Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

'Neata.
Adameasca ne inscriem noi cand venim in vizita la bunici(eu sunt din Buzau)

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ADAMEASCA ne bagam si noi la petit,asa ca are Ilinca doi pretendenti si amandoi sunt Andrei,ca sa nu se oboseasca mandra sa retina prea multe nume .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Si eu la . Prima.

E frumos foc baiatul lui CRI, intr-adevar.

Hmmm, si cam atat, n-am nimik interesant de zis in dimi asta.

BOGDAN-IOAN, SI FETITEI LUI DANIDANI LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata bucurii!

Mai fetelor eu acum ma trezii sa studiez listele cu zilele de nastere si am constatat ca nu i-am zis LMA Ionicai in 1!Deci:
Ionica(scuze pentru intarziere!)....si mai da-ne vesti despre voi!!!!

Bogdan si fetita de Danidani!

Ileana multumim!Si noi de-abia asteptam sa ne mutam...dar mai e ceva vreme si lucru pana atunci....
Sunt de acord cu tine in ce priveste masa de fructe!Cel mai bine e dimineata(pe la 10) ca dc li se dau fructe seara pot avea crampe peste noapte...si nu-i prea placut....

S-a trezit printul mare....revin!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Tocmai am savurat .

ILEANA, ne inscriem si noi la Ilinca, mai ales ca spre SV trecem prin BZ!
RALU- pt grafic-m-am linistit. A. e peste medie
DIA- daca te plimbi prin Sebastian s-ar putea sa ne fi vazut! Ce carut ai
CRI_ frumos baiat ai
GRACIE- imi place mult Grace. Uite o pt ea de la ARMAND

Eu am un super storcator. Din jumatate de morcov face 60ml de suc, iar din 3 felii de mar tot 60. Eu pun cu tot cu coaja pt ca separa fff bine sucul de coji si acestea raman in recipient, nu intra in suc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Livia, ti-ai prins urechile in explicatiile mele? Hai, ca vreau sa-ti vad mandretea de fata!

Bey, voi va tot petiti intre voi, da' pe noi nu ne peteste nimeni?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

adameasca, dupa ce am citit mesaju' de aseara m-am bagat direct la somn, ca n-am priceput nimik si mi-as fi pierdut noptea in fata computerului cu siguranta. iaca mai incerc acum, daca nu merge...o sa-mi iau meditator!

MAmi de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

ignatica, alessia,va multumim frumos de complimente.
adameasca, nu inteleg de ce tu nu poti sa vezi poza. sunt fete care au reusit...si io am incercat aseara si s-a vazut. si nu ma mai certa ca nu ma pricep la d-astea, unde mai pui ca sunt si blonda!!!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

OANACN acum am vazut si eu poza cu LISA-MARIA, e absolut superba.
ADAMEASCA stiam ca ai fata frumoasa,dar acum dupa ce am vazut si poza din albumul de craciun sunt de-a dreptul fericita ca l-am inscris pe pitic pe lista pretendentilor Ilincai.
ALESSIA pai eu propun sa-i scoatem impreuna la agatat fetite dulci;unul blond,celalalt brunet...ce mai,le dam gata pe toate.
GRIPOceva intentii de plimbareala azi,ca nu ne-am mai vazut de anul trecut ?

Chiar ca e slaba activitate azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CRI, pai nu prea as iesi ca sunt racita, iar VIO mi-a propus o iesire la munte in week-end, asa ca mai bine stau si azi in casa, ca sa-mi priasca muntele. Dar saptamana viitoare oricum e mai cald, si ne vedem sigur. Promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Alessia, carutzul nostru e asa cum are multa lume de pe aici argintiu cu portocaliu.
Inni, poti sa actualizezi si la noi listuta ca am avut Apgar 10 nu ma pot abtine sa nu zic... Multam mult.

Ma duc sa mai caut haine, ca am umblat ieri toata ziua si n-am gasit nimic pt botez. sper sa am bafta azi, ca de nu maine ma duc in capot la botez

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput