periuta dinti comuna
Buna, am si eu o intrebare, poate suna ciudat. O ruda indepartata a locuit cu noi 4 saptamani, timp in care am suspectat-o ca foloseste periuta mea de dinti. Ce boli se transmit prin folosirea comuna a periutei de dinti? Poate suna ciudat, dar ma streseaza la maxim chestia asta.
17+ 

Raspunsuri
corinadana spune:
TBC, parodontoza.
Ce oameni!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ynutza spune:
ruda ta e bolnava de ceva anume? daca nu e nu iti face mari probleme dar consulta un medic totusi.
Oricum aiurea ca a folosit periuta.
Sunt clipe cānd toate le am...
T#259;cute, duioase psihoze -
Frumoase pove#351;ti ca visuri de roze...
Momente cānd toate le am.
columbiana spune:
pai de ce n-ai inlocuit imediat periuta respectiva? eu le schimb aproape lunar, oricum se tocesc.
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
Siminaf spune:
Si sigur carii, pe linga alte posibile boli.
Mie cind mi s-a intimplat sa suspectez, le-am facut cadou periutele respective. Pai daca le placeau atit de mult!
Adica nici ca le-am mai folosit. Si noile periute le tineam ascunse bine in dormitor si ne duceam pe furis cu ele la baie, sa nu se prinda unde le tinem.
Nu glumesc! Ni s-a intimplat si noua!
Vorba ta, Corina: ce oameni!!!

roxana1974 spune:
eu am considerat titlul o fictiune, mi se pare absolut imposibil sa existe asa ceva....as fi inlocuit periuta imediat, nu stateam sa-mi pun intrebari 4 saptamani...cat despre boli...oh myy, nici nu vreau sa ma gandesc, unele sunt chiar oribile....brr..
Balbina spune:
Aoleu, nici nu credeam ca exista persoane care sa conceapa folosirea periutei altcuiva.
La prima suspiciune de acest gen, mi-a lua o alta periuta si as tine-o in dormitor la mine, si as intra cu ea la baie doar cind am nevoie.
Mi s-a mai intimplat sa-mi foloseasca musafirii peria de par
si la fel am procedat.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
nushulica spune:
si mie tot fictiune mi s-a parut titlul subiectului
urat din partea ei sa foloseasca aceeasi periuta de dinti...eu nici nu as indrazni si nici nu as putea sa ma spal cu periuta altcuiva
eu in casa am tot timpul macar 2 periute noi ca si noi le schimbam foarte des si daca se intampla sa ramana cineva peste noapte la noi le ofer periutele noi
INGRID
Angelinne spune:
Schimba-le rapid... e graznic...nici eu nu stiu cum de ai putut sa le mai suporti inca sa te speli cu ele//// Total neigienic!
chiquitita spune:
Am inlocuit-o imediat, va dati seama. Dar atunci mi-am pus intrebarea oare de cand o folosea?
Si eu nu stiam... Am schimabt 3 pana acum, ca sigur o le lua si pe astea...Mi-e greu sa o tin in dormitor. TBC nu are, are bacteria aia care provoaca ulcer, helicobacter pilori, sau cum se numeste.
17+