periuta dinti comuna
Raspunsuri - Pagina 2
chiquitita spune:
Faza e ca in rest, e draguta si mi-e naspa sa ii zic. Am intrebat-o si azi (e a 4 periuta schimbata)care e a ei si a indicat-o pe a ei. Am zis asta e a mea, o arunc pe cea veche, dar stau cam indoita...
17+ 

kasemada spune:
Waw....nu credeam ca mai exista asa ceva in ziua de azi
...
Schimba periutele imediat, si nu le mai lasa in baie cat timp persoana respectiva e in vizita!
E f periculos, se pot transmite boli grave, TBC etc etc, plus numa gandu ca as schimba microbi si ''resturi de mancare'' cu altcineva m-ar face sa
Ficusia spune:
Groaznic!
persoana e lipsita de cultura igienica elementara.
parca as ase spunea ca aoirce civilizatie incepe cu apa si sapunul!
eu nu as tine o asfel de persoana in casa.
Scuze!
Ficusia spune:
am revenit.
ma gindeam ca poate nu are bani persoana sa isi cumpere periuta si
poate se rezolva problema daca ii faci cadou una ![]()
Moira spune:
Nu pot sa cred. Pai sta de atata vreme la tine, putea intre timp sa isi cumpere o periuta, daca a uitat-o pe a ei, nu sa se foloseasca de periuta ta si de cea a sotului tau. Si cu helicobacter nu e de glumit. Noi am avut o colega care avea si am separat tacamurile si paharele si vesela si tot!
Moira
Clover spune:
Ca sa fac haz de necaz e bine totusi ca se spala pe dinti.
Cumpara-ti periute noi(lasa-le pe alea care sunt la baie) si tine-le in dormitor. Mai sta mult persoana asta la voi? E clar ca le schimbi degeaba daca ea tot le foloseste.
Keep the promises you make to yourself.
chiquitita spune:
Mai nou nu le foloseste in fiecare zi. E ceva de genul "ce ii cade in mana", ca in baie e periuta mea, a sotului si a ei.
Va mai sta 1 an jumate la noi 

.
Acum se trateaza de helicobacter dar probabil pt noi e prea tarziu...
18+