Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
alexandra_25 spune:
Bine v-am regasit la un nou capitol.....era sa va pierd pe drum.....dar nu scapati voi de mine...v-am gasit...
Fetelor stiti ca a nascut Aelita.......FELICITARI..sa-ti traiasca printesa.......sa fiti sanatoase....!a asteptat ea sa trecem la alt capitol si apoi a nascut...
Asiza.......eu il dau pe Mark cu glicerina boraxata cu propolis...de la farmacie...daca nu e prea incarcata limba ung sanul inainte de alaptare...daca e prea incarcata iau un pic de tifon si pun glicerina si ii curat limbuta....multumesc de urari...
Panaa...super...ce coincidenta.....
Mirona...eu nu stiam ca nu e buna cea boraxata...serios????
Dianocica...
Vad ca toate va intrebati de Aelita...nu ati vazut un mesaj de la o mamica de ian-feb la odisee???
Acum vad ca a observat Asiza....
Mamicile care ati nascut inaintea mea...cand faceti botezul????...si eu nu pot sa intru in biserica daca nu mi-a citit preotul???
Pupici
alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
carla2005 spune:
Felicitari Aelita bb cuminte si mancacios!
Se pot face botezuri in post doar cu dezlegare de la nu stiu cine...un popa mai mare in grad dar nu stiu cum ii zice acuma...eu asa stiu ca se da dezlegare doar daca e copilul bolnav si trebuie botezat urgent sau un motiv bine intemeiat...postul e de rugaciune si smerenie nu de facut kefuri! In fine v-am spus si eu ce stiam sper sa nu ma insel!
Va pup!
carla2005 de Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
roxana c. spune:
Am revenit. Iar am scris un mesaj si a venit Ana a apasat pe nu stiu unde si s-a dus naibii mesajul meu. Asa ca o iau de la capat:
Calin e mai bine, inca de ieri a tusit mai putin, azi si mai putin. Ma dispera cu buricul ala, niciuna din fete n-a avut asa ceva, iar de plans mai mult a plans Oana de exemplu, decat el.
Nu stiam de glicerina ca-i toxica, acum am aflat, de la voi.
Lory, Stodal i-am dat Anei, stiu ca-i bun, dar n-am stiut ca-i pot da si celui mic, mai ales ca-l aveam in casa. Despre banut, ai grija ca leucoplastul sa nu-i faca rana , bebeii au pielea foarte fina, eu cred ca i-l las asa, sa vad ce spune si pediatra.
Panaa, stiu ca-i babism, si i-l puneam, macar incercam, dar cu leucoplast nu-l prind iar altfel n-am idee cum sa-l pun, asa ca il las asa. Culmea este ca stiu ca hernia apare imediat dupa nastere, iar Calin n-avea nimic pana acum vreo saptamana-doua, sau poate nu stiu eu bine. De lasat sa planga nu l-am lasat, iar constipat...nici atat. Din contra, de 2-3 zile face kk de 2 ori pe zi, dar faceeeeee ....de umple pampersul si se umple tot pana la umeri. Or fi mici pampersii nr 2 cred, asa ca i-am luat nr 3.
Fug ca plange. Revin.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aka spune:
Bine v-am gasit la scutece .
Felicitari Aelita, sa-ti traiasca fetita, sa aiba noroc si sa va bucurati de ea.
Sa va spun cum am petrecut noaptea de revelion. Pana la 12 nopatea a fost foarte cuminte Cristina mea. Pe la 12.30 a inceput sa o doara burtica, si a plans pana la 3. In casa nu aveam decat gripe water care nu are nici un efect. Asa ca s-a imbracat George si s-a dus pana la farmacie si a luat sab simplex. Pana a venit el se potolise fata. De` se facuse 3 noaptea. Oricum ne-am culcat si noi dupa ce a adormit ea. Azi noapte la fel. A dormit pana la 3 si apoi s-a trezit sa pape. Dar ce s-a mai culcat...Doar pe la 6 dimineata. Nu vroia nici in brate, nici in pat, nici pe picioare, nu avea nici colici...Acum doarme, sa vedem la noapte ce program mai avem.
Panaa ai avut dreptate cu dr. Florescu Roxana. E tare draguta. A intors-o pe toate partile, a pus-o sa faca, cativa pasi . Nu a avut cantar la ea, oricum zicea ca a fost foarte aglomerata. Ne mai vedem pe 8 ian la cabinet. Atunci o s-o cantareasca.
Dragele mele la bebelusi vostri s-a luat pielea la primele baite? Ca noi zici ca am fost la plaja si ne cojim. Si nu stiu daca e normal. O doctorita spunea ca e o iritatie de la sampon. Prima data am spalat-o cu dalin si apoi am schimbat cu sanosan. Poate ma lamuriti si pe mine .
Monica de Maria Cristina
Poze Maria Cristina
roxana c. spune:
Asaaaaaa, sa continuam:
Dia, ptr iritatie la fundulet eu i-am dat cu Bebetto, este o crema facuta de Ozone si este foarte buna, am cautat crema aceea de care a spus {red]Miro, n-am gasit-o, iar o farmacista mi-a recomandat crema asta, si este buna.
Asiza, pediatra mi-a spus sa-i curat buricul cu pansament steril imbibat in spirt si asa am facut. Si la Calin a supurat, dar il curatam o data pe zi si a trecut. Bafta la baita!
Dianocica, cand l-am intrebat pe preot daca pot sa-l botez acasa, mi-a spus ca da, dar pana pe 15 februarie(parca) cand incepe postul. Noi facem botezul pe 10 febr.
Deea, despre molifta, se face la 6 sapt, te duci la biserica si-ti citeste preotul, dupa care poti intra in biserica. Sau daca botezul il faci la 6 sapt, atunci iti va citi preotul inainte sa-nceapa slujba de botez, iar dupa aceea poti sta in continuare si la botez. Oricum am vazut ca la botez intreaba preotul intai daca mama are molifta facuta sau nu, si daca nu, i-o face atunci.
AELITA[/red] felicitari, se vede treaba ca deschiderea capitolului la scutece te-a inspirat
Iar fug ca nu mai ma inteleg cu piciul. E la mine-n brate si tot urla.
dandusa spune:
FELICITARI AELITA!!!
Aka ,eu nu stiu de ce vorbesti...,bebelina mea nu a avut astfel de probleme cu pielea.Noi folosim Sanosan si nu ni s-a cojit pielea...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
miraco spune:
Chiar emotionante cuvintele unora dintre voi la sfarsit de odisee...Mi-au scapat si mie cateva lacrimi ...Chiar asa ..cum au trecut 9 luni, ma apuca si pe mine nostalgia zilelor acelora...Imi pare asa de bine ca v-am gasit si desi n-am fost prea activa in ultimul timp va simt asa de aproape, parca v-as cunoaste de-o viata.Ideea este caci desi nu scriu de citit citesc...nu ratez nimik si asta face sa va cunosc bucuriile si tristetile sa ma bucur pt voi sau sa lacrimez si sa ma rog sa treceti peste cate un hop mic...Cand scria Mirona ca vom sta aici pana la 4 ani...apoi vom trece la alt capitol...pana la 12 ani...etc...apoi gineri si nurori...nu vreti sa stiti ce reactie am avut:radeam si plangeam in acelasi timp.Mi-am dat seama cat de mult insemnati pt mine, cat de multe am invatat de la voi si ca intr-adevar probabil si atunci cand vom marita "pasarica" voi fio aici si va voi povesti despre pregatirile de nunta.Doamneee zici ca am innebunit...dar parca ne vad...ha-ha.
Pt fetele cu constipatie....incercati pastile Herbolax,care sunt bune,nu trec in laptele mater.Luati seara 2 pastilute si ar trebui sa se rezolve dimineata problema,daca nu merge,mai luati dimineata inca 1 sau 2.Eu asa am, rezolvat problema mai ales atunci cand era epiziotomia proaspata...
Apropo de kaki...eu ii dau doar san si ceiut seara baby drink, iar bebita mea face galben verzui si tot moaleee cu bobite.O fi bine?o fi rau?
Si fetita mea s-a curatat,s-a jupuit in primele 2 saptamani.Mie mi-a recomandat o farmacista draguta o sare de baie de la Topfer. Este foarte buna...contine si ceva tarate...si o spal cu ea o data la cateva zile,cvand nu o spal pe cap(pt ca nu trebuie folosit in acelasi timp sampon sau sapun)
Felicitari Aelita,te asteptam cu drag sa ne povestesti cum a ost...Draguta de ea..La 1 facea capitol nou si la 8 nastea...ha-ha
Am admirat si eu iarasi toti bebeii.Mai dar ce puiuti maricei...Eu am o propunere:haideti sa facem cumva ca la semnatura fiecareia sa trecem ori data de nastere ori varsta in saptamani sau in luni si saptamani a bebelusilor...Stiti de ce va rog asta?pt ca atunci cand citesc despre fiecare trebuie sa ma duc sa caut varsta bebeului...sa-mi dau seama comparativ cu a mea ce si cum se intampla...
Miracocu Alessia Elena
roxana c. spune:
Aka, si lui Calin i se cojea pielea, era asa cum ai spus tu, parca fusese la mare, eu il ungeam dupa baita cu ulei de la Sanosan .
miraco spune:
Doarme dusa printesa mea...a papat la 15 30,apoi pe la 16,30 am scos-o prima data afara...5 minute.Se pare ca a dat-o pe spate rau de tot aerul...A venit si popa cu boboteaza...si canta asa de tare,a intrat si la ea in camera,a stropit-o cu bisuiocul de 3 ori...s-a buzat un picut(mor dupa ea cand o vad asa buzata...v-am pus si o poza cu buzica,trebe sa va pun si cand se incrunta s-o vedeti...) si a dormit in continuare.Acum trebuie sa-i fac baita.../Fug sa o trezesc ca altfel stricam tot programul...desi parca as mai lasa-o putin dar la noapte ce o mai face...Ca de 2 nopti e cam chiraita de la colici.
Maine vreau sa merg sa mai cumpar o suzeta ca avem doar una...Ce-mi recomandati? Una mai smecheroasa...Ca-s hotarata, mai bine cu suzeta decat cu degetelul in gura.Adoarme cu ea ...eu o urmaresc si i-o scot.
Se vede treaba ca n-am mai scris de mult...Imi intru eu in mana.Hai ca va pup dulce dulce pe toate...si mai pove...sunt cu ochii pe voi.
Hi-hi din dorinta de a scrie mai repede nici zambilicii nu i-am mai folosit.
Miracocu Alessia Elena(10.12.2006)
Yagmur spune:
Bine v-am regasit... cand sa apuc sa mai scriu si eu s-a trezit Luca...
In fine, mi-era dor de voi... eu azi inca am postat la odisee.... se vede ca am multe de recuperat...
Dar va prind eu din urma...
Aelita, Felicitari!!!!! Te asteptam cu drag....
Pupici
Yagmur + bebe Luca