Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bulisor, pleaseee...fa ceva cu link-ul ala din primul mesaj...editeaza...ca s-a latit pagina rau de tot si nu putem citi...url scrie cu litere mici si dupa egal pune ghilimele, adik inchide linkul intre ghilimele...vezi ca in mail-ul comun este o explicatie despre cum se pune in link...Pupici....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

offf ce zi... a inceput bine si a continuat obositor. de la 12 si pana la 4 n-a vrut sa puna geana pe geana, am iesit si la plimbare si a urlat de ne-a auzit toata mamaia, noroc ca eram cam singuri si n-am reusit decat sa speriem pescarusi, maidanezi si o specie ciudata de rate... cum am intrat in masina s-a potolit ca prin minune, puiu' lu' mama de schumacher :) asta e, banuiesc ca sunt zile si zile, dar asta cu urlatu' la plimbare m-a terminat, nu intekeg de ce, nu l-am imbracat nici mai gros nici mai subtire decat de obicei, nu am schimbat nimic din rutina de dinainte de iesit..cred ca pur si simplu a avut chef sa ma puna un pic pe jar. si bineinteles ca doarme de la 5 fara ceva, de zici ca a fost cea mai minunata plimbare din viata lui :) sa vedem ce surprize ne rezerva pt seara asta...
la sfatul unei prietene cu fetita de 3 ani, am luat ceai granule milupa, cu fenicul. mi-a zis ca o linistea pe fi-sa si o ajuta sa doarma bine.. pe langa nshpe mii de alte siropele si ceiuturi, merge incercat si asta, sa vedem ce efect are. daca nu merge la motan, il beau eu, orice numa' liniste sa fie si laptele sa curga :)
o sa profit de putinele momente de pace ramase, si ma duc sa stau cu cracii-n sus la televizor. pup!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
ERIC
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bulisor da la mesajul meu replay with quote si copiaza link-ul. Daca vrei sa se numeasca altfel - schimba tu.

Mara mea

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara, fetelor!

Panaa, ai spus ca iei alocatia luna asta si ca iei si retro. Ana este nascuta in noiembrie, nu? Atunci ai de luat doar alocatia pe decembrie, care se ia in ianuarie, ca pe noiembrie nu iei alocatie( se ia alocatie incepand cu luna urmatoare nasterii).
In legatura cu botezul, eu vreau sa-l iau cu mine la restaurant, dar exista un salon mai mic unde-l voi tine. Calin n-are probleme cu muzica daca-i prea tare, chiar ii place, doarme dus.

In legatura cu caciulita, il tin si eu cu ea pe cap din cauza curentului, si azi-noapte l-am culcat cu caciulita, iar la 4 cand i-am dat sa manance era fara, nu-mi venea sa cred cand am vazut, ii atarna doar .Dar ii pusesem o caciulita cam mare si cred ca asta a fost cauza.

Cu colicii, chiar ma gandeam ca nu mai are, a fost cam o sapt cand nu am mai avut treaba cu ei, dar de cateva zile au revenit si la noi, dar vad ca Sab Simplex-ul il calmeaza. Ca sa nu mai spun ca si bratele il calmeaza

Bamboletta, gelul ala ptr dinti(Calgel parca se numeste) la Ana mea n-a avut niciun efect. Stai linistita, mai este pana atunci, si sunt copii carora le apar dintii fara sa aiba dureri(Oana mea de ex), poate ai noroc

De fapt intrasem sa va spun ca i-am dat suc de morcov azi, ptr prima data. Trebuia sa incep cu jum. de lingurita, dar i-am dat cam 1 si jum ca i-a placut.

Si inca ceva: am gasit centura ombilicala ptr bebei de cauciuc , are si o chestie mai tare care se pune peste buric, dar am dat si 30 ron pe ea. Ca sa nu mai spun ca am rugat-o pe verisoara-mea sa se uite prin farmacii ca sa nu mai plec eu de-acasa, si cand mi-a spus ca-i 300mii, am intrat sa citesc iarasi unde mi-a scris Saryta, ma gandeam ca a spus 50 ron si am inteles eu 50mii, am mai tinut-o si p-aia in farmacie ca sa intru eu pe forum .Asta este, macar sa se retraga buricul ca-s stresata rau si la pediatru ajung de-abia miercuri.

Va las ca plange bebe

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAVINIA,
sa stii ca eu nu-mi dau sutienul jos..,pentru ca si la mine este aceiasi problema...,bine,...imi pun unul mai sexy care si ascunde tampoanele de sin mai bine si care este si frumos...si sa stii ca este super...In rest ...,la inceput am intimpinat ceva probleme...,dar am avut rabdare si totul a revenit aproape la normal.Noi in schimb folosim baia foarte des si atunci nu se mai pune problema cu cursul laptelui...,doar ca stam cu urechea ciulita la bebelina care este cam departe de baie...
BAMBO,
ce pozici frumoase ati mai pus...,ce printese frumoase sinteti amindoua...Antonia are ochii albastrii...,sau mi se pare mie?
YAGMUR,
sa-ti traiasca bebelusul,este foarte frumos,mincala-r mama de frumos.
RAMSAN,
v-am vazut si pe voi,sinteti superbi,amindoi,sa va traiasca bebelusul ,sa creasca mare si mumos.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

desire, diana nici nu stiti de noroc a dat peste voi. daca e ca la noi, face asa pt ca trage prea mult prea repede si daca il ridici atunci si il pui pe umar la batut - ragaie! fetelor, e aur curat. a fost mai greu pana s-a obisnuit (primele dati-vreo 2 zile) dar acum e super!!!si ragaie de n-are treaba...

m-am tot chinuit azi sa va citesc - si ati scris ceva- dar nu s-a putut...am avut si vizita de la o viitoare mamica de 39sapt...mi-am adus aminte...am turuit vreo 2 ore...ce bine a fost...ma apuc de si revin. am pus si poze noi...

diana fericita de davidutz 03.12.06
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

yagmur ma bucur mult ca sunteti bine si fara colici. tu cum te descurci? infacolul e exact acelasio lucru ca espumisanul de la noi. doar ca are o pipeta cu care il dai mai usor. am avut din amandoua -aceeasi concentratie de subst de baza(nu mai stiu cum ii zice...), doar ca infacol are gust de porocale. si ei zic sa il dai 0,5ml inainte de fiecare masa si espumisanul 1ml/zi. aceeasi subst. sper ca m-am exprimat bine...

madana pernuta de la sensiblu

elise merge si asta dar f putin ca da dependenta...

panaa of, ma suparati... frumusica foc ana, acum m-am uitat si eu, rusine sa-mi fie...si tu te tii bine...

dandusa ? eu nu cred ca vreau sa mai aud mult timp de-acum....chiar vorbeam cu alexantru aseara...s-ar putea sa astepte mult si bine....

acum ma duc sa citesc si capitolul trecut ca ati scris mai fetelor...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianocica
am pus si poze noi...

poze

ce dorm si tati si bebe...

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

am reusit si eu printr-un noroc chior si absolut accidental sa pun poze in albumul comun!!!! uraaaa!

bebe alexandra

Mergi la inceput

ei da, se mai repeta unele, si ce, e la fel de frumoasa fi-mea si in unele si in celelalte..

bebe alexandra

Mergi la inceput