Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Joy felicitari pt piticul mergaret. Sanatate multa va dorim.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by tania-z

of, gabitza nu mai scapam de blenderul asta? hai ca-ti dau eu un deadline: Valentine's Day!

Am pus si noi POze de la Craciun si Anul Nou

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

mai da nu ma mai stresez...bine ca mananca. Sper sa nu se supere ginerica cand oi veni cu blenderul la nunta

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania, aia cu paianjenii nu-ti fu pe plac?
A mai zis si altele.. dar le-am uitat

Felicitari pentru Stefanel ca nu mai baloteaza borcanel!!!
La mai mare! (adica mari, bucatele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raportez un copil de duminica tipica: adica in loc de zi relaxanta Anutzache are grija sa ne intoarca pe dos.... sa mancam cu randul bunatatile pt care le gatesc de dimineata, sa doarma tati cu ea urland in urechi.... oricum important este ca fata mea FLUIERA ca un microbist in lege, ca un oier sau vacar... fluiera frate de ne-a innebunit de cap, la stadion cu ea ca indeplineste toate conditiile: se cearta, scuipa, tipa, fluiera, da din picioare

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

NEWS: pana am postat sa ma plang si-a dat jos bluza, ciorapii lungi si e in plina desfacere de body si tras de scutec.... are cineva arma sau macar drept de port-arma? Platesc gras

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ripley si a mea fluiera, scuipa, tipa....io cred ca in lipsa mea, taica-su o pregateste ptr galerie la meci..a zis el ca vor merge impreuna

Aaaa, sa nu uit, ieri am lasat-o in pat si m-am dus la wc, cand m-am intors era in fundul gol, tare fericita si imi intindea o soseta. Inutil sa spun ca avea pe ea pantaloni, pampersi, ciorapi...

Feli are dreptate...io zic ca mai bine ne oprim la varianta cu "colectia de nov-dec 2005"..sa nu ne punem intreg poporul mamicesc in cap

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

LA MULTI ANI! PENTRU CEI CE POARTA NUMELE DE ION, IOANA

VOTEZ SI EU PENTRU FORMULA,, COLECTIA DE NOIEMBRIE -DECEMBRIE 2005,, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna seara!

eu am gaurit tetinele cu un ac inrosit si ii pun 2 masuri de cereale la 210 lapte.

LA MULTI ANI IOANELOR!SANATATE SI NUMAI BINE!

mai vroiam sa zic ceva dar am uitat!

Vic are deja o masea mare, crescuta si urmeaza a doua!Din fericire nu a fost prea marait.

Ile 12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Buluci mai mare admirator decit simon nu cred ca iti trebuie.Si la drept vorbind,nici nu cred ca o sa gasesti.
Noki ai gasit tetina reglabila pe net?Cu flux reglabil de fapt.Io am si Chicco si Avent si Bfree.Dar Chicco sint cele mai bune.Cele carora ei le spun fiziologice din latex,nu din silicon. Despre Nuk numai cuvinte de ocara din partea mea.Am avut 2 bibe si le-am aruncat.Pe bune.Asa tare ma exasperau.Cerealele io am incercat mai din toate.Si nu am avut probleme cu nici unele.Ii pun 2 masuri in 210 ml, de obicei.Cind pun mai mult,4-5 masuri de ex (asta cind maninca f prost peste zi) folosesc tetita in Y.Si de asta gasesti pe net.
Maria si u uit tetinele la fiert muuult si bine.Mai ales atunci cind zac la calculator.Cu mucii,ce sa zic.Pe noi ne-a tinut vreo saptamina si ceva.
NCristina , la mai mult apppchi.daca altceva nu vrea acum Elise
Tania nu zice hop pina nu ai sarit pirleazul.Si eu credeam ca dupa 2 nopti T le va dormi pe toate neintors.Ash,nici vorba.Din cind in cind revine la vechiul obicei.
Lavi cum a decurs prima noapte cu fetele dormind impreuna?
Ripley pentru ciobanitza.Stii doar ca oierii au bani,nu gluma.
Mada era vreun baietel prin preajma?Se pregateste Miru de pe=acuma?

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

LA MULTI ANI FERICITI pentru IOANE SI IONI.

Pentru Ioana 77mai ales.

Am votat si eu pentru "colectie" .E traaaaaasnet ideea.Noki esti tare.

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput