Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Adriana mica spune:
Buna seara,
Ignatica, multumesc pt sfat. Totodata, multumesc tuturor celorlate mamici pt sustinere. Am inceput sa fac cu Dudu exercitii si parca-parca incep sa se vada si ceva rezultate: il sustin eu cu manuta pana la 45 de grade, dupa care se vede clar ca isi recapata stabilitatea si chiar se forteaza sa se ridice.
De 2 zile Dudu mananca foarte bine, adica 21-23 de masuri Humana pe zi. Beatrix, noi pana acum ii dadeam laptele mai diluat decat scrie pe cutie (ca sa prevenim constipatia), si lui Dudu ii placea, crestea in grafic. In ultimele 2 saptamani insa, a mancat foarte putin (semn ca nu ii mai placea asa diluat, cred), fapt pt care de 2 zile, la sfatul pediatrei si al fetelor, am inceput sa ii pregatim laptele conform concentratiei recomandate pe cutie.
Cri, marul nu se da cu coaja datorita faptului ca acolo se inmagazineaza substantele toxice cu care a fost stropit. Tatal meu a fost inginer agronom, si, intrucat stia cat de mult se trateaza, nu ma lasa sa mananc merele cu coaja pana dupa Anul Nou cand se mai atenua efectul substantelor(si nu mai eram de mult bebelus). Capraru chiar sugereaza oparirea merelor, dar parca nici o abordare excesiv de grijulie nu este de dorit.
Conform graficului dat de Ralucutza, suntem la maxim atat la greutate cat si la inaltime.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
roxanae spune:
Anul nou sa va aduca tot ce va doriti, multa sanatate si fericire alaturi de piticii si sotii vostri!
Nu am apucat sa citesc tot din urma o sa incerc cand o sa am mai mult timp.
La noi sfarsitul de an nu a fost tocmai fericit.Diana a facut pojar care s-a complicat cu o pneumonie.Acum este spre vindecare dar a ramas cu o tuse tare stresanta.
Pitica este bine - are 7,1kg la 3,5 luni dar nu prea mananca.Pe zi suge in jur de 550-600 ml pe zi( uneori 700, dar foarte rar) si nu am cantarul stricat.Nu stiu cu ce se ingrasa - cu aer cred.Ar trebui sa-mi fac griji!?
Eu am inceput serviciu, adica 2 ore seara de la 5 la 7 si este tare bine.Cu timpul stau mai rau simt ca nu-mi ajung cele 24 de ore/zi.
Va pup si ma duc la recuperare.
O SEARA BUNA!
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
pufymic spune:
Intentionam sa va zic si eu de mere ca in coaja se inmagazineaza pesticidele si restul subst. cu care sunt stropite, dar vad ca mi-a luat-o Adriana inainte.Deci cel mai sigur e sa le spalam si apoi sa le decojim!(mai bine vitamine mai putine decat pesticide multe.....
Eu voi intra mai mult sa citesc(deci sa stiti ca n-am disparut de tot de pe radar, fiindca incepem alergatura cu amenajarea apartamentului.....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
tasia spune:
'Neata eu n-am somn....Fabi a avut chef de vorba la 5 dupa ce a papat si de atunci bantui pe aici
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
cri19 spune:
TASIA si al meu pitic mi-a dat trezirea de ceva vreme ca murea de foame,dormea de aseara de la 8.
putzuruca spune:
Neatza,
nu e gata? Atunci pun acum la facut.
Noi ne-am trezit de la 6. Deea adoarme seara devreme si apoi ma chinui s-o trezesc la baie, iar in baie mai mult motaie, apoi papa si somn. Mai mananca la 3 si la 6 e satula de somn. Dar m-am obisnuit cu programul asta ca reusesc si eu sa dorm vreo 7 ore pe noapte.
In Capraru scrie sa dai sucul de fructe la a doua sau a 4-a masa. Eu il dau la a4-a masa, adica pe la 15-16. Asta pt ca mai tarziu la mesele astea va manca piureul de fructe.
Cri, o inscriu pe Deea pe lista de intalniri a lui Roberto.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
cri19 spune:
PUTZURUCA sa stii ca DEEA e prima pe lista, asa ca va avea prioritate .Abia astept sa vina primavara ca sa ne putem intalni la o plimbarica de bebei.
cri19 spune:
Fetelor tre' sa va anunt o mare realizare pt. noi:a adormit singur puiul meu in patut .E pentru prima oara de cand l-am nascut.Poate am noroc si o sa devina un obicei,ca deja imi rupea spatele cu plimbatul in brate cate juma' de ora pana adormea.
PUTZURUCA eu cred ca zic pas la cafea si ma duc sa mai dorm si eu putin ca Andrei mi-a dat trezirea de la 5 dimineata.
adameasca spune:
'neatza!
Luk iar tusesteeeee . M-am saturat de tuse. A inceput din senin. Cred ca pana la vara cand om merge la mare asa o ducem.... L-am pazit juma de noapte, l-am luat cu mine in pat sa nu tuseasca in capul fetii si s-a dus somnul meu...
Din experienta proprie v-as sfatui sa le dati fructele totusi la a doua masa. Pentru ca pe parcursul diversificarii o sa apara si iaurtul. Si e mai bun iaurtul dupa amiaza, e mai putin agresiv ptr stomac decat fructele. Cand o sa bagati mai multe fructe poate or sa apara uneori si dureri de burtica si mai bine se vaita de burta peste zi, dc papa fructele mai dimineata, decat pe seara dc papa fructele dupa amiaza. Zic si eu din propria experienta, nu va zic sa faceti ca mine, voi faceti cum simtiti ca e mai bine...
Pufy, spor la amenajari si sa va ajute dzeu sa va mutati cat mai repede la casa voastra!
Fi-mea puturoasa vrea in fund. Dc o tinem la 45 grade ea se ridica in fund, se balangane si apoi cade pe-o parte.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Livia, ti-ai prins urechile in explicatiile mele? Hai, ca vreau sa-ti vad mandretea de fata!
Bey, voi va tot petiti intre voi, da' pe noi nu ne peteste nimeni?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...