Ce stiti despre Wizzair?
Am aflat ca de la 15 ianuarie Wizzair zboara pe ruta Londra Luton - Buc Baneasa, iar preturile pot fi semnificativ mai ieftine decat la ceea ce zboara in prezent intre Londra si Bucuresti (adica, BA si Tarom).
Ati zburat vreodata cu ei? Ce comentarii aveti?
Multumesc!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Raspunsuri
scarmanus spune:
Parintii mei au calatorit pe ruta Budapest-Roma si nu s-au plans de nimic. Fara intarziere, pret fara egal, evident fara masa. As calatori si eu sa avem pe ruta Cipru-orice cu ei.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Luna1 spune:
Mama va zbura cu ei exact pe 15 ian asa ca daca te mai intereseaza atunci o voi intreba si imi va spune cum e. Probabil la fel ca si Ryanair, f ieftini, fara locuri desemnate, fara masa insa pe astfel de distante nici nu-mi trebuie si asa calatoresc si eu mai ieftin. Ce sa spun, am vazut atatea locuri cu Ryanair incat imi doresc sa fie romanii mai informati sa calatoareasca. E extraordinar de ieftin si cand i-am zis unei prietene a zis ca glumesc, nu auzise de ei. Si de pe 15 ian zboara in mai multe orase cu plecare din Bucuresti asa ca pe cai romani la vizitat Europa.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 7 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
belle_vue spune:
Luna, de unde ai informatiile despre Ryanair, ca pe pagina lor de web nu apare Bucurestiul ca destinatie noua in 2007 ...
deya spune:
si eu am zburat k wizzair anu trecut in mai pana in belgia.a fost destul de ok o mica intarziere la dus si unde mai pui k mi-au rupt o emblema de la valiza la transport am trecut peste k na ma rog....se mai intampla.
in rest inca lucru deranjant a fost faptu k un grup de francezi a inceput sa se manifeste zogmotos dupa ce au luat catvea beri la bord radeau tare si mai si cantau in timp ce aproapte toata lumea incerca sa se odihesca(stiu k mi-am ridicat cpau si nu imi venea s cred cata lume statea k ochii inchisi in liniste altii citeau)
stewardese ff dragutze si amabile
va pup
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by belle_vue
Luna, de unde ai informatiile despre Ryanair, ca pe pagina lor de web nu apare Bucurestiul ca destinatie noua in 2007 ...
Ma refeream la ei ca si conditii de zbor, din pacate nu zboara la Bucuresti inca, imi cer scuze daca asa am lasat sa inteleaga. Insa wizzair e f ieftin, in jur de 50 lire dus-intors cu taxe incluse (Londra-Bucuresti).
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Maiotra
spre Torino au curse? Stiti vreun pret aproximativ?
Au la Roma.
Uite aici mai multe detalii:
http://www.wizzair.com/default.asp
Luna1 spune:
Acum i-am luat eu mamei pe 15 ian cu 3,99 lire fara taxe. (adica cu tot cu taxe cam 30 lire) in conditiile in care British airways e cam 250 lire.
Carmi spune:
Noi ne-am luat ieri bilete, 2 adulti plus un infant, Dortmund-Bucuresti-Dortmund, 171 de euroi, taxe incluse. Sotul meu a zburat anul trecut cu ei, din Germania in Polonia si inapoi, zboruri ok.
Pentru cine e interesat de curse Romania-Germania (Köln), din 15 martie va zbura ´Germanwings´, sunt ok, noi mergem cu ei in Italia, de obicei.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video