Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A adormit....sau nu???? Ii dau pace...

Azi avem fix 2 saptamani si tot azi l-am tzinut pentru prima data, infofolit bine, in fatza geamului deschis 5 minute...asa cuminte a fost...si facea niste ochi maaaariii...nu intelegea ce i se intampla...ne-am distrat bine de el...

Inca ceva mai vreau sa va spun...acum 3 zile i-a cazut buricul...de atunci ii tot supureaza, din ce in ce mai putin si ii pun nitrat de argint cate 2/3 picaturi pana se cicatrizeaza complet...am fost sfatuita sa mai astept cu baitza...totusi cred ca maine ii vom face si noi prima baitza......sper sa fie buricelul ok pana atunci!

Dia, Miro, Lory32,
Roxana, pupici pentru Calinutz...sa se fac bine cat mai repede...

Oana cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Multumesc mamicutzelor pentru raspunsuri...deocamdata nu-i dau cu nimic pe limbutza pana nu intreb si pediatra, insa stiu ca de la laptic se poate face ciupercutza...oricum am notat: glicerina+stamicina...

Miro, mai pui odata te rog poza ai cu pozitia minune de eructat?......mercic...

Dia, si bb meu a facut acum vreo saptamana o iritatie urata la funduletz...l-am dat cu cutaden si in 2 zile aveam iar un funduletz model...incearca si tu...

Al meu tot caraie...nu vrea sa doarma...ma duc sa vad ce face...

Oana cu Denis Cristian

merci Asiza, o sa incerc... diseara sper ca vine si pediatra sa se uite, ca deja ma dispera bubitzele... noroc ca nu-s multe, doar la putza cam pe 2-3 cm ... si nu par sa o usture... si-s bubitze mari, nu din alea mici ca de la iritatie....ma duc mai tarzu la Miro sa iau crema-minune cu balsam de Peru ca nu am mai gasit la farmacie

Dia de Oana
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Fetele dragi, help me! am reusit in sfarsit sa pun si eu cateva poze pe Yahoo , dar cum fac sa imi apara in casuta jos dupa semnatura? Are vreo legatura cu contul de album? ca mie imi zice ca nu am inca cont de album si sa astept sfarsitul lunii, dar tot asa mi-a zis si luna trecuta. Luminati-ma va rog si pe mine!

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxana, sper ca i-a trecut tusea lui Calin... cred ca ati tras o sperietura.... cu hernia asa stiu si eu ca trece de cele mai multe ori, chestia cu banutzul e babism
asiza, bafta la baita; pozitia catelusului invatata de la Miro m-a salvat de multe dureri de spate...

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

raportam o noapte dormita, fara urlete! a mancat pe la 2 si pe la 7, dar acum, pe la 12, nu a putut saracuta sa mananca din cauza burticii si am lasat-o sa se linisteasca, nu am fortat-o.

alex a fost de acord cu mine, nu e problema din partea lui, e realist omul... chiar sunt putine situatiile in care spune ca mi se pare sau ca exagerez.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra si la noi scaunul e galben-portocaliu, cu bobite, cum zice donia, dar nu se absoarbe mai deloc in pampers, de aia la cantitati mai mari dam pe dinafara...

crinutza

la un moment dat pusese fatima, cred niste site-uri pt alaptare si colici...http://www.breastfeeding.com/ http://www.lalecheleague.org/ putem sa le punem la linkuri la inceputul listei...

asiza lasa limbutza lui bb in pace.ii face mai mult rau decat bine curatatul. cumva adoarme mancand? cand o sa treaca mai mult timp intre masa si somn o sa-i dispara...asa s-a intamplat la noi. cu baitza stai linistita. noi i-am facut si inainte sa cada buricul dar cu apa fiarta si racita. si dupa ce a cazut, imediat, i-am facut cu apa de la robinet ca nu mai avea rabdare, incepea sa se agite si ratam baitza. si de atunci..fara probleme...

fetelor care-i treaba cu postul pastelui? pana cand putem sa botezam puiutzii? si puneti si voi data nasterii lui bb la semnatura, ca e mai usor de calculat la ce varsta face bb al fiecareia minuni...

mirona ma bucur mult ca intri dinnou des. se vede ca domnisoara kara s-a facut fetitza mare...bravo voua

roxana nu pune ban!!! ce-ai ? ai luat-o pe babesti? s-a mai discutat, e o tampenie...

lory si tu? si cu leucoplast? ala doar irita, nu face nimic altceva. LASATI BURICUL IN PACE!!!

m-ati cam emotionat cu postarile alea de la sfarsitul capitolului de gravidutze...dar, dupa cum observati, m-am tinut tare...sper sa intru mai incolo cu niste intrebari, acum ma duc sa ma pregatesc pt papa...

diana fericita de davidutz 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Bine ne-am regasit, chiar ma intrebam azi pe unde va mai gasesc...
Aelita, da un semn ca ne ingrijorezi...
Asiza si bebele meu face kaki aproape lichid, portocaliu cu mici zgrumturi care raman la suprafata scutecului.
Buricutul ii supureaza inca, dr. a zis sa-l curatam cu spirt si sa punem Beneocin pudra.
Fetelor, eu nu am mai pomenit...Bebele meu refuza categoric biberonul. Vrea numai tzatzica si pace. Am facut un experiment, am incercat sa-i dau la masa de la ora 12 noaptea completare de 40 ml biberon dar nu pot sa-l pacalesc deloc. Nici suzeta nu o vrea deloc. Asa ca il hranesc la 2 ore juma-trei ore indiferent ca e zi sau noapte. Ca e jale mare daca nu primeste papa ...Sirena de alarma aeriana e mic copil pe langa el...
Sper ca, atunci cand mai creste, sa faca pauza mai des. Si inca ceva, ai vostri adorm intotdeauna dupa masa? Ca al meu , cam de 2 ori pe zi, dupa masa are program artistic...nu vrea sa doarma deloc, nici in patut nu vrea...am incercat tot ce se putea, muzica, leganat, jucarii, cantat...nimik...are chef sa urle pur si simplu.
Iar de faza ca eu sunt constipata bocna iar el nu are nimik ce mai ziceti?!!!
Dianocica, eu stiam ca botezuri se fac in postul pastelui, nunti nu se fac...
Va las ca iar plange...pupici.
Danutz+Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Bine v-am gasit la Fulguletzi!
Eu sunt mai noua dar ma tin dupa voi si sper ca primiti mamici noi.
Sa va spun despre bebelusa mea:
O cheama Oana, s-a nascut pe 12 Decembrie cu 3070 g si 48 cm, Apgar 10, cezariana.
Acum urmeaza iar intrebari, pt. ca sunt o mamica stresata
Mamicile care nu alapteaza, cat dati voi bebeilor sa pape formula la varsta de 3 saptamani? Adica cati ml si de cate ori pe zi? Ca eu ii dau 90 ml cum scrie pe cutia de Humana si mi se pare ca nu se satura. Dupa masa, in loc sa se linisteasca si sa stea cuminte, eventual sa adoarma, mai ales cu baita facuta, ea se agita de mama focului, cauta cu gurita si da din manute de zici ca nu a mancat de-o zi intreaga.A, am uitat sa spun ca nu ii dau numai lapte praf, noaptea si ocazional ziua cand simt sanii plini o pun si la san, dar nu stiu cat suge ca eu nu prea mai am laptic.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Vaaaai ce de mesaje frumoase...,m-am emotionat foarte tare citindu-va la sfirsit de odisee...
Bine am venit sanatoase la "fulguleti" cu bebicii nostrii!!!

AELITA,
multumim de capitol nou...,ti-au prins bine incurajarile mele,cum te mai simti?
BAMBO,
nu cred ca esti...,eu te vad foarte frumoasa...si eu vreau sa fac miscare ,dar nu prea reusesc...,la sala sigur nu am cum sa ajung,doar daca vine sala la mine...Inainte imi faceam abonament cu Claudiu si intr-o luna mergeam de doua ori,in schimb sotul meu...este foarte constiincios,iubeste miscarea si te inteleg ca doar esti Capricorn ca si el...
ASIZA,
bafta multa la baita,sa ne povestesti cum a fost
LORY,
eu ii dau Debridat inainte de masa...,de trei ori pe zi cite 1,5ml.Dar de doua zile o cam doare si nu mai stiu ce sa-i mai fac.Am mai mincat si eu una ,alta ,dar nu am exagerat...si totusi...Carucior ,eu am primit de la nasa Crinutei,este dotat cu de toate,ba chiar prea multe,nu prea imi place ,pentru ca este prea mare ...,dar deocamdata ma multumesc cu asta,la primavara am sa ii iau eu altul.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bine ne-am regasit la noul capitol! sa ne traiasca minunile si sa crestem mari si sanatosi, sa ne bucuram de toate cele bune impreuna in continuare, sa fim alaturi in momente grele (care sa speram ca vor fi cat mai putine) si sa ramanem forumiste pan' la adanci batraneti :)
abia ce-am venit de pe coclauri, tare-i mai place la plimbare, ar fi in stare sa doarma doishpe ore legate daca l-am plimba in continuu... acuma l-am postat in leganut, sa vedem cat mai tine faza cu somnul pana incepe programul de tzitzi. cred ca din seara asta trecem si noi pe debridat, ca are niste colicute noaptea ceva de speriat. aseara eu am cazut de pe baricada direct in freza, mi-am pus perna pe urechi, si tati s-a ocupat voiniceste de motan. eu nu am idee cand am adormit, cand au adormit ei, cert e ca la un moment dat in noapte ma trezesc ca parca era prea liniste, si hop copilu' in pat intre mine si tati, infofolit bine.. prima reactie, urlu la mihai "bai!!!esti calare pe copil!!" - sare el ca ars, de unde, era la ceva centimetri buni, da' ce conteaza (nu se pune ca n-aveam ochelarii... :) ) si-mi zice calm "da' stiai ca e in pat cu noi, ca doar ti-am zis cand l-am culcat, l-ai si pupat..". nu mai stiam, dar ce mai conteaza, daca asa s-a potolit copilu' din urlat... sper doar sa nu devina obisnuinta :)
nu stiu fetelor cum i-ati obisnuit cu suzeta, asta nu vrea si pace, o scuipa cu bolta, dar eu perseverez, nu de alta, da' l-am prins de vreo cateva ori cu degetul mare in gurita, si decat varianta deget..prefer trei suzete o data :) cu biberonul e cam ca si cu suzeta, doar daca il prind in toane foarte bune trage (am luat tetina de 0m+ de la NUK, e super buna, imita tzitzi, si probabil de-aia nu e super incantat ca nu-i vine chiar mura-n gura). oricum, e bine ca suge de la tzitzi, desi mai mult adoarme cu dansa-n bot ca sa zic asa, tre' sa-l ciupesc de fund, calcaie si alte alea-alea, ce mai, ditamai programul interactiv...
fetele, stiu ca e stupid, dar cum faceti diferenta intre varsat si regurgitat???? eu stateam linistita pana acum, zicandu-mi ca e totul ok, dar parca prea da afara, imediat dupa ce suge, uneori si fara sa mai apuc sa-l bat pe spate, doar daca ii misc putin pozitia, mama si mor cand vad, ca mi se pare ca scoate mai mult decat a supt.. nu e cu jet, pur si simplu ii curge din gurita cam o lingura de laptic cu saliva (ma rog, cam asa vad eu chestia care iese - prin asta vreau sa zic ca nu e nimic branzos, e lichid - lichid...). si daca tot am inceput sa intreb, poate imi vindeti si mie vreun pont, cum sa scap de lenevia asta la supt - ca sa va faceti o idee, cam dupa 20 de min la o sg tzitzi adoarme. degeaba incerc eu sa-l pacalesc si cu ailalta, nimic! doarme bine dupa ce suge, intre 3 si 4 ore, deci ar trebui sa fie satul, dar mi se pare ca totusi e putin timpul petrecut la supt, mai ales ca sta doar la o tzitzi....
hai va pup, ca m-am intins cam mult, si motanu' da semne :)

Deea, mami de Eric
ERIC

Mergi la inceput