periuta dinti comuna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Scuzeeee, dar nu ma pot abtine sa nu
Iar mai apoi imi vine sa trag o rafala de dupa astfel de oameni!
O gramada de boli poti primii dupa o astfel de faza (incepand cu caria dentara, parodontoza, virus herpetic, etc etc etc); si fiind si insarcinata trebuie sa te protejezi de 10 ori mai bine!
Daca as fi in locul tau i-as spune cum sta faza cu igiena bucala (si nu numai!). Si clar! trebuie sa-ti iei pahar separat pt periutele tale; eventual, cum au zis si fetele le duci in dormitor.
Si daca nu-i cu suparare, nu ne zici si noua cum de te-ai pricopsit cu asemenea musafir, pe o perioada asa lunga? (si acum cand esti insarcinata!) Plizzz ca mor de curioasa .

si sarcina usoara si bebe sanatos!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

E o matusa indepartata care a venit sa se trateze 2 saptamani la noi si eu avand probleme cu sarcina s-a oferit sa stea sa ma ajute. Eu nu am voie sa ma dau jos din pat si am nevoie de cineva sa ma ajute. La asta se mai adauga niste chestii familiale pe care prefer sa nu le mentionez aici...si uite o ditamai perioada de nervi...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Imi pare tare rau pt faptul ca ai reusit sa te potcovesti cu o astfel de ruda pe capul tau (inteleg ca te si ajuta dar si cati nervi iti faci...).
Ced ca ar trebui sa folosesti ultima solutie daca din discutii nu a inteles nimic. Iti cumperi periute noi si le tii in dormitor.

Pupici si sarcina usoara.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

danyelana asta cred si eu...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mai,CHIQUI,am crezut ca lesin de ras.........
si dupa ce mi.am revenit...m.au luat niste nerviii...mamaaa...inteleg cum te simti!

soacra.mea de cate ori vine la min pune mana pe sticla si bea......direct!de fiecare data arunc sticla de fata cu ea in cos...dar nu se sinchiseste!
se imbraca in hainele mele fara sa ma intrebe ca sa stea prin casa...desi niciodata nu a stat mai mult de 2 ore!
mereu pun hainele la fiert!ma dispera!!!!!!111

oana11+

Mergi la inceput

Oana na , e mai mult de plans decat de ras. Te inteleg si eu pe tine....ai incercat sa ii zici?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

chiquitita, chiar nu as vrea sa fiu vulgara dar am citit toate postarile si m-am cam prins ca ti-e putin jena sa ii spui ca o suspectezi ca va foloseste periutzele de dinti. Eu in situatia ta i-as da de inteles ca eu si sotzul meu experimentam si alte moduri de a face sex, daca intelegi ce vreau sa spun.... Pariez ca nu va mai pune mana pe vre-o periuta care nu ii apartine. Probabil isi va cumpara si tacamuri si pahar de apa.
Oricum, tzine-ne la curent cu ceea ce se intampla, sper s-o dezobisnuiesti de obiceiul asta neigienic.

rolo

Mergi la inceput

rolo super idee, am ras singura in casa

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by rolo

chiquitita, chiar nu as vrea sa fiu vulgara dar am citit toate postarile si m-am cam prins ca ti-e putin jena sa ii spui ca o suspectezi ca va foloseste periutzele de dinti. Eu in situatia ta i-as da de inteles ca eu si sotzul meu experimentam si alte moduri de a face sex, daca intelegi ce vreau sa spun.... Pariez ca nu va mai pune mana pe vre-o periuta care nu ii apartine. Probabil isi va cumpara si tacamuri si pahar de apa.
Oricum, tzine-ne la curent cu ceea ce se intampla, sper s-o dezobisnuiesti de obiceiul asta neigienic.

rolo

Super idee!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Chiquitita, mancam in momentul in care am citit postarile..........matusa ta nu gandeste.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput