Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

bine ne-am regasit la scutece!
Tare mi-as dori sa am timp sa va citesc mai mult si sa scriu mai mult, mi-e dor de timpul liber pe care-l aveam cand aveam si burtica...

Eu sunt innebunita: Stefania mea nu mai doarme deloc in timpul zilei (de cateva zile), atipeste 10-20 minute, dupa care se trezeste super fresh, si o luam de la capat cu frichineala, colicii, nu are rabdare nici sa manance de la colici. Problema e ca nici noaptea nu doarme, doar dupa baita 3-4 ore, dupa care ne trezim la 1 ora. Nu mai stiu sa sa-i mai fac sa nu se mai chinuie asa. Nu mai merge nici debridat, sab simplex, bonnisan, si nici baby calm, cred ca am incercat tot ce se poate. Nu inteleg cum a luat in greutate in conditiile astea (a luat peste 1 kg intr-o luna). Dr. mea nu pare ingrijorata pt ca bb creste bine, eu in schimb sunt innebunita. vreau sa doarma!

Am vazut ca in general bb-ii vostri sunt cumintei, ma bucur pentru ei, ma gandesc ca gresesc eu undeva si nu reusesc sa-mi dau seama unde.

Va pup,

Amalia de Stefania (02.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chris80

ei da, se mai repeta unele, si ce, e la fel de frumoasa fi-mea si in unele si in celelalte..

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

adevarat chris ... mi-a placut tare baita in chiuveta... tb sa incerc si eu

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianocica, am deja espumisan dar nu i-am dat inca... poate incercam intr-o zi.. azi a cam plans, oare sa fie deja un rasfatat? Cum il iau un bratze tace malc.
Asiza, Dandusa, multumim frumos din partea lui Luca. E deja un mare cuceritor.. si incepe sa fie cam rasfatat.
Hopa... plange... trebuie sa fug...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra hai ca nici azi nu am reusit...maine dimineata intru devreme si -ti spun ce program avem(depinde de cat doarme noaptea...) si la cat iesim.

chinico la noi se recomanda max 15min/san ca sa nu-ti faca tie rau, adica rani...eu ii dau cate 20min fiecare, la fiecare masa. el e foarte tacticos....sa-l vezi...suge de 2-3 ori, face pauza, respira, cateodata ofteaza...dupa aia tremura un pic barbia de trei ori si de-abia dupa suge din nou. adica de-aioa dureaza asa mult, ca nu grabeste baiatul... imi pare rau ca stiu cum e sa-si dea multi cu parerea...la mine a fost mai usor ca toti astia erau departe si eu imi facusem deja planul de cum o sa fac...iti tin pumnii sa gasesti forta si mai ales incredere in tine... ca principiu eu mereu ma gandesc cum mi-ar placea mie.mi-ar conveni sa ma trezeasca din somn pt masa?mie una nu, lui alexandru da...tu trebuie sa decizi...

ramsan si modesti...ba da, e rupt din soare...tu chiar nu vrei sa crezi, nu? ma bucur ca mai intri pe la noi..cand se poate...nu-i bai...frumoasa surpriza ti-am facut cu clubul scutecelor, nu?

quote:
Originally posted by danita

si totusi nu mi-ati raspuns ce mai mancati ?? asta ptr cele care alapteaza !

nimic. azi am mancat pe la 6. seara. un pic de friptura si 1/2 de cartof. daca ar fi dupa mine as trai cu suc.

dandusa poti sa-l iei si pt imunizare 1/sapt. se da si direct la bb...eu am luat 1/zi cand ma incerca ceva...e super si , uimitor, are gust f bun...

elise avem si noi. stai linistita. la noi e pe duca...nu e nimic grav. da-i in continuare cu betadina sau cu ce dadeai pana acum...stai calma....

quote:
Originally posted by donia

aka, de ce sa ii dai ceai? Un bebe alaptat la san nu are nevoie de nimic altceva, laptele mamei ii acopera toate nevoile. Vezi ca te citeste aelita si iar se face foc si para ... si pe buna dreptate, ceaiul nu are nici o valoare in alimentatia sugarului.

vai ce tare...am ras de mi-au dat lacrimile....

fetelor, super pozitie de alaptat pt bbii care nu scot aerul: ca atunci cand il pui pe umar la batut si el aluneca in jos. pana ajunge cu gura in deptul lui tzitzi. adica paralel cu tine, cu burta pe burta ta. si stati amandoi cam la 45grade, adica greutatea lui sa se sprijine pe tine, sa nu stea in fund...si ragaie, fetelor...ca la balamuc...la inceput se supara ca il intrerupeau ... dar acum stim, cum se inroseste sau se frichjine, o scot pe tzitzi si sus pe umar. mai nou a ragait si cu tzitzi in gura....da asa, de om mare...un scump...si mai nou se trezeste in somn si la fel, daca il ridic ragaie...parfum, va spun...

diana fericita de davidutz 03.12.06
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noi raportam o zi de cosmar.
Nu mai pot.

8 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

yagmur ma bucur mult ca sunteti bine si fara colici. tu cum te descurci? infacolul e exact acelasio lucru ca espumisanul de la noi. doar ca are o pipeta cu care il dai mai usor.

Ai idee, gasesti Infacol si pe la noi??
Ca am avut (primit de afara), dar s-a terminat.

8 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

ruxandra hai ca nici azi nu am reusit...maine dimineata intru devreme si -ti spun ce program avem(depinde de cat doarme noaptea...) si la cat iesim.

Cu rusine, dar nici eu n-am mai iesit; n-am mai fost in stare.
Maine si poimaine il trimit cu ta-su.... asa ca noi poate pe luni ... asta daca mai traim pana atunci.. off, off.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIANOCICA,
mai dar ce flacau mare si frumos aveti...,sa va traiasca,sa cresca mare...Ce frumos doarme el cu tati lui...mai,mai...Cit cintareste acum,ca mie mi se pare grasunel...,bravo

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

ruxandra e exact acelasi lucru. am comparat compozitia...doar ca ei il recomanda in cant mai mari...da-i espumisan 10pic inainte de fiecare masa...noi asa facem de cand s-a terminat infacolul...

poze

Mergi la inceput

dandusa rusine noua dar inca nu ne-am cantarit.sper ca maine cumparam cantarul...multumim pt aprecieri...

poze

Mergi la inceput