Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
RUXANDRA,
ce are bb de nu te lasa?Colicii?Baga feonul in functiune , ca eu aseara si dimineata asa am potolit-o.De cum aude zgomotul...,tace...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
dandusa spune:
PANAA,
ce frumoasa este Mara voastra...,prima poza este dementiala,este superba..,,as pooopa-o dar n-am cum...,pup-o tu din partea noastra..
Poze Dandusa
doradora spune:
mai fetelor, nu ma injurati, dar mai bine zile de cosmar decat noptile... pe cuvant ca ma doare cand ma trezesc, si stiu ca o sa stau o ora, si cand in final le termin pe toate si o asez in patut, si incepe sa urle, imi blestem zilele....
cel putin asta e parerea mea
chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
dianocica spune:
ce-nseamna un pic de timp...tot schimb pe la semnatura...acum va las totusi, ma duc sa-mi hranesc odorul...sa nu ne fie de deochi dar parca ne mai lasa burtica...stai sa vedem acum ca asta e showul cel mare...de la 9 la 12, sau, mai nou, de la 10 la 1. tineti pumnii...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
ruxandra_sb spune:
Cred ca da, Dandusa.
Adica sper sa nu fie altceva.
Ba doarme ca disperatul si mananaca o masa da, una ba... ba urla de ore intregi, isi scapa suzeta, n-a dormit de nu stiu cand, e si el capiat si eu.
Si urlaaaaa, urlaaaa...mama da ce forta are.
Si dupa ce ragaie a n a oara, cand a mancat binisor de zic ca-i satul, de obosit e sigur obosit.. zic si eu ca gata, acu o sa fie liniste pana diseara la baie. Ei, ti-ai gasit!
O luam de la capat cu forte proaspete.
Sincer n-am nici un chef sa-i mai facem baie, dar probabil ca nu ma va lasa tati. Oricum cred c-a transpirat o groaza de la atata urlat.
O sa incercam si cu foenul, cum sa nu! Si cum tre sa facem mai exact.. ii dau cu foenul pe burtica? Dezbracat?
Multumesc Dianocica, il trimit acu pe tati la farmacie.
am 8 saptamani si-s turbat
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore
dandusa spune:
RUXANDRA,
nu dezbracat...,il lasi imbracat si pui feonul deasupra burticii si invirtii in ordinea acelor de ceasornic pe burtica.La noi functioneaza ...de cele mai multe ori si adoarme imediat...,pot spune cu mina pe inima ca este dependenta de feon...
De ce ii faci baita asa tirziu?Asa s-a invatat?Sau doar azi...,scuze..,sa nu te superi ca te intreb.
Poze Dandusa
dandusa spune:
RUXANDRA,
cind a facut kk ultima data?Poate ca asta este problema,baga-i un pic de supozitor daca nu a facut de mult kk si poate se calmeaza...Asa s-a intimplat azi la noi...si s-a linistit imediat...
DIANOCICA,
de la 10 la 1 ,probabil ca am sa ma gindesc sigur la tine...,sau poate nu....,poate am sa sforaii...,da de unde?!?
Poze Dandusa
doradora spune:
voi cand puneti supozitorul, cum ii tineti pe bebici? pe burta sau pe laterala?
chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
Donia spune:
Deci avem o grupa de copii care isi tin capul si il intorc ca girofarul ... sau pe aproape.
Si pe mine ma distreaza mutritele lui Cristi, ne uitam la el cand e in somnul REM si chiar am spus ca parca vad un film care se deruleaza rapid, mutritele se schimba un'-doi, acum rade in hohote, acum ii tremura barbita si plange... plus fetele pe care le face cand da cu ochii de noi, zici ca asa aratari n-a mai vazut niciodata un bebelus mic ca el. Si se uita mirat si ne studiaza... e de toata minunea!
Masaj eu inca nu-i fac, nici Roxanei n-am putut sa-i fac cand era asa mica, mi se parea ca nici n-am ce masa... Iar cu gimnastica o sa incep cand o sa fie mai cooperant, ca acum am impresia ca se misca doar cum vrea el, eu n-am sanse sa ii indoi mana sau piciorul. Plin de personalitate, am mai spus eu...
Deocamdata il pun pe burtica sa isi exerseze muschii gatului... sau cefei, mai corect zis. Dar asta doar pe post de exercitiu, ca nu il las sa doarma asa niciodata, si nici pe parti, de altfel, de frica mortii subite a bebelusului. Chestia asta tare mult m-a stresat si cu primul copil, asa incat copiii mei nu au dormit si nu dorm decat pe spate pana cand sunt ei destul de maturi pentru a se intoarce singuri de pe o parte pe alta.
asiza, ma bucur mult ca ati avut parte de o baita placuta. Sa vezi acum ce repede o sa va obisnuiti cu rutina.
O sa pun un link spre pozele cu Cristi. Pe Denis eu deja ti l-am vazut si l-am admirat, e frumusel foc, un baietel tare reusit!
dolores, ai incercat pentru ragait pozitia catelus din pozele Mironei? Ca mie mi se pare ca uneori functioneaza mult mai rapid decat atunci cand il tin pe Cristi pe umarul meu (multumesc, Mirona!)
Si ieri mi-a mai aratat asistenta o pozitie pentru ragait, merge destul de bine si cu ea, e de ajuns uneori sa il pun pe Cristi in pozitia respectiva si nici nu apuc sa il bat pe spate ca deja ragaie.
Deci tii capul copilului cu palma stanga (sau viceversa), copilul fiind intins pe sapte. Cu mana stanga il ridici in fundulet si ii preiei greutatea cu mana dreapta, sustinandu-i fata cu mana cealalta, de fapt cu degetele mainii asezate pe maxilarul bebelusului. Degetele care se ocupa cu sprijinirea maxilarului sunt degetul mare si aratatorul, bine desfacute.
Cu alte cuvinte bebele sta in fundulet, usor aplecat in fata, iar barba ii e sprijinita de mana mamei. Iar cu cealalta mana il bati pe spate, dar mie mi s-a intamplat ca bebe sa ragaie inca dinainte sa incep bataile pe spate.
Ma rog, sper ca am explicat cat de cat clar.
Ideea e ca poate reusesti sa il ajuti pe David sa ragaie mai rapid.
Cu suzeta ai incercat sa il linistesti dupa ce il pui in patut? Ca si Cristi se trezea imediat ce simtea patul, dar acum ii pun suzeta si de multe ori adoarme bustean. Nu mereu, desigur, dar a meritat sa incerc. Pupici si lui Davidutu!
Na, ca ma striga Domnul Personalitate. Vine mamaaaa!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ruxandra_sb spune:
Multumesc Dandusa.
Incercam si leacul asta.
Ora de baie e de obicei in jur de 21,30-22, depinde si de cum s-a trezit/a mancat pe ziua respectiva.
Prefer asa in primul rand ca-si facuse cat de cat un program: ultima masa pe la 22,30-23, apoi inca una pe la 2,30-4 si urmatoarea dimineata.
Program care era uman mai ales pt mine; ma sculam o singura data/noapte.
Plus ca baia i-o face tati si tre sa ajunga si el de la servici..
Ah, de mult tot vroiam sa te felicit ce bine-si tine Crina capul. Si, dupa cate imi dau seama, n-avea 2 luni.
am 8 saptamani si-s turbat
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore