In Italia (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Idora spune:
Mi-am dat seama ca unele sunt mai exagerate, valabil si daca ar fi fost facut despre romani.Cand aterizeaza avionul nu mi-am dat seama de ce arata semnele alea ca si cum ar striga dar mi s-a zis ca ei aplauda de fiecare data cand aterizeaza
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
nasuc spune:
Fetelor din Italia,
Anul asta vrem sa facem o escala in Italia (venim la Milano si de acolo mergem in RO) la Bibione sau Lido de Jesolo si sunt putin dezorientata. O sa radeti, dar eu am cumparat biletele de avion inainte de a avea o rezervare la hotel la mare. Puteti voi sa ma ajutati cu recomandari pentru hotel? Pe internet gasesc eu multe, dar nu m-as arunca asa pe neve.
Merci mult de tot pentru orice info!
crista-s spune:
Erau niste discutii chiar despre Bibione .. da cautare .. si mai sunt 2 discutii vacanta in italia 1 si 2 si acolo tot despre litoralul asta se vorbeste iar fetele au spus in ce hoteluri au fost cazate si de care au fost multumite ... in general sunt toate la fel cite stele spun atitea au ... ca mai poti lua o mica plasa sa fie camera urita ... te duci cu gura mare ca nu e ca in poza pe care ai vazut-o pe net si ti-o schimba ... acum depinde cit de bandit e propietarul
Idora spune:
Mie chiar el mi-a zis ca italienii apaluda atunci cand aterizeaza, habar n-aveam.Eu pe romani nu i-am vazut sa aplaude!!
poze
Liseberg-Göteborg
Idora spune:
Eu in calatoriile cu avionul am intalnit doar olandezi, austrieci sau suedezi si romani bineinteles dar nu pana in Suedia.Ce am observat e ca stau ca mutii, te apuca plictiseala dar cand mai sunt si romani parca se mai inveseleste atmosferaCel putin cu suedezii (o spun din proprie experienta)e groaznic sa calatoresti, sunt lipsiti de sare si piper, nu converseaza unul cu celalalt,exceptie fac atunci cand sunt "drunk" ambele sexe, asta-i ceva normal in weekenduri la ei!!
poze
Liseberg-Göteborg
crista-s spune:
eu cel mai des am zburat cu taromul plin de romani spre state ..e drept ca au trecut ceva ani si mai la inceputuri aplaudau de zor .... acum s-au mai obinuit cu avionul si s-au lasat de acest soprt.... doar ca era avionul tare murdar.. la baie el putin era jale parca niciunul nu nimerea wc-ul ... n-am vazut asa ceva nicaieri .... offfffffff
eu n.am nimerit asa lume vesela, poate pt ca era drumul lung, poate pt ca erau multi mai batrini carora le era frica sau aveau emotii sa isi vada copii/nepotii dupa multi ani ...
Idora spune:
Pai italienii de ce mai aplauda??Poate de bucurie ca au ajuns cu bine la destinatie??
Te cred in legatura cu wc-urile (dar poate se clatina avionul prea tare si nu nimereau gaura wc-ului, le caut si eu o scuza acum) dar sigur de-atunci s-au mai civilizat si romanii ca nici la budele comune nu mai vezi mizerie acum dar in schimb la suedezi am vazut si era jaleHai noi ca noi, ca am crescut in comunism dar de la unii care se pretind civilizati...aveam pretentii mai multe.
poze
Liseberg-Göteborg
crista-s spune:
aplaudau probabil de bucurie ca nu e IAR greva si a zburat avionul ( ca astia au mare nebunie cu grevele .. cind iti e lumea mai draga ramai pe jos )
Cu suedezii m-ai lasat cu gura cascata ca la dentist .. eu credeam ca pe acolo maninci de pe jos de curat ce e ...na ca se intimpla si pe la case mai mari
hai odata la siciliutza ca trece vara ...
Idora spune:
Asa credeam si eu pana am ajuns acolo, in Suedia.Am ramas socata, ca si eu aveam alta parereNu zic mai multe, ca n-am chef de scandaluri aici pe forum, ca n-ar fi prima data.O sa-ti spun in particular(e-mail) daca vrei sa stii mai multe.
Las' ca vin si la Siciliutza, dar intai sa vina sicilianu' aici si o sa vedem dupa aiadar trebuie sa rezolve sa stam fara "la famiglia",vrea si el asta, nu-i problemaDeocamdata, nu mai am rabdare, sa vina o dataM-am mai ingrasat din iarna, vreo 3 kile dar parca mi s-au pus toate pe burtasi as vrea sa mai dau jos din burta pana vine dar mi-e cam lene si nici nu stiu exact ce exercitii sa fac ca sa fie efectul mai rapid.
poze
Liseberg-Göteborg