Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor
sunt intr-o pauza de alaptat ,ce sa-i faci este greu cu 2 bb dar va rog sa ma credeti ca nu simt nici pic de oboseala (bine am si parintii la mine care ma ajuta + sotul )sunt foarte fericita si depresia pe care ma asteptam sa o am s-a transformat intr-o stare de fericire continua
fetele mele nu au pic de mucisori in nas si dorm cate 3 ore , banuiesc ca acest calm este datorat icterului care nu a trecut inca
nu am ce sa le reprosez inca sunt f cuminti
operatia nu am simtit-o deloc nu stiu care este motivul : merg, ridic,ies la cumparaturi cu sotul, singurul lucru care-l simt este durerea de mijloc probabil de la greutate ( am avut 18kg in plus in timpul sarcinii si acum mai am doar 4)
va pup si va doresc tuturor bb sanatosi si cuminti iar celor care mai au putin pana la marele moment va tin pumnii sa fie bine

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

messa, mi-ai dat o veste buna, intr-adevar. Cat despre pruritul tau, chiar nu-i veste buna deloc si daca mai spui si ca nu e sigur cand trece chiar ma cutremur. Ce ironie, nu ai avut alte probleme cu sarcina, trebuie sa ai altceva sa se compenseze! Sa dea DD sa ai parte de un copil bun macar, sa nu-ti vina sa-i reprosezi vreodata cate ai tras pentru ea. Si sa fie sanatoasa, incat toate greutatile sa se termine odata cu nasterea.

Fetelor, am si eu o mica dilema! Dorm destul de mult cu fata in sus. Cat de rau o fi? Pur si simplu e singura pozitie in care simt ca ma odihnesc, nu ma trezesc cu dureri sau amorteli. Adica jumate de noapte ma chinui cand pe dreapta cand pe stanga, in zori ma ridic si-mi scutur mainile sa mi se dezmorteasca, dupa care mai trag un somn adevarat din care nu ma trezesc decat cand vine cafeaua, poate fi si la 11 sau 12, iar eu cu burta in sus ca un popa ghiftuit! Nici nu stiu cum ajung asa.

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

La multi ani, Ion si Ioana!
Petrecere frumoasa azi si tot ce va doriti.
Ioana N, Flavia- Ioana, Laura Ioana si Oana Bucur....
Daca am ratat pe careva, sariti cu vorba, ca sa nu va lasam ne-urate!

Shine 34

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Criss68, si eu dorm cu burta in sus. Asa cum spui tu, nici nu imi dau seama. Pe partea dreapta nu prea pot sa dorm pt ca la un moment dat ma trezesc cu durere de ficat. Cred ca bebele apasa pe ficat si ma doare de nu mai pot. Pe partea stanga dorm cat dorm, dar amortesc. Asa ca dorm si pe spate. Cand realizez, imi indoi genunchi.
Tot e bine, pt ca inainte dormeam numai si numai pe burta!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI de Sf. ION

Criss si eu dorm si stau mai mult cu burta in sus. Atata timp cat ne simtim bine... nu cred ca mai conteaza pozitia.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

La multi ani Ioni si Ioane, Ionei si Ionele, Ionuti si Ionici!!

Multa fericire si bebei sanatosi!

Kate, iti tinem pumnii maine!

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Hai ca am reusit si eu sa mai pozez burtica de 34 sapt. + 6 zile aici

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

1. What position is best for sleep?
Expecting moms should sleep and rest in whatever position they are the most comfortable.

2. Are there exceptions to this rule?
There are a few exceptions: If a mother is suffering from a high risk complication such as preeclampsia, preterm labor or placental insufficiency, which necessitates partial of full bedrest, then the best position for her would be side-lying. In addition, during labor, uterine contractions can cause fluctuations in uterine-placental blood flow. During this time, it is best for the mother to lie on her side. When the heavy uterus rests against the aorta -- and blood flow may be already compromised -- lying on one's back is not recommended.

3. Is it safe to sleep on my back?
During regular sleep intervals, it is fine for a mother to lie on her back. During the night, people frequently shift their positions, so it is unlikely that a mother would sleep the entire night flat on her back. Her bladder often necessitates one or more trips to the bathroom anyway!
Learn More.

4. How about sleeping on my belly?
Even sleeping on your abdomen is quite safe in pregnancy. At some point, this will become uncomfortable. You may need to support an upper leg with pillows and lie more on your side after the beginning of the second trimester.
Learn More.

5. Are these positions really safe for my unborn baby?
You should feel that any sleep position that is comfortable for you is fine during pregnancy. The human female body is uniquely prepared for such positions and they will not put the baby in jeopardy.

6. Will my baby be uncomfortable in certain positions?
Babies don't feel "discomfort" in their positions as we do. They are floating in a weightless environment and have ample room for stretching. So, don't worry about baby's comfort, but about your own.

7. How can I get comfortable and get the rest I need?
Your mattress should be firm enough to support your curves. It is helpful to have a pillow or two between the legs so that the upper leg is even with the hip bone. Mothers in the later stages of pregnancy need to shift positions more frequently so they do not get the same amount of sleep in eight hours that their partners do. You will also need rest periods and naps during the day to stay well rested during pregnancy.

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LA MULTI ANI ioni si ioane !!!
katy nastere usoara

ylilimic sa ne anunti ce si cum

amr 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

WOAUUUU!!! Nu mai sunt insomniace? Doar eu am ramas. Am apucat sa dorm numai juma de ora. Nu stiu cat mai rezist asa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput