Viata in Germania (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor nemtoaice, eu am intrat doar sa va salut si sa va multumesc pentru primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Nu stiu ce uragan va fi, dar la noi acum 4 zile a fost un vint de ne-a zburat masa de pe balcon (stam la etajul 1) si am gasit-o in gradina facuta bucati, braduletul l-a darimat si s-a spart ghiveciul, asa ca pina acum paguba de aproape 100 de euro. Sper sa nu mai urmeze nimic naspa. Pricum pe balcon nu mai avem nimic, am luat tot, am pus si bradutii in casa.
PS: Noi stam in Linkenheim.......dar tot ma intreb cum a vburat masa peste balcon......

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

ia uitat fetelor ce a fost instare sa faca la noi...si abia acum se pune intr-adevar pe vantuit:

http://img216.imageshack.us/my.php?image=dsc9864rx8.jpg

(e gardul la vecini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna fetelor,
Zboruri ieftine spre casa sunt si cu Germanwings ( Köln-Bucuresti).
Furtuna a inceput si la mine inca de aseara, mi-e frica sa stau in casa
Va pup

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cum stati cu vanturile?Pe noi ne zboara de-aseara si cica inca nu a venit greul NASOOOOOOL. Io'st singura cu copchiii. Si Catrina se minuneaza cum se misca 'tena'(antena de satelit)
O sa fac un filmulet mai incolo daca nu cumva ma paleste frica si trag obloanele

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu inca stau bine, m-am imbracat si astept frumusel sa-mi fac curaj sa ies.Am iesit pe balcon sa vad cum e, din casa,pare ok, de pe balcon nu mai e asa ok, ca zgomotul e infiorator.Sa ies sau sa nu ies?ajung oare pana in statie sa iau bus-ul?naspa vreme.LA tine papa e si mai naspa ca stai la marginea padurii si zgomotul e si mai infricosator, nici nu vreau sa ma gandesc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi nuj cume la voi dar aici s-a scris prin ziarele locale sa stam in casa.

pe wetter.de scrie mare deasupra unei poze cam sinistroase
VORSICHT! HEUTE IST ORKANTAG
si da acolo info dar nu mai pot accesa. cred ca toata Germania da click pe wetter.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

La noi nu-i asa de fioros si sotu zice ca mai mult tam-tamul de Orkanul asta, dar poate se inrautateste, nu stiu. A plouat rau de dimi si acum merge practic. Eu plec cu al meu cupil la inot. Sper sa nu ne ia pe sus (mai tirziu la intoarcere).
Alina, multumesc pt. gindurile bune, bine ar fi sa-mi fac ueu griji degeaba, dar sint analize si radiografii la baza, ultima speranta a mea e rezultatul de la biopsie si ca inca se mai poate face ceva.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Narcissa, sarcina usoara si multa sanatate mamei tale.

Eu am fost azi prin oras, bate vintul destul de rau, te cam ia pe sus. De la Hort ne-au sunat ca inchid dupa maiaza si sa luam copii direct de la scoala acasa. Nu stiu cum vafi mai tarziu:-( Cindnu bate vintul, e ok, placut, cum zicea si Alina. adiere de primavara, dar cind bate..............e nasol!

Mergi la inceput

La mine e nasol tare. v-ati prins ca dau din taste pe aici de frika

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput