pe saracu. Asa ca...trece, trece!
Auzi, e promisa? Ca Ana lui Ripley e data! Ah, poate ii propunem lui Noki sau la careva care e libera...Ca vad ca din fasa se gaseste perechea.

Noki: pai auzi! Nu e greu! Dar iti trebuie rabdare cu carul! Crezi ca al meu sta? La un moment dat statea cuminte pe geamantan si plangea saracu. Dar nici nu se misca de acolo! Apoi ce poze sunt alea, cu modelul plangacios?

Joy: mersi! Aron se joaca cu el. Cred ca e printre sg jucarii care inca ii plac. Ma bucur ca l/am luat!

Tania: daca am putea sa ne vedem...cu toatele, am face un shooting (sau cum se scrie) dar, e cam greu!

Mah, am boala sa fac fotografii la o fetita frumoasa cu flori colorate tot cam in genul asta.

Fetelor, nici macar nu/s asa super pozele aste pentru ca nu sunt clare. Nu/s prea bun fotograf! Unde n/am bagat blitzul, care da lumina pplata...se si vede. Ca el se tot misca.
Dar va zic, incercati si voi ceva inedit ca o sa aveti o amintire frumoasa!!! Cu foarte mult curaj!

Ela: multumim frumos! Sti ce fost misto? Faptul ca ii place copilului in funduletzul gol. Dar sa vezi cum fugeam 3 oameni dupa el...sa il bagam in decor! Sau decorul dupa el!
Am vazut ca esti stresata de kg! Lasa ca nu/i asa grav!
Si eu mai am kg in plus dar am avut noroc ca n/am plecat de la 70 kg. Ca atunci era nasol!
Mai am cam 3, 4! Dar nu ma stresez! Cand va dormi copilul noaptea m/oi duce la aerobic. Pana atunci fug dupa el!

Of. Gata! Hai! Ca nu e frumos ce fac!
Nu ma mai laud!
Defapt eu doar imi impartasesc experientele si experimentele cu voi!
Va pupicesc pe toate!

[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"[/url]Aron (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ionikka eu ma inscriu prima pe lista la shooting! Gasim noi un mod de a ne intalni, poate mai spre primavara, ce zici?

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ionikka.... suntem date dar poze pt cv ne poti face?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

sa vad acum daca imi iese semnatura aia...off!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photosARON 20 dec 2005

Mergi la inceput