Ce stiti despre Wizzair?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Gabitzastai linistita ca nu mori de prabuseala, in cel mai rau caz mori de foame pentru ca aia nu-ti dau mincare in avion. Drum bun si te asteptam cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Credeti ca daca se depaseste termenul de sedere de 3 luni va fi o problema la aeroport? In cazul in care se calatoreste cu pasaportul...
Sau e mai sigur cu buletinul?

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

O sa incerc sa va scriu de cum ajung acasa.
Drum bun tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

tyaa,
in UE, poti calatori cu cartea de identitate, dar la fel de bine si cu pasaportul oricum nu se mai puna stampila in pasaport si nici nu se mai implementeaza in calculatoare cand ai plecat, cand ai venit, etc.
ei pot sa stie doar de la tine, iar cand vii acasa, ca si cetatean roman, nu au dreptul sa iti faca nimic, adio interidctie, spaga la politia de frontiera, indiferent in ce tara ar fi ea.

poti sa calatoresti linistita
Carla

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Carla28, multumesc frumos.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

As avea si eu o intrebare, cu ce aeroport opereaza in Spania?Este cel principal din Barcelona, El Prat, sau altul mai micut?Pe site am cautat , dar nu am gasit.
Multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

asta vroiam si eu sa intreb, unde e aeroportul unde te lasa fata de oras si ca mijloace de transport exista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Azi am rezervat(cumparat de fapt)bilete cu Wizz pt Romania,dar din Dortmund(desi e cam departe de noi)la un pret total de 113 e:eu,bb Sofi si Bubu.Dus-intors.
Am si eu o intrebare:pe site-ul lor scrie ca e voie doar cu carut,scaunelul de masina nefiind permis in avion.Dar eu fiind cu 2 mici(Sofia va avea atunci cand zburam 8 luni iar Bubu 2 ani),imi vor da oare voie cu ambele?Mai ales ca in Ro nici nu concep sa circul fara scaunelul de masina!Ufff...

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

Azi am rezervat(cumparat de fapt)bilete cu Wizz pt Romania,dar din Dortmund(desi e cam departe de noi)la un pret total de 113 e:eu,bb Sofi si Bubu.Dus-intors.
Am si eu o intrebare:pe site-ul lor scrie ca e voie doar cu carut,scaunelul de masina nefiind permis in avion.Dar eu fiind cu 2 mici(Sofia va avea atunci cand zburam 8 luni iar Bubu 2 ani),imi vor da oare voie cu ambele?Mai ales ca in Ro nici nu concep sa circul fara scaunelul de masina!Ufff...

Incearca sa le dai un telefon. Cred ca au chiar numar pentru Romania.
Lista o gasesti aici: http://www.wizzair.com/about_us/contact_us/
Nu stiu daca se aplica in functie de tara, dar ma gandesc ca ar putea intra la bagaje de mana (noi avem voie sa luam pana la 10 kg bagaje de mana si 20 in cala avionului).Cel mai bine este sa dai un telefon sa le explici situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

gabita,
multumesc frumos.am incercat si suna numai ocupat,dar o sa mai incerc.stiu ca dupa ultimele norme impuse nu se mai accepta bagajul de mana,asa e?

Mergi la inceput