Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Eli, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa nasti un bebe sanatos si bun.
Diana, sa-ti traiasca micuta Thea! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cumintica.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Eli,.
Noul an in viata ta, sa iti aduca inzecit bucurii, sanatate si fericire.

Shine 34

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Diana , bine ai venit acasica!
Ylilimic, sa fii cumintzica, maine sa auzim ca esti ok, da?

Shine 34

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Laura Iosup e singurul al carui numar il am,sper sa ii fie de folos prietenei tale

Adinush 40+ 2 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

asteryaro, pupici...da mai am un pic..eu simt ca va fi sapta asta acum de luni incolo.LA MULTI ANI pt Razvan ...ca se apropie marele eveniment...1anisor!! Sa va traiasca.

Diana ,bine ati revenit acasa!

Eli, La multi ani pt cei 30 de ani si ingerasul din burtica!

La multi ani si pt toate Ioanele si Ionii!!!!!!

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gata..m-am potolit si eu..am culcat copilul, am terminat de aranjat, pus pe umeraje etc...si hainutele bebelusei...am avut ceva de munca, tinand cont ca am haine pt ea pana la 1 an
Maine cred ca pun lenjeria, baldachinul si caruselul la patutu si stau cuminte...sper

Mama m-a luat o foameeeeee....

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

criss, exact ca in imagini arata, pe alocuri si mai rau, fir-ar sa fie... clar ca nu-mi mai trebe al doilea bebe. Am o veste buna pentru tine - da, de dezumflat te dezumfli sigur imediat dupa nastere.

laura ioana, este sigur varsat de vant? Caci exista herpes gestationis http://dermatology.about.com/cs/pregnancy/a/pemphgest.htm care seamana cu varsatul de vant (varicela) dar NU ESTE si nu da malformatii la fat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dianamizzi, felicitari pentru bebelusa Thea, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa! Asteptam poze si amanunte despre cum ai nascut, cum e ca mamaica etc.
katy, Nastere usoara si bebe sanatos si voinic!

Eli, la multi ani, nastere usoara, la termen, sanatos si norocos!

La multi ani tuturor mamicilor si taticilor care isi serbeaza onomastica de Sf. Ion!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va salut si la culcere.
am fost la zi de nastere am mancat ca porcul - acum nani! Am fost azi super mobila si la birou si la cumparaturi si curat in casa si la zi de nastere pana acum! Am facut curat! Adica mai mult sormea si eu cu comanda dar am pus si eu degetul cate un pic la munca! Plecam din musafirie si la luat ramas bun fetele ma pupau si ziveau "ne vedem la spital" daca ne auzea cineva si nu stia ca mai e gravida una din fete - ce zicea? astea sant bolnave rteau, nebune de creer daca iso doresc asa ceva - sa se vada data viitoare in spital...
maine facem 38 sapt si la cat am miscat azi mie frica ca nu cumva s-o pun de o nastere cu o zi inainte de a veni dr. !!! Ar fi culmea ghinionului!!!
mai de varsat de vant e cam naspa rau la sarcina- asta stiu sigur si cam se soldeaza cu avort... de asta se zice ca femeia gravida sa se pazeasca de copii mici (varsat si altele) si animale (toxoplasma)...
Flavia nu a mai scris? saraca cred ca abia isi revine dupa 2 luni in spital... e bine sa te simti acasa... poate ne scrie si noua povestea!
Katy - hai mama ca tot muncesc majoretele de cateva saptamani pentru tine de s-au obosit!!!!
Daconst anunta daca copilul tau se razgandeste si scoate coarnele la lumina....
eli la multi ani, bb sanatosi si unu dupa altu asa vreo trei...
mai care tre sa puna de baut de sf. Ion sa nu ne uite si pe noi!!! Ca noi in schimb facem urari super!

fetelor pupici dulci si noi ne ducem la nani ca am mancat ca nesimtita de nu mai pot sta pe scaun...
paaaaa.....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Imi pare rau pt fetele pt care sarcina e mai dificila. La mine, pana acum totul a decurs f. bine. In schimb, toate neplacerile parca le simte sotul. Are mai tot timpul toane, nu se simte bine, il doare una, alta, e tare artagos! Nu poti sa ii spun nimic ca explodeaza!
Asta e, mai avem putin si gata!

Messa, te inteleg cat de aiurea e cu mancarimea. Eu, aveam o ciuperca inca din copilarie si era tare neplacut, mai ales ca imi aparea pe mana si pe fata (mai ales iarna). Ma tratam cu Fluocinolon care insa nu e indicat deloc in sarcina. Din fericire, vad ca pana acum nu mi-a mai aparut (e prima data dupa ani buni).

Concluzia: sarcina pt mine a fost o mare binecuvantare, mi-a adus numai noroc! Asa ca nu voi putea sa ii reprosez nimic fiica-mi ca m-am chinuit 9 luni cu ea in burtica (cum facea maica-mea), ca datorita ei am scapat de mult stres (unul- cel mai mare- este ca am sustinut inspectia de gr. I mai devreme, comisia a fost nesperat de indulgenta) !

Mihaela 35+

Mergi la inceput