Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omy spune:

Vad ca deja ati inceput diversificarea. Bebele meu are 4 luni si papa numai tziti. Luni mergem si noi la pediatru sa ne sfatuim cum sa incepem divesificarea. Voi cu ce ati inceput prima data?
Daca alaptez, pot sa beau cafea fara cofeina?

Omy - mami lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Eloise eu stiu ca tintura de propolis se ia astfel: 30 picaturi intr-un pahar cu apa calda.Pt. dureri de stomac, tratarea ulcerului gastro-duodenal: 40 pic./100ml lapte cald/zilnic pe stomacul gol(asta pt. ca stiam ca ai avut probleme cu stomacul).SANATATE.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, si acuma zici ca esti din Buzau?
Vai, ce de pretendenti are fi-mea, ma duc sa-i scot carnetul de bal si rochia de gala. Sau sa-l anunt pe tac-su mai intai?

Livia, imi pare rau ca mai mult te-am ametit. Sorry. Io chiar n-am vazut poza, da' mai incerc.

Alessia, ce storcator ai?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Azi Dudu s-a trezit cu chef de gimnastica (pacat ca sunt singura acasa si nu pot face pozici sa va arat). Ieri am exersat ridicarea in fundulet(sustinut de mine); azi dupa ce l-am asezat in "scoica", odata il vad ca se sprijina de mainile mele (eu doar il tineam de maini, ca sa nu si le bage in gurita, nu aveam intentia sa il ridic), isi trage umerii in fata si isi ridica capusorul inspre inainte. A facut de cateva ori exercitiul asta, de unde am tras concluzia ca a inceput sa ii placa; mai greu a fost pana s-a prins cum se face (a fost nevoie sa ii arat doar de cateva ori, cred ca pana acum nu stia ca poate face asta). Mai ramane sa ne reuseasca aceeasi figura, dar din pozitie orizontala.

Am si eu o intrebare: cand introducem suculetul, incepem cu mar sau cu morcov? Mie pediatra mi-a zis sa incep cu mar, dar vad ca majoritatea dintre voi au inceput cu morcov.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ILEANA- storcator de fructe MOULINEX
DIA- imi trimiti o foto cu tine? Las' ca intru la semnatura poate gasesc. Spor la cumparaturi
ADRIANA- bravo- vezi, pana la urma tu trebuia sa-l stimulezi. Am inceput cu sucul de morcov pt ca e mai rau ca gust dect cel de mere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sa va zic si eu despre Nicolas: nu vrea sa se ridice in fundulet cand il tin de manute....ci doar in picioare!
Iar cand il sustin de sub axile sa stea sezand sta f bine...isi mai lasa capul in piept cand oboseste...e tare haios!
Pe burta se enerveaza si nu sta mai mult de 2-3 minute!Urla....
Dar cat sta se sprijina pe manute si-si ridica capul si privirea.
Daca il pun in sezut , sprijinit de perne, se arcuieste(se sprijina in cap si in picioare) si gata cu statul cuminte....
Dar sunt necajita ca nu da nici un semn ca s-ar intoarce(ca vrea sa se intoarca) de pe spate pe o parte...sau de pe burta pe o parte....

Ah, si mai avem un bai: am schimbat scutecele Pampers si acum folosim Libero.....Dar nu sunt ok ca s-a iritat saracutul tare de la ele in zona inghinala(unde vine elasticul)... asa ca trecem iarasi la Pampers(chiar daca mai mult pisu si kk va fi pe haine decat in ele...)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Adriana mie tot cu mar mi-a zis sa incep si la 10 dim. sa-i dau pt. ca eventualele probleme sa apara ziua si nu noaptea ca e mai rau.

In leg. cu imbracatul, eu il tin pe David intr-un body cu maneca lunga si pantalonasi cu picior dar si sosete ca are tot timpul picioarele reci. Deoarece am multe costumase (primite cadou) formate din 2 piese, il mai imbrac in body tip maieu (ca sa nu ramana cu spatele gol la cat se frichineste) si costumasul pe deasupra, asta la 22-23 gr. in casa.

Eu sunt suparata ca de revelion nashul meu era racit si am dat nas in nas cu el doar la intrare si la iesire cand ne-am pupacit si am luat si eu de la el, cred ca e gripa in toata regula, ma dor muschii, capul, ochii, gatul si am frisoane, n-am febra, nasul e ok. Am luat ieri oscilococcinum si eu si David, acuma sper sa n-o dau si eu mai departe. Intrebare: cine a luat oscilococcinum, e interzisa cafeaua si pasta de dinti, cum se procedeaza de obicei la produsele homeopate??? Eu le-am folosit...
Ideea este ca ma simt mai bine ca ieri, sper sa-mi treaca...

Mi-am adus aminte de o faza faina de revelion: fata nasilor nostri care are 5 ani asculta cum vb. noi, femeile despre alaptat si la un moment dat intreaba pe maica-sa: "mami, iti mai aduci aminte cand eram eu mica si papam laptic de la tine cand erai tu vaca??? ", ea stia ca doar vaca da lapte... a fost super faza mai ales ca era toata casa plina de invitati...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

DiaB,Alessia si eu stau chiar langa parcul Sebastian. Ne putem intalni cu cea mai mare mare placere. Eu spatamana asta nu prea am iesit si cred ca nici saptamana viitoare; vin bunici de la Cta ca doar e botezul, asa ca profit si ii mai trimit pe ei cu bebe prin parc. Dar dupa botez a voastra sunt!!!

Grace pup o papusica dulce!

Mai citesc si revin!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Alessia, DiaB noi avem un carucior albastru marin, este de la Chicco , mostenire de la nepoata mea...si il plimb in landou..ma uit si eu la poze sa vad daca va recunosc!!!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DIANA- ti-am vazut dulcica. Abia astept sa i-o prezint lui A.
Pe tine nu te-am reperat.
SIMONA- ti-am vazut baietelul.. Ce zici, ii scoatem la agatat?

Mergi la inceput