Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

COPILASI DE NOV-DEC 2005 - Anda, Cristinamh, Gabitaco, Roxi, Gandacel, Maria_alexia, Ela, Ripley, Bianca_mo, Ionikka - 10 voturi

GASHCA VESELA DE NOV-DEC 2005 - Felicia, Tania, Ioana 77, Madutza, Silvia, Dordia, Alinush, Bubamara, Madau, Camelia, Noki - 11 voturi

PRICHINDEI VESELI DE NOV-DEC 2005 - Noki, Bianca_mo, Stefanalex, Osteffy, Siminaf, Felicia, Camelia, Ionikka, Roxi - 9 voturi

Acu chiar ca ati scapat de mine! E randul fetelor din schimbul 2 sa voteze...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , ai uitat ghilimelele, daia nu-ti iese

[url = "......." ] poze [/url]

Cu votul eu zic ca e normal sa voteze fiecare doar la o sectiune. Asa mi se pare normal.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, corect, am gresit la bbalinus, mea culpa, e la gasca, a zis doar ceva de prichindei, o transfer imediat.
bubamara pe ym pt gasca, am inteles
cameliadaniela, nope! te contrazic, madau! citeste postul ei: a zis ca e pt. prichindei, nu a depus vot dublu, din "gasca vesela" i-a placut doar cuvantul "vesel", nu si cuvantul "gasca", sic!

roxisialexia, am inteles, sa traiti, vot la 2 categorii!

catutza a votat proaspat pt copilasi, sic! hi,hi,hi,hi

noua contorizare:

copii(lasi)-mai mult "copilasi" s-a votat): 12 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, roxisialexia (vot la 2 categorii), marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic (vot triplu)

gasca sau alte variante sh, k etc: 10 voturi: tania (vot la 2 categorii), feli, madau, madutza, ioana77, silvia, dordia, noki (vot la 2 categorii), bbalinus, bubamara

pitici: 3 voturi: tania (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii), bic (vot triplu)

prichindei: 7 voturi: noki (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii), stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia (vot la 2 categorii), bic (vot triplu)

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu votez pentru mai multe:
1. Prichindei - fara veseli - de nov-dec. 2005
2. Copilasi
3. Pitici voinici

Nici mie nu prea-mi plac diminutivele.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Siminaf, pe faza, ca de obicei. Nu stiu daca m-am exprimat eu bine. La noi s-a intamplat in felul urmator: la sfarsitul lui octombrie am fost cu ea la control din cauza de muci garla, galbeni si grosi, fara febra sau tuse. Ne-a prescris augmentin. Pe 17 decembrie ne-a prescris augmentin pt. ca tusea f. putin dar ii harcaia in piept (rinobronsita acuta). La fel, fara febra, fara muci sau nas infundat. Astazi iarasi augmentin... Din toate antibioticele care se pot da la copii el nu-l stie decat pe asta care e cel mai puternic? Eu stiu ca are spectru mai larg dar... totusi, mi se pare exagerat ca intr-un timp atat de scurt (2 luni) sa ia asa mult antibiotic. La noi boala nu s-a agravat. De rinobronsita s-a vindecat. Si dr. a zis ca nu-i nimic grav, un pic de rosu in gat... Deja am inceput prima doza de ospamox. Daca am gresit, asta e! Sa-mi fie invatatura de minte.
BB_alinush, cum adica nu citeste nimeni?

Cristina & Elise-Stefania

Aaaaa, pai zi asa, Cristinuta! Eu credeam ca acu' se incheie ala cu Augmentinu' si fata dadu iara in boala. Asa da, Sint oricum 2 saptamini de la cealalta boleshnitza. Dar mult antibiotic, prea mult, parerea mea! Eu nu le-am dat antibiotice la ai mei. Lui Deiu f.f. rar, si atunci a fost rau de tot (masea umflata sau febra mare 2 saptamini si bronsita clara). De ce nu incerci tu un tratament homeopat, ca-i pacat de Elise?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cristinaN, multa sanatate micutei elise.

ionikka, alexiei dupa 3 saptamani de muci si fara febra-in care a luat de toate-am ajuns la orl si mi-a recomandat sa ii dau 1.5-2ml de nurofen/zi timp de 4 zile si ser fiziologic mult, o seringa mare pusa in jet( se pune copilul pe o parte )...dupa 5 zile am rapus mucii.
Succes si sanatate multa micutului aron!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vreau si eu vot ptr prichindei...daca tot voteaza lumea la dublu....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noua contorizare:

copii(lasi)-mai mult "copilasi" s-a votat): 12 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, roxisialexia (vot la 2 categorii), marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic (vot triplu)

gasca sau alte variante sh, k etc: 10 voturi: tania (vot la 2 categorii), feli, madau (vot dublu), madutza, ioana77, silvia, dordia, noki (vot la 2 categorii), bbalinus, bubamara

pitici: 3 voturi: tania (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii), bic (vot triplu)

prichindei: 8 voturi: noki (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii), stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia (vot la 2 categorii), bic (vot triplu), madau (vot dublu)

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Aia cu vot la 2 categorii este un fel de Caragiale: 2 la primarie, 2 la prefectura

Ia sa facem o conferinta cu toata lumea

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si noi intram in gashca de... mucosi . Au inceput fix de pe 1 ian dimineata, am avut doua zile de aposi, azi sunt din cei lipiciosi si innecaciosi... Vad ca totusi facem progrese.
Cand ne-am trezit dimineata cu problemele era sa ne apuce un pui de panica (pe ce doctor poti deranja de 1 ian??), nu cumva sa fi racit/virusat sau mai rau. Inca o data, mare noroc am avut cu voi si sfaturile voastre. Salvasem o parte din recomandarile voastre, bagasem al cap ceva tips & triks...

Pana acum l-am tratat cu ser fiziologic, scos muculetii cu tampon rasucit si i-am mai pompat ceva Sterimar (un soi de Marimer de care n-am gasit la farmacie), Karvol pus langa patutz noaptea, plus portie mare de suc de portocale zilnic. Si ceva aburi, ocazional si culcat cu capsorul mai sus cand mi se parea ca nu poate respira. Speram sa se rezolve asa.
Urmatoarele pe lista de interventii erau batista bebelusului si ceva picaturi de nas, gen colargol, vibrocil.
Asta am retinut eu din toate povestile cu muculeti simpli, fara febra, rosu in gat sau altceva. Sper ca e ok...

Mergi la inceput