Ce stiti despre Wizzair?
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Mama a zburat ieri (in prima zi) si a zis ca a fost ok. Noi am platit 28 lire numai dus (pentru ca numai dus aveam nevoie) si a zis ca in afara de dezavantajele aeroportului Baneasa nu au existat altele. Bine, avionul a plecat cu o ora intarziere de pe Luton, a aterizat pe Baneasa unde mai aterizasera vreo patru avioane in acelas timp, la control pasapoarte era un singur nene (va dati seama ce coada imensa) si toate bagajele de la cele patru zboruri erau puse pe aceeasi banda la iesire deci era o adevarata provocare sa-l gasesti pe al tau. In rest zborul a fost ok, nimic iesit din comun.
Legat de bagaje de mana, este voie inca, insa lichidele sau cosmeticele trebuiesc puse intr-o pungutza transparenta si nu mai mult de 100ml cantitatea. (deci nu poti lua suc sau apa). Mama a avut bagaj de mana o jucarie mare pt nepoata mea deci se poate. Wizzair are limita de 10kg la bagaj de mana deci cred eu ca scaunul de masina poate fi bagaj de mana daca e suficient de mic sa incapa in compartimentul de deasupra capului.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
zuzunaki spune:
Luna,
multumim de impresii
Intr-adevar,asa este cu bagajul de mana.Am vorbit aseara cu o operatoare tareee draguta si mi-a confirmat acest lucru.Bagaj de mana nu voi avea ca ii am pe cei 2 teroristi,doar un rucsac cu biberoane si ceva gustari pt pici.Stiu ca e permis daca se calatoreste cu infant.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
Annnca spune:
Doamne am ramas cu gura cascata..ce ieftine sunt !!
Eu plec in 7 februarie pana in Ro,dar am facut prostia sa imi iau deja bilet la BlueAir si m'a costat 210,numai dus!!!!
Acum imi vine sa
Dar cand ma intorc,o sa vin cu alta firma.Ma ajutati si pe mine va rog...cu lamuriri..cat e R0-Spania de 1 aprilie..va rog !! ca nu ma descurc !!
louisea spune:
Dar de ce ti-ai luat numai dus si nu dus-intors? Eu una stiam ca numai un drum uneori ajunge la acelasi pret ca returul, cateodata is si mai scumpe..
carla28 spune:
louisea, nu neaparat, sunt companii care au tarife numai dus si altele dus-intors, iar altele si-si.
In ultimul timp, marea majoritate a companiilor ofera spre vanzare bilete one way, mai ales pentru Europa, tocmai pentru ca oamenii au posibilitatea sa aleaga.
Ce spuneai tu, este valabil pentru zborurile transatlantice.
Oricum, tariful depinde de disponibilitatea locurilor si de momentul cumpararii( cu cat timp inainte de data calatoriei).
Carla
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)
anda141 spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Doamne am ramas cu gura cascata..ce ieftine sunt !!
Eu plec in 7 februarie pana in Ro,dar am facut prostia sa imi iau deja bilet la BlueAir si m'a costat 210,numai dus!!!!
Acum imi vine sa
Dar cand ma intorc,o sa vin cu alta firma.Ma ajutati si pe mine va rog...cu lamuriri..cat e R0-Spania de 1 aprilie..va rog !! ca nu ma descurc !!
Never say never !
Intra pe site si fa-ti rezervarea sau suna direct la ei in Romania.Tot pe site vei gasi nr. de telefon.
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Gabitza P. spune:
Am ajuns acasa cu bine! Mi-a placut chiar mai mult decat cu BA-ul!!!!
Este mult mai usor pentru mine sa merg pana in Luton si zborul a fost placut, multe locuri libere.Intarziere de doar vreo 10 minute.
Numai pe Baneasa domnii au inceput sa puna intrebari stupide din exces de zel: "ce viza aveti , pana cand era valabila viza?"(asta cu pasaportul in fata) cu toate ca nu conteaza din moment ce am intrat in UE .Ma rog, nu le dati atentie...
Am fost foarte multumita! INCREDIBIL!
Letitia1 spune:
Gabitza bine ai revenit. Ma bucur ca totul a fost bine. Si pe mine ma avantajeaza fantastic Luton-ul, in schimb nu ma avantajeaza Baneasa. Eu de obicei luam bilet London-Iasi cu taromul. In otopeni schimbam avionul (nu ieseam din aeroport ci coboram la subsol unde erau zborurile domestice)si ajungeam la Iasi in coditii spercivilizate.
Despre ce fel de viza va intrebau la Baneasa? Viza de intrat in Ro? S-au tacanit astia de cind au intrat in Europa? Eu am pasaport britanic si ma intrebam daca acuma mai nou imi trebuie viza de Ro?
Bebe Beca spune:
Noi am vrut sa mergem la Barcelona cu ei, doar ca au un program de zbor total neadecvat pentru noi.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Si eu am venit de la Londra in 24 ianuarie. Am gasit cu 2.99 euro biletul + taxe de aeroport dar cu citeva zile inainte gasisem pentru data de 27 ianuarie cu 0 euro+ taxe. Asta a fost pretul de fapt pina in Budapesta ca eu merg de la Bordeaux cu o alta companie low cost (easyjet) spre Londra si de acolo spre Budapesta ca cel spre Bucuresti pleaca prea devreme
Am circulat cu citeva companii low cost si sincer nu vad diferenta intre ele si AirFrance, TAROM sau KLM (cu astea am mai zburat)
Doar faptul ca nu iti dau mincare in avion gratuita...
Pai daca chiar iti e foame poti sa socotesti ca ai platit ieftin biletul si iti permiti sa mai dai 5 euro pe un sandwici nu-i asa?
M-am uitat si eu pentru luna aprilie sunt mult mai scumpe. Iar in lunile de vara... nu mai vorbim