Viata in Germania (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Nici eu nu stiu nimic despre inchiderea scolilor si gradinitelor din München pt vineri.Am inteles doar ca masura asta a fost luat doar pt azi dupamasa.
Ooana,poate trece pana maine urgia si reusesti sa pleci.Oricum, inarmeaza-te cu rabdare ca vor fi sigur intarzieri.Bafta, sa ajungi cu bine!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Nici eu nu stiu nimic despre inchiderea scolilor si gradinitelor din München pt vineri.Am inteles doar ca masura asta a fost luat doar pt azi dupamasa.

Christian citeste acum pe teletext si e adevarat miine,in Bayern,scolile sunt inchise...de gradinite inca nu stim.

Acum s-au oprit si S-bahnurile,trenurile si tramvaiele...sa vedem ce se mai intimpla pina dimineata.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

La noi a batut vintul tare, a tunat si a fulgerat. Acu s-a linistit cit de cit.

Ooana drum bun!

-------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Camelia
Ooana,poate trece pana maine urgia si reusesti sa pleci.Oricum, inarmeaza-te cu rabdare ca vor fi sigur intarzieri.Bafta, sa ajungi cu bine!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

...merci de incurajari...asa m-am gandit si eu, in cel mai bun caz sunt intarzieri...numa sa nu fie si anulari de zboruri ma apuca rasu-plansu ca altceva nu am ce face!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Nemtoaicele mele, sper ca sinteti bine si sanatoase. La noi nu a venit uraganul, a batut vintul, dar nu asa incit sa ma sperie. Va pup si sa aveti grija de voi si de familiile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

neata fetelor!

noi am scapat cu bine sanatosi doar o senzatie de frica mi-a mai ramas in oase

aseara dupa 20.00 s-a inrautatit situatia, mi-a zmus vordachul de deasupra usii de la intrare, din perete, ala banuim ca in cadere mi-a dar lampa de veghie jos, soneria mea suna acum in continuu asa ca a trebuit sa o dezactivez (daca as putea vorbi de pagume pana acum de la vordach cam 300€, caci s-a spart sticla de plesiglass)
urmeaza pe lumina sa ma duc prin curte sa vad daca e totul ok ... ceea ce sper.

totul a fost asa rau pana in jur de ora 1.30 -2 apoi s-a mai potolit. acum ploua tare si mai vantuie uneori!

Fetelor aseara nemtii au spus ca se duce si spre Ro. acum de la ora 4 fac si romanii avertismente.....asa ca anuntati acasa sa adune de prin balcoane si curti.
Mi-au scris ai mei sms. si au sus ca deja vantuie destul de puternic la noi (mures) si ploua tare ...dar ca meteorologii spun ca nu va fi asa de rau ca pe germania.

care trebuie sa duceti copii la gradin...sunati inainte sa vedeti daca tin sau nu.

va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

la noi inca bate cu 102 km/h...dar e parfum pe langa ce-a fo azi noapte. inca nu am scos nasul afara sa vad ce s-a intamplat.
va urez o zi buna!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

De scoli a spus la radio iar gradinitele au urmat exemplul. Au primit toate Sturmwarnung si sunt obligate sa opreasca orice activitate. Cel puitn asa ne-a spus noua. Pana la urma cum e la voi, ca eu ii am pe cap azi:)) Si voiam sa fac curaaattt...

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor ma bucur ca sunteti toate sanatoase. Stie cineva ceva de Vikinga?

Ati vazut ce pagube sunt la noua gara din Berlin? Halal...Cred ca de cite ori voi trece pe acolo voi simti ca imi pica ceva in cap . Iaca acilea puteti vedea: www.spiegel.de/panorama/0,1518,460790,00.html" target="_blank">Spiegel

La noi a trecut vintul, a batut toata noaptea, dar pare sa nu fii fost asa de periculos ca la voi.

----------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Incepe sa se lumineze, cica dupa-amiaza se linisteste de tot.

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput