Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
asiza spune:
dianav, te-am trecut in listutza de mamici cu bebici...
Elise, bine ai venit si tu in ...
Danutz, destept bb tau ca nu vrea formula...de ce insisti? daca ai san si el se satura...nu vad rostul laptelui praf...oricum imi place de el, ca stie ce e mai sanatos pentru a se face mare, destept si frumos...
dianocica, si eu stiu ca se pot face botezuri chiar daca e post...in post vrem si noi sa-l botezam...undeva in martie...
Va pupacesc pe toate...
Oana cu Denis Cristian
asiza spune:
A_deju, crede-ma ca nu poti sa nu observi diferenta dintre regurgitat si vomat!...Al tau doar regurgiteaza din descrierea ta si asta e perfect normal...al meu cand a vomat aseara...era sus pe umarul meu pentru ragaiala, insa cand a dat afara a tzasnit cu bolta pana pe pat, in jet si gros...Sper sa nu se mai intampla ca asa tare m-am speriat...doar ca e cam haplea si cred ca de-aia s-a-ntamplat! Cat despre timpul petrecut la tzitzi...si al meu sta cam 20 min la un san, adoarme, il iau la eructat, se mai trezeste el...apoi il pun la celalalt san, mai trage de 2 ori si somn de voie...cam 2/3 ore...
Oana cu Denis Cristian
mayaione spune:
Intru eu repede la mamici de noiembrie-decembrie si constat cu emotie si parere de rau ca lumea isi ia la revedere. Ma intristez, apoi vad ca de fapt ne mutam, nu ne despartim. Asa ca am sarit direct la noul capitol sa va pup si sa va urez un an nou plin de bucurii si cu bebei sanatosi si frumosi.
Papusica mea la 12 noaptea s-a trezit sa fie cu mami si tati la un pahar de sampanie. Eu nu mai stiu cu cacuta ce sa fac. Cand mi se pare normala, cand diaree. Din ce citesc la voi, culoarea mustarului si cu bobite e ceva normal si e mai lichida. Am inceput sa-i dau Milupa HN 25 si inainte i-am dat mucilagiu de orez. Sper sa n-o dereglez aiurea.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
ingeras26a spune:
Va pupam si noi si va uram bun venit la noul capitol, noul subiect...
Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa avem bebei sanatosi cu cat mai putine problemutze!
Fetelor, bebe si tati lui bebe ma fac atat de fericita! si ma simt atat de implinita!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Florentina G spune:
Bine v-am gasit la fulguletzi!
Si noi avem aceeasi problema cu regurgitatul.. azi l-am schimbat pana la piele de trei ori, si pe mine la fel...
Eu ma sperii si madi tare pentru ca sunt lucruri cu care ma intalnesc pentru prima oara si nu a trecut mult timp de cand am crescut un bebe mic. Si fac mereu prostia de a face comparatie... desi stiu ca fiecare copil e diferit de altul.
Patrick este foarte cuminte ziua numai ca pe la 10 seara il apuca o stare de gaitatie, plans, nu-si gaseste locul... si asta dureaza vre-o doua ore timp in care nu stiu ce sa-i mai fac. Dupa ce se linisteste adoarme si se mai trezeste pe la 5-5:30 sa manance.
I-au trecut echimozele de la ochisori, mai este un pic rosu numai, insa ne chinuim in continuare cu manuta imobilizata.... e tare greu sa-l vad asha... si numar zilele pana sambata cand desfacem pansamentul! Nu va mai spun ca s-a iritat la gatuletz si il ustura, i-am dat mai devreme cu ceai de musetel si ulei de masline fiert, asta pentru ca nu pot sa-i fac baitza inca.
Cam atat despre noi, va citesc tot timpul insa stau mai greu cu scrisul pentru ca in timpul cat doarme el trebuie sa ma ocup de cea mare care tot mica este si ea!
Va pup!
Tina, mami de Patrick si Maya
Poze
a_deju spune:
despre botez in post.. nu stiu ce sa zic, nu m-am interesat foarte amanuntit, dar stiu ca botezurile se "performeaza" oricand, singura problemuta e aia cu meniul pt cei care fac party dupa, adica ce se va consuma tre' sa fie de post - asta ar cam fi singurul impediment. noi facem in martie, pe 24 sau pe 31, deci clar ca fi post, insa nu ne agitam cu diverse mese si dancinguri marete, o sa fie doar ceva in familie si inca nu ne-am hotarat daca sa-i adunam pe toti acasa sau sa iesim la un restaurant ceva, si ne facem si noi ca uitam vreo doua ore ca e post.... cred ca a doua varianta :)
ma rog, pana la botez mai e, dar care e faza cu molifta?? se vede cat de dusa la biserica sunt si eu..... pana acum singura chestie a fost aia cu apa citita, nu stiu nici despre asta prea multe, a fost nasa la biserica si ne-a adus o sticulta de apa sfintita, de-i pun motanului in cadita si mai imi stropesc si eu pe frunte din cand in cand (cand m-apuca crizele, sa nu ma transform in stigmata, vb lu' mihai.. :)) ). intreb de molifta nu din alte motive decat ca am inteles ca daca mama nu are molifta citita, nu poate sa fie in biserica la botezul bebeului???!!!??? in acelasi timp, e foarte posibil sa bat campii, dar stiu eu ca o sa ma lamuriti voi :)
am fugit la bucatarie, sa nu mi se arda placinta. (e cumparata congelata, ma desconspir, nu de alta, dar ca sa stiti de unde a mostenit motanu' lenea.... dar ce sa-i faci daca e buna??? de-aia rotunda, cu branza sarata.. miam-miam :) )
va pup, si daca nu arunca mihai calculatoru' pe geam pana pe seara, revin (nu e obisnuit sa fiu atat de activa la taste :)) )
Deea, mami de Eric
ERIC
asiza spune:
Mesaj de la sfarsitul cap. Odisee:
" Fetelor,scuze ca dau buzna,dar AELITA a nascut!!!!
Ia cititi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91141&whichpage=9"
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
doradora spune:
fetele, a nascut aelita!!!!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91141&whichpage=9
chris + alexandra
bebe alexandra
asiza spune:
Felicitari Aelita!!!!
Sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa!!!! Ce ti-ai spus...daca tot mergem la Scutece...eu ce mai astept????? Va pupalesc tare pe amandoua...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)