Ce stiti despre Wizzair?
Raspunsuri - Pagina 3
lau10 spune:
Fetelor
tocmai am obtinut un quote pe internet pe pagina web de la wizzair si mi-a iesit pentru aprilie pentru 3 persoane dus-intor Londra Bucuresti 493 lire. Deci, va rog, spuneti-mi si mie unde ati gasit voi zboruri cu ei pentru 50 de lire!!
Ar fi extraordinar daca ar fi asa de ieftin...
Letitia1 spune:
Laura si eu ma gindesc ca nu poate fi adevarat. Barbata-miu-mi zicea ca precis lipsesc ceva taxe de aeroport din pretul respectiv. Pretul tau mi se pare mult mai realist. Sa vedem ce mai zic fetele care au folosit respectiva companie.
carla28 spune:
salutari!
imi permit sa va raspund, deorece eu lucrez in domeniu. Aceste companii, functioneaza dupa principiul low cost, ceea ce inseamna atat avantaje cat si dezavantaje:
Avantaje:- preturi mult mai mici fata de companiile clasice-dar si asta cu 2 conditii:rezervarea facuta cu mult din inainte si sa existe locuri disponibile in momentul rezervarii si asa o lamuresc si pe lau10.
Dezavantaje:- opereaza pe aeroporturile mai mici, care sunt la o distanta semnificativa de marile orase
- o data facuta rezervarea si cumparat biletul, orice modificare costa
- fara servicii la bord
- zboruri pe distante scurte, deci Toronto nu va fi in graba, low cost
Dar ceea ce este cel mai important din punct de vedere safety sunt ok.
Referitor la bagaje, nu compania este de vina, deoarece se plateste acest serviciu pe fiecare aeroport iar cei care le manevreaza sunt muncitorii, carora sa zicem nu le prea pasa.
Este indicat sa fie inchise bagajele, sa aiba o eticheta cu numele, adresa si telefonul posesorului.
Daca mai aveti nelamuriri, intrebati-ma va raspund cu placere.
Carla
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)
marioan spune:
Buna, eu tocmai am achizitionat 4 bilete pt Roma in februarie cu numai 662ron. Pe net era un pic mai ieftin dar pentru ca nu am avut incredere sa platesc cu cardul pe net am facut rezervarea prin telefon si m-au taxat cu 18 ron in plus si am facut plata direct cu cash la OTP.
Oricum e un pret tare bun si de abia astept sa plec.
Natasa spune:
AM si eu o prietena in Anglia care va veni acasa in martie si si-a luat deja bilet cu 50 de lire (dus-intors)
lau10 spune:
Natasa, te rog mult de tot intreab-o pe prietena ta unde a gasit cu 50 de lire ca ma intereseaza foarte tare. Eu am cautat peste tot pe internet pentru bilete ieftine si chiar si acele zboruri la ore tarzii sau ma rog, incomode, erau in jur de 120 de lire pe persoana.
Multumesc mult
Gabitza P. spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
La 50 de lire dus-intors e prea frumos sa fie adevarat!!!!
Gabitzaasta e pretul cu tot cu taxe de aeroport etc? Chiar ca e prea frumos sa fie adevarat. Te rog sa-mi scrii cum a fost si cit te-a costat exact drumul. Succes si drum bun.
Exact atat! INSA PRETURILE NU SUNT STANDARD!
Cu ca planificati mai din timp (noi am facut rezervarea prin in Dec la inceput))si in functie de numarul locurilor libere scade pretul biletului. Normal pretul era ceva de genul 3.40 dar puls taxe , dus-intors a fost 47 de lire.
INCA nu am zburat cu ei, mi-e teama, dar o colega a fost in vacanta in Bulgaria cu ei si spune ca a fost super OK. Inca ceva: nu primesti mancare, evident!
O sa vin cu impresii daca nu cade avionul.Am citit pe undeva ca au culoar mai jos de zbor si ca te cam zgaltaie
Ajungem pe Baneasa, orele de zbor sunt bune, numai dupa-amiaza.
Pentru noi este avantajos din toate punctele de vedere. Stau in NW Londrei si ca sa ajung la Heathrow schimb 2 metrouri cu bagaje si-mi ia peste o ora sa ajung.
Asa cu trenul la Luton Airport calatoria dureaza 38 de minute si costa 7.40lire.
Totusi, prea frumos sa fie adevarat! Vedem, mai e putin. Daca auziti de un avion de la Wizz cazut pe 17 sa stiti ca exista o mica sansa sa fi fost in el, dar nu va faceti probleme sunt cu sufletul pereche si o sa-mi tina de urat la Doamne-Doamne.
Gabitza P. spune:
quote:
Originally posted by lau10
Natasa, te rog mult de tot intreab-o pe prietena ta unde a gasit cu 50 de lire ca ma intereseaza foarte tare. Eu am cautat peste tot pe internet pentru bilete ieftine si chiar si acele zboruri la ore tarzii sau ma rog, incomode, erau in jur de 120 de lire pe persoana.
Multumesc mult
laura
Laura, am incercat acum pt. iulie. Nu erau la 3.40 la cat am luat noi, dar am gasit la 19 si cu tot cu taxe, dus-intors sa spun ca ajunge la max.100, dar eu tot as lua sincer.Depinde de noroc, nu sunt preturi standard, dar se vede clar ca sunt diferite in fiecare zi.
anda141 spune:
Gabita, steptam impresii ca si eu am emotii cu ei. Imi place de tine ca ai simtul umorului. lasa ca s-au prabusit ale unor super mari companii, asa ca nu e asta un criteriu, Daca e sa se intample, se intampla sa mori si pe jos sau cu cea mai mai tare comanie de zbor. Glumeam cu cineva ca daca se prabuseste avionul asta, fiind mai mic si mai usor, mori mai greu, ca una e sa se cada o sticla de sticla si una e sa cada una de palstic. Sau ai sanse sa scapi.
Noua ne-au dat niste ore de zbor numai noaptea. Orele ni le-a spus ultima data, dar asta este.
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
lau10 spune:
Fetelor, m-am lamurit acum!! Pe mine de aia ma costa foarte mult pentru ca eu vreau sa ma duc acasa de Pasti si chiar in perioada aia preturile sunt foarte mari. Am incercat acum de ex pentru martie si este 66 de lire de persoana cu tot cu taxe. Deci se merita din plin!!! Si sa nu va fie frica de nu stiu ce nenorocire, ca am zburat cu multe companii de care nici nu auzisem si au fost zborurile mai bune decat cu BA sau Tarom.
Asta e, imi pare rau ca numai de Pasti ma pot duce acasa , as fi salvat foarte multi bani.
Dar sunt foarte fericita ca avem acum si variante ieftine. Am sa ma duc foarte des acasa in conditiile astea.
Drum bun!